Jeremy Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Jojo, je to tady asi fakt noooooobl. Kazdej duhej mirek dusin. To ani ne.. ale všichni (tedy myslel jsem si to) tady víme, že je to jako koupit si sjeté dunlopky za super cenu. Máte "značku", chvíli to jezdí a hlavně to bylo laciné. Ale z dlouhodobého hlediska jsou to vyhozené peníze. Tady lidé faky většinou nemají buď z racionálních důvodů popsaných zde a jinde několikrát a nebo z emociálních, protože to prostě JE ZLODĚJNA..
Radimk Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Nedávno jsme se tu divili nad slovníkem hi-fi fóra. Tohleto tady považuju za nedůstojné!!! Navrhuju smazat!!! Začněte prosím pánove diskuzi znovu!! Ještě jednou- Odklízeči, smaž to prosím!!
Kid_A Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 faky sem nepatří. ať jsou sebepřesnější. pořád je to obyčejný plagiát.
mechano Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Pořád tady čtu Vaše příspěvky a mrzí mě že moc nechápu o čem jsou. Je tu někdo kdo by uměl definovat co znamená slovo "faky" ? Kdybych to věděl , mohl bych se třeba taky zůčastnit debaty. Takhle nevím jestli jsou to falza nebo třeba jen méně kvalitní značky.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 "fake" z angličtiny (vyslov fejk) znamená padělek, podvod, podvodník, falešný, předstírat, fingovat, padělat, falšovat, atd.
Duke650 Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Fake = např. hodinky Breitling z tržnice za 3.000 = evidentní falzifikát
Kid_A Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 "fake" z angličtiny (vyslov fejk) znamená padělek, podvod, podvodník, falešný, předstírat, fingovat, padělat, falšovat, atd. čili výsledek činnosti a mnohdy i samotná činnost, které se velmi trefně věnuje Obchodní zákoník ve svém Dílu druhém § 44 a následujících, kde hovoří o praktikách Nekalé soutěže
Mikina Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 to Kamil - uváděný díl Obchodního zákoníku je u nás naprosto zbytečný. Asi před rokem policie zabavila v ostravské vile našeho žlutého spoluobčana hodinky včetně padělků renomovaných značek za asi 2 mil. korun. V tisku pak náměstkyně ČOI v Ostravě uvedla, že temto státní orgán nemá žádné poznatky o tom, že by se u nás prodávaly padělané hodinky svět. značek. A kolik faků je dováženo z Anglie, koupených tam v luxusních obchodech a tam prodávaných s paragonem znějícím na částku 167 liber. Jö, jak říkával mistr Werich - svět chce bejt klamanej.
mmako Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 No tady už narážíme pomalu na Pařížskou úmluvu - u nás (ve všech dalších revizích, lhostejno zda z Londýna, Lisabonu či Bruselu) vtělenou do vyhlášky MZ 64/1975, případně 65ka (mezinárodní zápis továrních nebo obchodních známek) a tak... u té nekalá soutěže ještě tak vyvolání nebezpečí záměny, ale to tak maximálně u produkce založené na čínských "barebone" přetavených do Elysee, Breytenbach a podobných značek Každopádně docent Boháček by dojetím zaplesal, judikaturu nekalé soutěže si vysloveně užíval :-) Ostatně když jsme u toho, jejím obsahem je i postup proti společnosti Eska, která se pokusila vyrábět kola pod značkou, pod kterou se již bouchaly soustruhy a frézy... a jak to nakonec dopadlo, že? :-)
mmako Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 "Ale koupe hodinek s logem originalniho vyrobce je neco podobneho jako kdyby jsi si kupoval "originalni" Plzen za polovicni cenu vyrobenou z kukurice a nejhorsiho chmele....s chemickymi barvivy a ochucovadly....hruza......" K tomu mohu dodat pouze to, že v Moskvě se dá pořídit oboje... jenom k tomu druhému jim hoši z Pilsenu prodali licenci, bouchá se to v St.Peteru a není to k pití .-) (polívčička přihřátá... hihi)
Dali Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 to Šarik Pro mě je přijatelná odchylka max 1 min. týdně, ale včechny hodinky co nosím jsou do 30 sec za týden. Každé pondělí nařizuji čas na těch co zrovna " jsou práci ne na odpočinku". Kromě Prim Chronomag l.e. to jsem ještě neměřil. Je možné, že u kalibru 66 nejde zastavit vteřinovka vysunutím korunky?
šarik Odesláno 22. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Léta jsem měl kalibr 68 a teď jsem ještě jeden zdědil a není to dělané na zastavení vteřinovky vytažením korunky. Jo, vlastně otec má kalibr 66 a fakt to nejde vytažením korunky zastavit, teď jsem to zkoušel.
Glider Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Plně souhlasím s těmi, kteří preferují originál byť levnější, před padělky... Dostaly se mi nedávno do ruky naprosto příšerné "tutově pravé Breitlingy"za 2500 k bez krabičky a za 3000 k s krabičkou:-) Chápu, že se najdou lidé, kterým taková věc zvedne sebevědomí. Jsou to ti, kteří pak obléknou tržnicové Nike, Lewisky a Tričko od Bosse v celkové ceně 1000 k nasednou do Favorita ozdobeného nápisem WRC Turbo a vyrazí do velkého světa. Neposmívám se jim, protože chápu že v tomto jejich prostředí by s Primkami moc parády neudělali:-)
Dali Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Nechte už ty faky na pokoji, schválně jsem se vrátil k původnímu tématu, a už je to tady zas. Už to tu bylo probíráno hodněkrát udělejte zvláštní vlákno, pokud vás to tak zajímá.
dehyd Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Jojo, je to tady asi fakt noooooobl. Kazdej duhej mirek dusin. >PanzerBear: Tak co? Jak ti jezdí "Ferrari" od Blekoty?
Blekota Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 mam skodovku - superba, obliekam sa vo 4you a tie faky si rad hodim na ruku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se