farkyostrava Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) podzim a na rios bass.. Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukinor Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Předem děkuji za zajímavé čtení v recenzi a chtěl jsem se zeptat na možnost, nebo spíše systém odstranění kyklopa o kterém se zmiňuješ, tedy kdyby jsi se do toho pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Ahoj, je na to video nebo fotoseriál někde na netu (nehledej RT, spíš obecně hodinky s kyklopem, tj především Rolex), odstranění spočívá v rychlém krátkém nahřátí "lupy" a jejím odloupnutí žiletkou či zalamovacím nožem. Pokud je na skle vnější antireflex (což v tomto případě je), dochází přitom k jeho poškození a musí se následně odstranit v celé ploše sklíčka. Někdo hodinky nechá už bez něj, jiný si jej nechá obnovit, což ovšem stojí peníze. Co jsem na netu koukal na fotky RT Diverů s odstraněným kyklopem, nikde jsem neviděl žádný kousek se zachovaným či obnoveným vnějším modrým antireflexem. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukinor Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Ahoj, je na to video nebo fotoseriál někde na netu (nehledej RT, spíš obecně hodinky s kyklopem, tj především Rolex), odstranění spočívá v rychlém krátkém nahřátí "lupy" a jejím odloupnutí žiletkou či zalamovacím nožem. Pokud je na skle vnější antireflex (což v tomto případě je), dochází přitom k jeho poškození a musí se následně odstranit v celé ploše sklíčka. Někdo hodinky nechá už bez něj, jiný si jej nechá obnovit, což ovšem stojí peníze. Co jsem na netu koukal na fotky RT Diverů s odstraněným kyklopem, nikde jsem neviděl žádný kousek se zachovaným či obnoveným vnějším modrým antireflexem. Díky za odpověď, video jsem našel, je to přesně jak píšeš a vypadá to jednoduše...Pokud to někoho taky zajímá, posílám odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) docela mě potěšil plný název těchto potápek :-) Revue Thommen LORD DIVER WATCH PROFESSIONAL 17030.2137 takže oslovujeme voláme lorde martare, lorde farky a navíc jsme profesionálové .. paráda Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Lorde Farky, odkud máte tuto pot?šitelnou informaci? Díval jsem se na fakturu i jinam a nic neobjevil, zjevně mi uniká nějaký zajímavý pramen informací... :-) Sir Martar Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 to je dobře, že je máš zpátky - pasujou ke tvému zápěstí gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) na tah je po ránu zima takže di modell chronisimo a lordi je to jako fákt dobrý :-) Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pár zimních snímků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Krása Martine a nejen mnou oblíbené Thommeny, ale i ty fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Krása Martine a nejen mnou oblíbené Thommeny, ale i ty fotky. to je dobře, že je máš zpátky - pasujou ke tvému zápěstí gratulujuDíky, kluci. Právě si nesu domů nový 24mm řemen v barvě tmavého karamelu (hand made Trojan), zítra postu fotky :-) Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Tak slíbené fotky, z řemenu jsem nadšenej.. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Pěkné. Ani se nedívím, žes je vzal zpět na milost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Pěkné. Ani se nedívím, žes je vzal zpět na milost.No jo no, do téhle řeky jsem vstoupil znovu ochotně a dobrovolně ;-) ... a to si ještě jako zálohu nechávám experimentování s lepšíma gumama, pruhovanejma hadrákama a tahama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Tak tento řemen se fakt povedl, super odstín a to prošití mu dává pořádné grády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) na pod kůží a na tahu Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Já ten tah asi nutně potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 pro ty, kteří se ještě rozhodují, jestli ten tah fakt potřebují nebo ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) hlásim že po měsíci každodenního nošení dělajó RT 3,8 sekund do + pěkně pravidelně Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 ježíšek dodal mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se