Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Milí znalci a přátelé hodinek! Rád bych požádal o názor na hodinky Atlantic Worldmaster 52653.41.65 (mechanika).

Narazil jsem na ně úplně náhodou, docela se mi líbí, ale jelikož se v hodinkách nevyznám (mám sice asi čtvery, ale všechny jsem dostal a jsou to jsou obyčejné quartz), tak nevím, jestli to je dobrá a spolehlivá značka. A za druhé, jestli je udávaná cena dobrá - udávají to jako výprodej a chtějí za ně 9000 (původní cena asi 15 000). Poradíte?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dobrá značka, skoro všechny modely se mi líbí, cena je taky dobrá, nebál bych se toho. Nevím, jestli je nutný průhled na tu základní ETU.

Alternativy jsou např. Hamilton Viematic nebo Seiko SARB033.

Odesláno

To je jasne, na to sa nebolo treba pytat :)

Ak sa smiem spytat, kde maju take dobre vypredaje?

Odesláno (upraveno)

Hodinky pěkné, tradice pěkná, stránky se švýcarskou doménou, strojek solidní, safírové sklo... ale proč mi to při hledání těchto hodinek nachází jen prodejce v Polsku, Rusku, Ukrajině či Lotyšsku?

úprava: jedna česká stránka ( prodejce neznám ), ale jsou tam hezké fotky na ruce i když s neskutečnou cenou http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-worldmaster-quot-quot-the-original-quot-quot-53653-41-93r-i1092/

...... asi podobnost v názvu prodejce ..... http://www.demus-zegarki.pl/product-pol-25335-Zegarek-Atlantic-Worldmaster-The-Original-53653-41-93R.html# a cena o nějakých 8 tis menší... To co postoval Roman-ZA je asi nejlepší cena, navíc s možností výběru čísla z limitované edice 1888 kusů k výročí 125 let založení firmy v roce 1888.

Upraveno uživatelem cooper2005
Odesláno (upraveno)

Uz to tu niekkde bolo. Dovozca do nasich krajin objednava iba tie lacnejsie modely.

Nie su to tie rovnake modely. Cenovu politiku Poliakov nechapem. Alebo zeby som nechapal cenovu politiku nasich predajcov? Takayto cenovy rozdiel je uplne bezny v tejto cenovej kategorii - Certina, Tissot, Atlantic. Nastastie to do Krakowa nemam daleko, tak to mozem spojit s peknym vyletom.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Inak dost by ma zaujimal pri tej limitke rozmer puzdra, hlavne hrubka. Tam to lieta o 5 - 12mm.

Odesláno
Všem ještě jednou děkuji za názory a podněty. Hodinky jsem se rozhodl zakoupit, nicméně nakonec jsem se přiklonil k modelu se světlým ciferníkem (je to model 52752-41-25R). Viděl jsem ho naživo a líbil se mi víc než černé provedení (i když to je jistě také hezké a elegantní), trochu komplikace je, že ty světlé si už někdo rezervoval. Nicméně našli mi ještě další kus (poslední) na jiné prodejně, dočkám se až příští týden. 

Taky jsem koukal, že nejvíc Atlanticů se nabízí v Polsku, proto jsem se vlastně nejdřív ptal tady, jaký je na ně názor.

Možná to souvisí s tím, že v Polsku má značka propagaci přes nějaké sportovce, tak tam asi nabízejí víc modelů, za lepší ceny atd.

Odesláno

Z toho co si tak pamatam z preliezania webov mam za to ze to since 1888 je trochu masirka...

Myslim ze ta znacka ako mnoho inych neprezila quartz zemetrasenie a musela byt novym majitelom resuscitovana. Pokial ide o majitela tak tusim stopy viedli do ciny, co ale nemusi byt nic spatneho. Cinania dnes vlastnia i daleko vacsie hodinarske kapacity napr Eternu. Hodinky to budu zpracovanim urcite v pohode, pokial su v pohode aj cenou, tak by som sa ich nebal. Vo vnutri su normal ety, takze ani si servisom by nemal byt velky problem.

Odesláno

Atlantic hodinek jsem měl několik. Swiss Made, slusne strojky, velmi hezké plasticke ciferníku. Akorát řemínky byly mizerny.

V Polsku je to oblibena značka, prodávala se tam už za komančů, staré modely se tam často sbiraji.

Odesláno

Tyhle svetly jsou ale automat, ale to asi vis ...

Všem ještě jednou děkuji za názory a podněty. Hodinky jsem se rozhodl zakoupit, nicméně nakonec jsem se přiklonil k modelu se světlým ciferníkem (je to model 52752-41-25R). Viděl jsem ho naživo a líbil se mi víc než černé provedení (i když to je jistě také hezké a elegantní), trochu komplikace je, že ty světlé si už někdo rezervoval. Nicméně našli mi ještě další kus (poslední) na jiné prodejně, dočkám se až příští týden. 

Taky jsem koukal, že nejvíc Atlanticů se nabízí v Polsku, proto jsem se vlastně nejdřív ptal tady, jaký je na ně názor.

Možná to souvisí s tím, že v Polsku má značka propagaci přes nějaké sportovce, tak tam asi nabízejí víc modelů, za lepší ceny atd.
Odesláno

Normálně si mi nasadil brouka do hlavy, ty černé mě moc zaujaly... Můžeš prozradit, kde je mají za 9 tis?

Odesláno

Řada jich ve výrazných slevách 30-40% dobíhá v prodejnách Planeo Quick Time. Zkus obvolat prodejny v okolí. Před časem jsem je tam taky viděl a musím říct, za ty prachy luxusně povedený společenský hodinky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Kdysi jsem se na ne dival na prodejne. Nelibil se mi prumer, na oblekovky byly dost velke. A nedekorovany strojek je v realu hodne degradoval. Tak jsem je tam nechal. Za mensi penize bych si ted koupil treba Visodate z prodejniho vlakna nebo objednal neco swiss z venku. A nebo bych si zasel do Koscomu a uzil si nakup se vsi paradou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...