Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je fakt, že kromě estetického vzhledu mi na Laco vadí to černé pouzdro,,,krom Damaska bych nikdy černé nevzal..v tom je ta má bariéra...

Odesláno

Je fakt, že kromě estetického vzhledu mi na Laco vadí to černé pouzdro,,,krom Damaska bych nikdy černé nevzal..v tom je ta má bariéra...

Damasko a jeho PVD sem nemotej.Co se tyce pouzder,tvrdosti a kaleni,obecne zpracovani,myslim,ze tady jak Laco,tak Oris pekelne pokulhavaj,Damasko jsem mel,nepapouskuju.To pouzdro je dokonaly,nic mu nechybi.A PVD v podani tyhle firmy asi vubec bude lahoda,hlavne co do tvrdosti.To je jinej sport,nez Oris.

Odesláno

Damasko a jeho PVD sem nemotej.Co se tyce pouzder,tvrdosti a kaleni,obecne zpracovani,myslim,ze tady jak Laco,tak Oris pekelne pokulhavaj,Damasko jsem mel,nepapouskuju.To pouzdro je dokonaly,nic mu nechybi.A PVD v podani tyhle firmy asi vubec bude lahoda,hlavne co do tvrdosti.To je jinej sport,nez Oris.

Naprosto souhlasím..zkrátka nemám důvěru v klasické PVD a proto bych vybral Oris:)

Odesláno

Rekl bych, ze zalezi co s hodinkama chcete delat. Na bezny noseni i s obcasnym drsnejsim zachazenim postaci klasicke pvd. Ja jsem uvadel mam Davosa argonautic s pvd a uz mi i spadli na zem cca s 1 metru a pvd stale drzi. Nikde ani malinko neprosvita, takze to by asi musela opravdu velka rana, aby se odrela barvy. Pokud jsou hodinky s oceli s pvd, tak vydrzi opravdu hodne, jakykoliv hodinky

Odesláno

Ja by som z tychto dvoch volil Seiko Marinemaster. Alebo niektore z nich kupit z inzercie. Nove klesnu rychlo na cene, minule bol napr. vypredaj -50% na par Oris modelov co hovori o tom, aka je cena nadsadena.

Odesláno

Jenom krátce vstoupím, jedná se o moje Laco a v těch je ETA 2824-2 a jestli se nemýlím, tak je to verze "tuned". Když jsem je měnil, tak jsem se těšil na Selitu, ale byla tam ETA. Dávaly se tam oba strojky a cena byla tuším stejná. Když jsem po tom pátral, tak jsem byl ujištěn, že Selita je verze strojku ETA a že je ETA lepší. Jsou to pouze převzaté informace, nemohu garantovat. Každopádně jsou hodně přesné.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Ja by som z tychto dvoch volil Seiko Marinemaster. Alebo niektore z nich kupit z inzercie. Nove klesnu rychlo na cene, minule bol napr. vypredaj -50% na par Oris modelov co hovori o tom, aka je cena nadsadena.

Jo.

Jinak z techto dvou bych volil Laco. Ale jsou myslim lepsi alternativy. Muhle Glashutte, Sinn...

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Z téhle dvojky rozhodně Oris a zaujal Tě skvělý model. Pro tvou chronoinspiraci doprovázenou touhou mít nemožné :) ,doporučím tvé pozornosti model Oris Aquis Date UHREN-MAGAZIN Limited Edition , jestli uvažuješ nad koupí Aquisů, zkus po něm zapátrat, třeba napsat přímo do Švýcarska, samotného by mě moc zajímala odpověď. Je to limitovaná edice v počtu 22kusů s referenčním číslem 737 7653 4154, vydaná k 22.výročí UHREN-magazinu. Jak napovídá nápis na ciferníku, jedná se o jeden z mála modelů Oris s certifikátem COSC. Cena byla 1.300,- éček. Ale kdo ví, kde jim je konec :(

Ale jinak z tvého výběru hlasuji pro Oris.

1bdb7f5e-3a5a-4d7e-a525-01158eac6f82.jpg

Odesláno

O těch Laco vím, už jsem si psal i s členem který je prodává, ale co vím, tak tu jsou jen jedny. Ale teď se naskytla i ta limitka od Oris která se velmi líbí.

Čapni Orisy a nepřemýšlej o jiných. Co se týče gumy,tak ty Oris taky umí suprový. Orisky mají krásný profil pozdra. Moc mě bavilo se na ně dívat. Z chronoblbosti jsem se poslal dál. Laco mi nic neříká. navíc se teď daří Wiliamsu ve formuli 1 a je fajn vidět značku Oris dost často v televizních záběrech právě na to Wiliamsu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...