Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vše již bylo napsáno, ale přesto nelze jinak než vše s radostí zopakovat, perfektní komunikace, skvělé ceny, rychlé doručení, pečlivé balení. 1*

Odesláno

Taky se připojuji k dlouhé frontě spokojených zákazníků. Naprostá super domluva s Kubou, individuální přistup, expresní doručení, o balení netřeba nic více říkat, vše skvěle zabaleno. Kubo, děkuju. 1*

• po 2 týdnech...
Odesláno

Do tohohle vlakna jsem jeste neprispival, takze nemuzu zustat pozadu. I ja musim pochvalit Kubsona za super komunikaci a rychlost. Objednal jsem ve utery s terminem dodani Nav-B v nasledujicim tydnu (byly na ceste). Prisly driv, o dva dny pozdeji ve ctvrtek vecer odeslany, v patek na ruce. Zkratka super ..

Skoda, ze se Nav-B rozhodly zastavovat, ale vsechno zle je k necemu dobre - opet me presvedcilo, ze Kuba nema problem s reklamaci. Ted uz jen cekam, za budou hodinky zase zpet a v kondici :).

Cili za me jednoznacne 1*

Odesláno

Když tak všichni chválíteKubsona ,asi to má své opodstatnění.I já mám velice dobrou zkušenost-kupoval jsem seiko samurai a monstra,vše proběhlo v pořádku,už se těším na Alba Riki.

Díky

Za mně 1 :thumbsup_anim:

Odesláno

Ode mě 1 s *. Skvělý přístup profesionála na úrovni. Super-rychlé jednání, balíčky zabaleny, jako by měly letět na měsíc.

Prostě jedním dechem - TAKHLESEPODNIKÁNAÚROVNIPÁNOVÉADÁMY ... :)

Jakube DĚKUJI

bob

• po 2 týdnech...
Odesláno

Koukám, že tady má Jakub personální piedestal, tak já na něj také něco vytesám :) U Jakuba zatím 3 nákupy (jeden na eBay) a absolutní spokojenost. Navíc ustál i mého lehce komplikovaného kolegu z práce a tak se díky němu i ten teď těší z nových mechanických Traserů...

Odesláno

Zatím asi 8 ks hodinek (už to radši nepočítám) a vždy zcela profesionální přístup bez nejmenších problémů. Prostě radost. Takže připojuji velké PODĚKOVÁNÍ a POCHVALU.

• po měsíci...
Odesláno

Perfektní servis - ve čtvrtek (státní svátek!) objednáno, v pondělí v poledne byl Carbonio Sport v Praze... Jediná škoda je, že řemen musí čekat na hodinky, které jsou t.č. u mechana na vyčištění...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...