Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

komu svěříte své poljoty pro případ opravy - potřebuji oživit budíček na jedněch poljotech ale nerad bych někomu svěřil zrovna v praze své oblíbence. Ostatní poljotky mám v záruce tam to řeší jurij z mnichova :) ale tady jsem prozatim bezdradny.

diky

Odesláno

prodejna Interwatch, Praha, Na Poříčí, smerem od Labutě k nám. Republiky po levé straně, nad dveřmi je nápis české klenotnictví nebo něco takového. Velmi ochotní prodavači.

Odesláno

Hodinar pan Broz v pasazi Alfa. Bez problemu opravi. Nebo dole v Belehradske ulici, Hodinarstvi, pan Horacek my opravoval Poljot Chrono 3133 a taky v pohode.

Odesláno

Sám by jsem potřeboval poradit někoho na Poljoty z Olomouce. Měl jsem je v opravě asi 2x, bohužel neúspěšně. Volně se pohybují ručičky při prudkém pohybu a budík mám posunutý o rovných 12 hodin (nastavený na 6 zvoní ve 12).

• po měsíci...
Odesláno
Sám by jsem potřeboval poradit někoho na Poljoty z Olomouce. Měl jsem je v opravě asi 2x, bohužel neúspěšně. Volně se pohybují ručičky při prudkém pohybu a budík mám posunutý o rovných 12 hodin (nastavený na 6 zvoní ve 12).
V Olomouci to můžeš zkusit u pánů Dittrichových na Dvorské ulici v Hodolanech, nic lepšího v Olomouci nenajdeš, ale myslím ani jiného hodináře ne.

• Po roku...
Odesláno

tak nakonec byly Poljoty na bělehradské v nuslích, bez pozitiv a negativ: na poljotech mam neoriginalni sklo= lepene, vodotesnost 0, na druhy s hodne vypuklym sklem skrabanec na skle a vryp na těle (ten vryp beru, nechtěly se nechat otevřít).

hodnotil bych to tak 2+, s tim že jdu shanet nove sklička..

Odesláno
tak nakonec byly Poljoty na bělehradské v nuslích, bez pozitiv a negativ: na poljotech mam neoriginalni sklo= lepene, vodotesnost 0, na druhy s hodne vypuklym sklem skrabanec na skle a vryp na těle (ten vryp beru, nechtěly se nechat otevřít).

Hodnocení 2+??!!?? Já bych za tohle vraždil!!! Buď ať dělá každý profesionálně nebo nedělá vůbec. Ale jasně, pokud by mi předem řekl "zalepím vám tam nějaké sklíčko ale bude do nich pršet, no a taky se mi už klepou ruce, třeba mi to sklouzne a trochu vám to podrápu..." tak je vše v pořádku...

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím, rád bych se zeptal, kdo má aktuální zkušenost s nějakým velmi dobrým hodinářstvím, kde by mi mohly bez jakékoliv újmy seřídit mé Aviatory IV. Dělají mi tak +20 sec. za den. Vím, že tady už bylo o tom něco psaný, ale rád bych se zeptal na Brno a pokud nic tak asi Praha. Ď všem.

Odesláno

Proč má lepené sklo vodotěsnost 0 ?

• Po letech...
Odesláno

Máte někdo představu, kolik může stát vyčištění a promazání strojku poljot 3133 (případně výměna těsnění)?

Odesláno

Máte někdo představu, kolik může stát vyčištění a promazání strojku poljot 3133 (případně výměna těsnění)?

Za vyčištění, promazání, výměnu těsnění a opravu jednoho nefunkčního tlačítka u chrona 3133, jsem loni v listopadu platil 900 Kč ( hodinářství v Praze ).

Odesláno

Za vyčištění, promazání, výměnu těsnění a opravu jednoho nefunkčního tlačítka u chrona 3133, jsem loni v listopadu platil 900 Kč ( hodinářství v Praze ).

Díky za odpověď. :smile_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Můžu se ještě zeptat v kterém?
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit nějakého hodináře ke kterému bych mohl poštou zaslat na opravu Poljoty se strojkem 3017. U mě v okolí je jen jeden hodinář a tam bych to radši nedával, díky.

Odesláno

Ahoj, zítra se chystám k Brožovi ( Praha, pasáž Lucerna ), kde mám své Poljoty 3133 chrono a zeptám se ho na možnost poslání poštou. Výsledek ti napíšu jako SZ ( jestli to teda ted v novém zvládnu :-)). Martin

Odesláno

i já uvítám SZ prosím, mám 2 kousky na servis a nejbližší hodinář 150 km cca...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...