Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to máš binec v hlasování. Máš tam 22 hlasů a jen 19 zájemců v poradovníku. Pořádek musí být :-)

Ale jenom malinkej, všichni vědi, že hlasy co nejsou v pořadníku nebudou započteny a až se přiblíží uzávěrka budou na to všichni znovu upozorněni.

Odesláno

People podľa mna sa tam nehodi zemegula v ziadnom jej variante ani g ® ) ilosovanom. Vypada to jak nejaka stredoveka mapa.

Odesláno

Pisem dokola ze vyskusajme jedno zo slnk co tu uz niekto nahodil...netvrdím ze to bude pecka ale za pokus to stojí. Bez lunety ta zemegula nemá smrnc.

Odesláno (upraveno)

Zemegula je forma mapy. Pripominat to teda musi. Slnko ma aky vyznam? Hodi sa len k ohnu, k vode k zemi a vetru sa vobec nehodi.

Demonov nacrt je tiez fajn. Ja si budem mysliet ze je to zem a ostatni si mozu mysliet ze je to slnko. Kompromis

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

Čim víc do toho zabředám, tim víc vidim, jak nebude jednoduchý vybrat jednu cestu. Je jich nějak moc a všechny maj něco do sebe.

A to ještě před chvílí, když jsem slyšel sluníčko na cifru, počal jsem trpět náhlým tikem v oku, teď se mi líbí i to.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Daemon Ďakujem moc, no neni to pekne? :)

People k tym znakom sa slnko praveze dost hodi. Ale neviem to vysvetlit vetou ani odstavcom, je to na dlhšie.

Mne sa smer ktory ukazal daemon ohromne pozdava.

Odesláno

Čim víc navrženejch cest jednoho tématu, tím větší rozpolcenost zájemců neochotných akceptovat cokoli jiné, než ten jeden motiv, tim menší šance úspěšného dokončení. Velká slabina společné práce, velká slabina čtyř elementů. Proto už bych byl s návrhy DALŠÍCH způsobů cest realizace opatrný. Momentálně již jich máme na jedno téma víc než dost.

Odesláno

.................................................................................................................................................................................................................................................................

K výsledkům uzávěrky prvního kola hlasování jaké téma vás nejvíce oslovuje toto:

Vzhledem k tomu, že se GMT téma ukázalo jako nezajímavé pro většinu zájemců o tuto limitku vypadává ze hry. Anketa zůstává i dále otevřená ve své dosavadní podobě, hlasy udělené od této chvíle pro GMT již nebudou zohledněny ve finálním duelu Elementů a Pilotek. Po následujícím víkendu vám kolega Kasper oznámí, kdy proběhne vyhodnocení finálního kola, které začíná tímto okamžikem.

Počet hlasů GMT v době uzávěrky:  1 hlas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...