dawe009 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Co tak říct? Moje první (až se divím, že teprve teď) obchodování s kouzelníkem z dálného východu. Bylo mi velkou ctí, vše proběhlo naprosto parádně, jednal se mnou slušně i když jsem byl pod vlivem, groše poslal asi tři sekundy po sdělení čísla účtu, vše na nejvyšší úrovni bez nemístných návrhů..no prostě jsem byl tak unesen a potěšen, že jsem si ani nestihl všimnout, že mu posílám hodinky, co ani prodat nechci. Děkuji, bylo to perfektní a doufám, že si v nějaké lepší době připijeme. Absolutní chronogentleman a 100% doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Perfektní domluva a platba. Petra mohu jen doporučit. Díky za obchod.Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Obchod s Petrem mne naplnil radostí. Noblesní komunikace a bleskové odeslání je vzorovou ukázkou prodejce s velkým P. Díky moc, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Akvizice nehodinkového druhu naprosto bez problémů, rychlá domluva, vyřízení, vstřícnost, i setkání na půli cesty, ve smluvenou dobu, za mě velký dík !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Moc díky za obchod. Vše dopadlo podle dohody. Jeden z dalších gentlemanů fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HydeNeo Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Díky moc za obchod , vše naprosto v pořádku a fér . Díky moc za vše a žij dlouho a blaze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Opět vše cajk, díky za vstřícnost pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Skvelý, veľmi ústretový prístup aj komunikácia. Férové jednanie. Hodinky prišli zabalené v balíčku s protitankovými ambíciami Úplne bezproblémový obchod, odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Naprosto bezproblémový obchod, nic jiného jsem ani u takového pardála neočekával. Díky a zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Nerád, ale musím opraviť moju skúsenosť s „bezproblémovým“ obchodom. Hodinky majú skrytú vadu, ktorá sa bohužiaľ prejavuje len náhodne raz za 1-2 týždne. Preto trvalo takmer dva mesiace, kým som získal istotu a hlavne dôkaz chyby, takže som s vrátením hodiniek nepochodil. Podrobnosti: Hodinky som nastavil, no už pár dní po kúpe išli (skokovo) o minútu dozadu. Nepripisoval som tomu dôležitosť, neraz sa už stalo, že som síce čas nastavil na sekundu presne, ale o minútu dozadu. Keď sa to však stalo asi piatykrát, začal som si byť istý, že chyba nebude v obsluhe, ale v hodinkách, dával som si pri nastavovaní pozor. No stále to bol len pocit, nič, s čím by som mohol ísť za predávajúcim. Mimo toho náhodného a zakaždým jednorázového úletu inak išli hodinky naprosto presne, ako sa na Spring Drive patrí, jedna-dve sekundy týždenne. Minulý týždeň sa mi to podarilo nafilmovať, mal som zrovna mobil v ruke. Hodinky sa na pár desiatok sekúnd spomalia (jedna hodinková sekunda zodpovedá asi dvom-trom reálnym) a potom zasa rozbehnú a pokračujú v správnom chode. Mal som dôkaz, ale to už bolo na reklamáciu neskoro. Takže Čierny Peter tentokrát skončil u mňa, s tým už nič nenarobím - nemám ako dokázať, že tie hodinky také už prišli. V každom prípade sa patrí varovať ostatných. Treba si podobné veci zmluvne podchytiť dopredu, lebo spätne u tohoto člena v prípade problémov nepochodíte. Pre korektnosť treba dodať, že predávajúci ponúkol zaplatiť polovicu opravy, čo je síce milé, ale hodinky do servisu dávať nebudem. A najmä sa to míňa s podstatou - kupoval som síce nosené, ale funkčné hodinky so spoľahlivým strojčekom, dostal som hodinky s chybou. Z podstaty veci som nemal najmenšiu šancu reklamovať ich (ne)funkčnosť skôr. Na takéto veci väčšinou na chronomagu funguje vzájomná dôvera, tentokrát nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 24 minutami, wawrik napsal: Podrobnosti: Hodinky som nastavil, no už pár dní po kúpe išli (skokovo) o minútu dozadu. Nepripisoval som tomu dôležitosť, neraz sa už stalo, že som síce čas nastavil na sekundu presne, ale o minútu dozadu. Keď sa to však stalo asi piatykrát, začal som si byť istý, že chyba nebude v obsluhe, ale v hodinkách, dával som si pri nastavovaní pozor. No stále to bol len pocit, nič, s čím by som mohol ísť za predávajúcim. Mimo toho náhodného a zakaždým jednorázového úletu inak išli hodinky naprosto presne, ako sa na Spring Drive patrí, jedna-dve sekundy týždenne. Minulý týždeň sa mi to podarilo nafilmovať, mal som zrovna mobil v ruke. Hodinky sa na pár desiatok sekúnd spomalia (jedna hodinková sekunda zodpovedá asi dvom-trom reálnym) a potom zasa rozbehnú a pokračujú v správnom chode. Mal som dôkaz, ale to už bolo na reklamáciu neskoro. To je zajímavá závada. Kdyby se ti chtělo někam (do jiného vlákna) postnout video - docela by mě to zajímalo. Je možné, že je vystavuješ nechtěně magnetickému poli a tím je "zabrzdíš"? SD by na to sice nijak extrémně trpět neměl, ale možné je všechno. GS stránky: One thing to note is that direct exposure to a strong magnetic field can temporarily lock the mechanism, but this will generally reverse itself after the magnetic source is removed and, in most instances, no further action is required. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Tak konečně mám i živou zkušenost s hrabětem Gorcem z Gorců. U Petra platí, že slovo dělá muže! Díky moc za obchod Upraveno 13. ledna uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se