Bonzaq Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Zdravím, v současné době mám Candino C4487/3 a rád bych přešel do "vyšší ligy" Chtěl bych se vejít do 15 tisíc a zatím mě nejvíce zaujaly Maurice Lacroix Eliros Date. Vím, že většina z vás se pohybuje ve vyšších částkách, ale kdybyste si teď měli vybrat hodinky do 15 tisíc v podobném stylu jako uvedené Maurice Lacroix, tedy do 40mm, pouzdro ocel, kožený řemínek, pohon neřeším, do čeho byste šly? Rád bych pořádně skeletony (s odhaleným vnitřkem), ale problém bývá 1) cena (pod 50 tisíc se dá těžko dostat a nebo jde o neznámé "značky" 2) tloušťka - ty levnější bývají na můj vkus hodně tlusté. Mimochodem včera jsem obcházel prodejce v Praze, jestli je někdo má, respektive jaká by byla možná sleva a celkem mě překvapil přístup (někde na mě koukali jak na blázna, jinde se dalo v klidu dohodnout i na 10-15%). Pokud půjdu do ML, tak zřejmě přes Jitka Kudlackova Jewels. Za jakékoli rady začínajícímu nadšenci, tedy mě, děkuji. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Bonzaq
walter10 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Když se nad tím tak zamýšlím... Jsi si jistý, že chceš (s částkou 15 tis. Kč) opět "quartz"? Edit: Napadá mne např. něco na způsob (automat, rozměry 40 x 8 mm) Hamilton JazzMaster Slim apod.: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/jazzmaster/american-classic/8371-hodinky-hamilton-jazzmaster-slim-40mm-h38515555.php Nebo (automat, 40 x 11 mm) Hamilton JazzMaster Viewmatic: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/jazzmaster/american-classic/10321-hodinky-hamilton-jazzmaster-viewmatic-h32515555.php Popřípadě (s částečným průzorem na strojek i přes číselník) Hamilton Open Heart Auto: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/jazzmaster/american-classic/10277-hodinky-hamilton-open-heart-auto-h32565735.php Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem walter10
walter10 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Ještě bych mohl vzpomenout variantu (automat, 38 x 10 mm) v podobě Hamilton Intra-Matic: Recenze: http://www.ablogtowatch.com/hamilton-intra-matic-38mm-watch-review/ E-shop: http://www.goldeligius.cz/eshop/5296290.hamilton-intra-matic-h38455751/
Bonzaq Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Když se nad tím tak zamýšlím... Jsi si jistý, že chceš (s částkou 15 tis. Kč) opět "quartz"?radši bych už mechaniku, ale není nutnou podmínkou - díky za ukázku Hamiltonů, něco takového hledám, ale zatím stále vyhrávají výše zmíněné Maurice Lacroix
Kobliha Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 A co tak zkusit Edox Les Bemonts (72011 3 AIN). Je to ruční nátah a extra tenké oblekovky i s průhledem na strojek přes cifeník. Kovový tah je do právě proběhlých veder lepší než kůže a snad by nebyl problém kožený řemen na zimu přidat. Na eBay u luxus-uhrenhandel se přes Tvůj limit, myslím, nedostávají a jedny tam budou brzy končit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Hledáš skeletony a vidim obrázek ML na baterku, který se Ti líběj a k tomu nějakou reklamu, kde je budeš jedině kupovat. To je pro mně nějaká divná kombinace.Když ji nezohledním M.L. jsou ok, ale baterku bych nedal.
Bonzaq Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Hledáš skeletony a vidim obrázek ML na baterku, který se Ti líběj a k tomu nějakou reklamu, kde je budeš jedině kupovat. To je pro mně nějaká divná kombinace.Když ji nezohledním M.L. jsou ok, ale baterku bych nedal.- nejradsi bych skeletony, ale vim ze se svym rozpoctem nemam narok (doufal jsem, ze se mylim a nekdo neco ukaze viz odkaz vyse)- kdyby byly chrono bylo by to lepsi, ale primarni je pro me vzhled- reklama to neni, cekal jsem nejaky komentar ve smyslu - jo to je fajn sleva/jak si dovolujes chtit slevu/jinde bys mel jeste vetsi
USER47 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Levný skeletony se sehnat daj, ale je to v týhle kategorii asi vždycky trochu kompromis. Nejlevnější švýcarskou variantou je asi tenhle model Swatch. Imho na poměry skeletonů překvapivě vkusná věc od firmy, která dělá hodinky (maj průměr 37mm, tak spíš na menší či průměrnou ruku, ne pro medvěda).http://store.swatch.com/yas100g-body-soul.html Potom v daný cenový hladině můžeš najít různý modely od Invicty nebo Rotary, ale firmy jsou to v současnosti divný, bůh ví, co je v tom za strojky a navíc je to obvykle designově hnus. Nejočividnějším zdrojem levnejch skeletonů je tak Čína, v tomto případě bych se poohlédnul po něčem přímo od Sea-gullu (největší čínskej výrobce hodinek a strojků), například tohle:http://www.seagullwatchstore.com/SEAGULL-M182SK-Automatic-Skeleton-Men-s-Watch-p/m182sk-blue-hands.htm Za nějakejch 150 dolarů pochopitelně neočekávej zázračný zpracování hodinek a ani kdovíjak přesnej a spolehlivej strojek, ale na ukojení momentální žízně po skeletonech by to mohlo stačit a až se toho nabažíš, tak si třeba koupíš nějaký hezký hodinky:). Já bych vzal swatchky a zbytek rozpočtu ušetřil na nevyhnutelnou chvíli, kdy se ti to okouká. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem USER47
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Ujasni si, jestli prechod do vyssi ligy je pro tebe konecna nebo ne. Pokud ano, vyber jakoukoli znacku, ktera se ti libi, a jses v klidu. Pokud ne, je to jen castecne ukojeni chtice po drahejch hodinkach, kup si ty, ktery pak prodas s co nejmensi ztratou, az se podrapes dal. Na open heart od hamiltonu tady fronty stat nebudou a na edoxy taky ne. Za sebe bych doporucil seiko spirit jakekoli nebo jety fortisky flieger date nebo Tissot visodate
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Jestli se Ti tedy líbí skeletony, v žádném případě nemůžeš jít cestou quartzového strojku, nebude nic, co Tě na něm bude bavit, ve tvém případě, kdy těžko hledat uspokojující skeleton za určenou cenu, bych osobně volil cestu kompromisu v modelu s průhledem na strojek, z jedné strany přehledný číselník a z druhé průhled na pracující mechanismus strojku. Rozhodně bych ale zároveň zvážil i to, co píše moderátor v příspěvku výše. Tam bych hledal onen kompromis.
StefanM Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Pri miernom navyseni limitu by si mohol mat Orient Star Full Skeleton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 To "mírné navýšení limitu" je v tomhle případě asi o 100%, ne?. V takovým případě by se samozřejmě rozšířily možnosti o pár dalších modelů, ale skok z 15k na 30k už je přece jen dost strmej.
StefanM Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 To "mírné navýšení limitu" je v tomhle případě asi o 100%, ne? . V takovým případě by se samozřejmě rozšířily možnosti o pár dalších modelů, ale skok z 15k na 30k už je přece jen dost strmej.Tu ich maju za 649 eur s dopravou, ale bez DPH. Podla ostatnych cien v danom obchode sa da predpokladat, ze inde sa budu dat zohnat o nieco lacnejsie. Ale mozno Bonzaq nakoniec navysi rozpocet o +100%, nebol by prvy ani posledny
cooper2005 Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Jen takový levnější nápad , ovšem hodinky pravděpodobně nebudou vyhovovat rozměry Bulova 96A108Bulova 96A135Bulova 96A120
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Ty Jazzmastery a Intra-maticy vypadají výborně...
svobod3 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Ahoj, využiju toto vlákno - existují nějaké pěkné full skeletony v ceně cca 20 - 30 tis? Něco na způsob těch Orientů zmínených zde v příspěvku výše, ale ideálně swiss made?
nunoel Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Ahoj, využiju toto vlákno - existují nějaké pěkné full skeletony v ceně cca 20 - 30 tis? Něco na způsob těch Orientů zmínených zde v příspěvku výše, ale ideálně swiss made? Napadají mě například Epos Sophistiquée, ale ty jsou na ch24 o něco dražší...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se