Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Ahoj, je na to video nebo fotoseriál někde na netu (nehledej RT, spíš obecně hodinky s kyklopem, tj především Rolex), odstranění spočívá v rychlém krátkém nahřátí "lupy" a jejím odloupnutí žiletkou či zalamovacím nožem. Pokud je na skle vnější antireflex (což v tomto případě je), dochází přitom k jeho poškození a musí se následně odstranit v celé ploše sklíčka. Někdo hodinky nechá už bez něj, jiný si jej nechá obnovit, což ovšem stojí peníze. Co jsem na netu koukal na fotky RT Diverů s odstraněným kyklopem, nikde jsem neviděl žádný kousek se zachovaným či obnoveným vnějším modrým antireflexem.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, je na to video nebo fotoseriál někde na netu (nehledej RT, spíš obecně hodinky s kyklopem, tj především Rolex), odstranění spočívá v rychlém krátkém nahřátí "lupy" a jejím odloupnutí žiletkou či zalamovacím nožem. Pokud je na skle vnější antireflex (což v tomto případě je), dochází přitom k jeho poškození a musí se následně odstranit v celé ploše sklíčka. Někdo hodinky nechá už bez něj, jiný si jej nechá obnovit, což ovšem stojí peníze. Co jsem na netu koukal na fotky RT Diverů s odstraněným kyklopem, nikde jsem neviděl žádný kousek se zachovaným či obnoveným vnějším modrým antireflexem.

Díky za odpověď, video jsem našel, je to přesně jak píšeš a vypadá to jednoduše...

Pokud to někoho taky zajímá, posílám odkaz:

Odkaz ke komentáři

docela mě potěšil plný název těchto potápek :-)

Revue Thommen LORD DIVER WATCH PROFESSIONAL 17030.2137

takže oslovujeme voláme  lorde martare,  lorde farky :punk:

a navíc jsme profesionálové .. paráda

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odkaz ke komentáři

Lorde Farky, odkud máte tuto pot?šitelnou informaci? Díval jsem se na fakturu i jinam a nic neobjevil, zjevně mi uniká nějaký zajímavý pramen informací... :-)

Sir Martar

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Krása Martine a nejen mnou oblíbené Thommeny, ale i ty fotky.

to je dobře, že je máš zpátky - pasujou ke tvému zápěstí :)

gratuluju

Díky, kluci. Právě si nesu domů nový 24mm řemen v barvě tmavého karamelu (hand made Trojan), zítra postu fotky :-) Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pěkné. Ani se nedívím, žes je vzal zpět na milost.

No jo no, do téhle řeky jsem vstoupil znovu ochotně a dobrovolně ;-) ... a to si ještě jako zálohu nechávám experimentování s lepšíma gumama, pruhovanejma hadrákama a tahama :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...