Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Take jsem si objednal 1x traser. V poledne objednano, odpoledne e-mail a svete div se druhy den rano manzelka vola (8:30) ze mam na poste balik.....

I na me dotazy po e-mailu odpovedi hned.

Jen skoda ze uz nejsou original tahy na Super Sport :( musel jsem je objednat u konkurence, maji pry posledni 2 kousky....

Davam podtrzena 1 s hvezdickou, s takovouhle rychlosti a perfektnim jednanim jsem se jeste nesetkal.

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
milí přátelé, konečně se mi plní sen.. dostávám jedničky - to se mi od 4. třídy ZŠ nepodařilo! díky ;)

internetový obchod je opravdu skvěle udělaný..,a reakce kupujcích jsou skvělé tak co jinčího si přát krom vic bláznu do hodinek

Upraveno uživatelem stana
  • po 4 týdnech...
Odesláno

To, že kubson je zlatý pro tento okruh lidí, je dávno známá věc. Dnes mi ale vyrazil dech. Nejenže mi naprosto ochotně pomohl s nákupem na eBay, ale navíc zcela odmítl respektovat moje požadavky na způsob nákupu a sveřepě si potají za mými zády prosadil svoje. Nakoupil způsobem jak on chtěl a tím mně ušetřil spoustu peněz :speak_cool:

A nejen to; odmítl za to jakoukoli odměnu se slovy, že bude mít radost, když si u něj koupím nějaký pásek. No chápete to? Marně tápu v paměti, jestli znám ještě někoho, kdo svoje hobby povýšil na živnost a přitom stále zůstal "jedním z nás".

Jakube, díky... :notworthy:

Odesláno

Tak musím alespoň dodatečně také pochválit. O&W Aviation, cena nejlepší na světě a to jsem dělal důkladný globální průzkum trhu. dodávka naprosto bezproblémová a expedice promptní i mezi svátky. Gerne wieder :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dávám 1, skvělá komunikace na všechny maily. Rychlá zásilka kterou stihl ještě do víkendu. Tak se můžu těšit ze skvělých Steinhart Nav B chrono No.083 :-) Ještě jednou Moc díky

Odesláno

Tak ja davam take za 1, kupoval jsem sice jenom "capecod" a to mi je chtel dat zadarmo a jeste jsem dostal primky na hrani Rozborka Cal.68

Jednoduse spokojenost. Az budu kupovat nejake dalsi hodinky, reminek, a bude to mit Kubson tak si klidne i priplatim protoze budu vedet ze to bude OK

Odesláno

přidávám "pochvalu třídního učitele před nastartovaným autobusem" za vstřícný přístup při řešení malicherné námitky, což se ze strany Kubsona neobešlo bez nemalého BONUSu... cítím se trapně :smile_anim: nezasloužil jsem si to a Jakub odmítá nabízený doplatek

Odesláno

Davam za 1 . Traser blue sport pres vikend dorucen . Steinhart Nav B Uhr presne podle domluvy . Parada . A jeste jednou dekuji.

Odesláno

Já zírám ... Kubson (omlouvám se za familiernost) musí být mimozemšťan. Jen málo obchodníků má 100% kladné reference od štouravých, kapitalismem rozmazlených zákazníků jako on. Dnes ráno jsem objednal Traser Super Sport .

ad1) doufám že konečně budu mít hodinky na které je spoleh i přesto jak s nimi zacházím

ad2) doufám že Kubson nezpychne, nepředá kšeft nadnárodní korporaci a neslehne se po něm zem. Naopak zůstňte příkladem pro nové generace obchodníků. Tohle totiž funguje...

Vlastně trochu OT příspěvek , neb já jsem ještě hodinky nenafasoval ale natolik mě ty ohlasy ohromily že jsem musel cosi ze své duše vyhřeznout.

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak to, co jsem zde četl o Jakubovi se potvrdilo i u mé dodávky Archimede Pilot H. Naprosto rychlé, stihl do mých narozenin a manželka

ještě spokojeně žužlá přibalené medvídky:) (Artur=medvěd)

ještě jednou díky a ať Ti nadšení a radost z prodeje vydrží!!!

Odesláno

Nebudu psát,co bylo tady napsáno mnohokrát.Prostě bez chyby. V pondělí objednány Trasery ,v úterý je mám na ruce!! S penězi pro Kubu se minuly někdy na půl cesty!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...