instant Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) a pre Aldu edit: Zdroj Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 par fajnych bw obrazkov z wus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Tohle ostře řezaný pouzdro nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 SBGR083 pro mě osobně nejhezčí současné GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 (upraveno) za mna SBGH001, tie indexy mi podlamuju kolena vzdy ked ich vidim... nebyt troch roznych fontov v clanku nad 6, tak naj cifernik Upraveno 26. září 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Tohle ostře řezaný pouzdro nemá chybu. moje řeč za mna SBGH001, tie indexy mi podlamuju kolena vzdy ked ich vidim... nebyt troch roznych fontov v clanku nad 6, tak naj cifernik vskutku hodně vostrý žiletky, ty indexy, jesusi , až z nich jde takhle nablízko takovej ten latentní strach ... sdílím ovšem tvé zoufalství ohledně jejich zacházení s latinkou - připisuju to skutečnosti, že jim naše abeceda není vlastní, jinak si to nedovedu vysvětlit. Možná to Japoncům právě přijde světový a já to už vnímám prostě jako prvek jejich identity Upraveno 26. září 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Dpc Rolex tam ma navod k videu grundig a teciete jak pubertacky v kine. Tak trosku chochmesu pani, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Kdyby tam místo "automatic hi-beat" byl překlad tohoto sousloví google translatorem do japonštiny "???????" vypadalo by to líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Dpc Rolex tam ma navod k videu grundig a teciete jak pubertacky v kine. Tak trosku chochmesu pani, no.. Keď nám niekto povie, že máme nevkusné tričko, tak nekričíme, že domovník má ešte nevkusnejšie . Tie fonty na prvý pohľad možno nedávajú zmysel, ale keď sa človek pozrie na iné modely, tak tam je konzistentnosť. Takže ak by sa ma niekto spýtal, či ich chcem (chumpus?), odpoveď by bola áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Kdyby tam místo "automatic hi-beat" byl překlad tohoto sousloví google translatorem do japonštiny "???????" vypadalo by to lípA oni snad Švýcaři mají nápisy "automatic, water resistance" apod. německy, italsky, francouzsky popř. rétorománsky? Vypadalo by to líp? Já bych si teda hodinky s ??????? nekoupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Presne tak, najmä keď sa chce značka presadiť na globálnom trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Ty fonty jsou naprosto v pořádku. Být to napsáno jen jedním fontem, vypadalo by to jako třířádkový inzerát ve čtvrtečním Deníku.Ty indexy jsou ovšem fenomenální, proč takové nedělají i na pětkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Ty fonty jsou naprosto v pořádku. Být to napsáno jen jedním fontem, vypadalo by to jako třířádkový inzerát ve čtvrtečním Deníku. Trefný přirovnání, jenže podle mne to jak inzerát vypadá právě proto, že ty fonty jsou různý. Myslím, že kdyby takové indexy byly na pětkách, nebyly by tyto více za pětku ..... Upraveno 6. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Když tak na to s odstupem času koukám, tak to GS by dole bohatě stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 wristshot z facebooku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Z instant facebooku? kozena bunda, lexus Jsou libovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 wristshot z facebooku... Lexus? To je insto, teda? Sa nepochválil novou akvizíciou, darebák jeden! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Z instant facebooku? kozena bunda, lexus Jsou libovy...Prvý F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Z instant facebooku? kozena bunda, lexus Jsou libovy...Sakra, to jsem netušil, že to bude takhle rychlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se