odjinud Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Kniha dorazila a je moc pěkná. Ovšem katalog na konci je pro mě jako sběratele lehce depresivní... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Dnes jsem vyzvedl na poště a první dojmy jsou super.Děkuji autorovi za výplň dlouhých zimních večerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 ještě mi nic nedorazilo... Nemůžu se dočkat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 ještě mi nic nedorazilo... Nemůžu se dočkat!poslal jsem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Také se přidám k davu vlastníků, kniha je parádní, díky za ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Taky ohlašuji nový přírůstek do knihovny a to i s podpisem,opravdu pěkná,ale jen jsem ji zatím prolistoval,chce to hodně klidu a času. Díky autorovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Taky ještě nic nepřišlo ...fňuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Prosím ty z vás, kteří si přáli vyzvednout knihu v pražské prodejně Prim a dosud tak neučinili, aby na nic nečekali a pro knihu si zašli. Už ji tam máte připravenou od minulého pondělí!!! Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To by mne zajímalo, kteří ignoranti to jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Přece ti, co tam půjdou před svátky pro hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Perfektně zabalená kniha, tak na ni tak koukám....nerozbalim, budu tvrdej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Právě koukám na šedorůžové traktory dvaapadesátky a čumím jak puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 je doma, Libore díky...i při zběžném prolistování jsem se dočetl spoustu pro mě nových informací.....myslím, že ta kniha může nakopnout novou PRIM-mánii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 .....myslím, že ta kniha může nakopnout novou PRIM-mániiV to plně doufám. Bude nás víc, nebudem se bát vlka nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Knihu mam od minuleho tyzdna a je to Dielo Dakujem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 V to plně doufám. Bude nás víc, nebudem se bát vlka nic!Nenenenene !!! Stávající počet magorů úplně stačí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Zatím ji každý den marně vyhlížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Já si původně myslel, že Accutron tu knihu píše, aby nám udělal radost. Omyl! On ji napsal proto, aby nás nasral - až zjistíme, co všechno ještě nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Já si původně myslel, že Accutron tu knihu píše, aby nám udělal radost. Omyl! On ji napsal proto, aby nás n....l - až zjistíme, co všechno ještě nemáme. počkej, co na to, ti s kýblama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Já si původně myslel, že Accutron tu knihu píše, aby nám udělal radost. Omyl! On ji napsal proto, aby nás n....l - až zjistíme, co všechno ještě nemáme. To mi bylo jasný hned ale já si z toho nic nedělám, mně se knížka moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se