villain83 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Kurnik, tuhle SBGE015 titanovou variaci se zlatymi indexy na organicovi SBGE001 jsem neznal a sakra se mi to libi. Mimochodem, dneska jsem v Amsterdamu narazil na prodejnu Seiko a maji tam pekny prurez GS modely: namatkou hi-beat GMT limitku, chrona, docela me nazivo zaujaly ty nove quartz GS divery s bilym cifernikem (SBGX115). A maly off topic: konecne jsem si zkusil na ruku MM300 a zjistil ze mi vubec nejsou velky. Ach jo sou prtavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 sou prtavy Tohle jsem taky zjistil. Zase to ma tu vyhodu, ze uz vim kam dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Následující video ukazuje, kterak hoší japonští GS v kvarcu vyrábí https://www.youtube.com/watch?v=0AeoLMmkMYc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Jsou to kluci sikovni.. Jen ty popisky mohly byt v anglictine :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Šedý aligator, Seiko překlápěčka. No nevim no. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Blbe fotky, tak tazko, ale nazivo to moze byt fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dva Corgoně, štůrovské čtyrycítkové peklo, Cronenberg - Konzumárium a Grand Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Tak na zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Tak na zdravi!Kolik maj prumer? Upraveno 31. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Kolik maj prumer?cca 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 cca 40Hm,to jsem myslel vic.Krasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 ale su masivne az az.. aj ja by som ponosil. biely cifernik ma laka coraz viac... btw, myslim ze papierovo maju 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) a este nejake fotke: edit: ZDROJ Upraveno 25. července 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ty černý Patrikovy jsou skvělý, pokud někdy půjdu do dalších GS tak jsou mezi hlavními kandidáty, tvar pouzdra a celková masivnost se mi prostě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 jj, je to peknej kus zeleza, a ta 3d rezerva jako bombonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Na pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 tohle by bylo skvělý kombo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Sice maj na ciferníku ty "magnetický" Seika kvantum popisků jak Rolexky, ale jsou krásný.Ta bílá mě fakt bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 skvele kombo su titanove dajvre a biele antimagneticke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Bile antimagnety jsou muj vlhky sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se