Přejít na obsah

wizard-ov

Doporučené příspěvky

Co tak říct? Moje první (až se divím, že teprve teď) obchodování s kouzelníkem z dálného východu. Bylo mi velkou ctí, vše proběhlo naprosto parádně, jednal se mnou slušně i když jsem byl pod vlivem, groše poslal asi tři sekundy po sdělení čísla účtu, vše na nejvyšší úrovni bez nemístných návrhů..no prostě jsem byl tak unesen a potěšen, že jsem si ani nestihl všimnout, že mu posílám hodinky, co ani prodat nechci. Děkuji, bylo to perfektní a doufám, že si v nějaké lepší době připijeme. Absolutní chronogentleman a 100% doporučení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Akvizice nehodinkového druhu naprosto bez problémů, rychlá domluva, vyřízení, vstřícnost, i setkání na půli cesty, ve smluvenou dobu, za mě velký dík 🙃!!!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Nerád, ale musím opraviť moju skúsenosť s „bezproblémovým“ obchodom. Hodinky majú skrytú vadu, ktorá sa bohužiaľ prejavuje len náhodne raz za 1-2 týždne. Preto trvalo takmer dva mesiace, kým som získal istotu a hlavne dôkaz chyby, takže som s vrátením hodiniek nepochodil.

Podrobnosti: Hodinky som nastavil, no už pár dní po kúpe išli (skokovo) o minútu dozadu. Nepripisoval som tomu dôležitosť, neraz sa už stalo, že som síce čas nastavil na sekundu presne, ale o minútu dozadu. Keď sa to však stalo asi piatykrát, začal som si byť istý, že chyba nebude v obsluhe, ale v hodinkách, dával som si pri nastavovaní pozor. No stále to bol len pocit, nič, s čím by som mohol ísť za predávajúcim. Mimo toho náhodného a zakaždým jednorázového úletu inak išli hodinky naprosto presne, ako sa na Spring Drive patrí, jedna-dve sekundy týždenne.

Minulý týždeň sa mi to podarilo nafilmovať, mal som zrovna mobil v ruke. Hodinky sa na pár desiatok sekúnd spomalia (jedna hodinková sekunda zodpovedá asi dvom-trom reálnym) a potom zasa rozbehnú a pokračujú v správnom chode. Mal som dôkaz, ale to už bolo na reklamáciu neskoro.

Takže Čierny Peter  tentokrát skončil u mňa, s tým už nič nenarobím - nemám ako dokázať, že tie hodinky také už prišli. V každom prípade sa patrí varovať ostatných. Treba si podobné veci zmluvne podchytiť dopredu, lebo spätne u tohoto člena v prípade problémov nepochodíte.

Pre korektnosť treba dodať, že predávajúci ponúkol zaplatiť polovicu opravy, čo je síce milé, ale hodinky do servisu dávať nebudem. A najmä sa to míňa s podstatou - kupoval som síce nosené, ale funkčné hodinky so spoľahlivým strojčekom, dostal som hodinky s chybou. Z podstaty veci som nemal najmenšiu šancu reklamovať ich (ne)funkčnosť skôr. Na takéto veci väčšinou na chronomagu funguje vzájomná dôvera, tentokrát nie.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, wawrik napsal:

Podrobnosti: Hodinky som nastavil, no už pár dní po kúpe išli (skokovo) o minútu dozadu. Nepripisoval som tomu dôležitosť, neraz sa už stalo, že som síce čas nastavil na sekundu presne, ale o minútu dozadu. Keď sa to však stalo asi piatykrát, začal som si byť istý, že chyba nebude v obsluhe, ale v hodinkách, dával som si pri nastavovaní pozor. No stále to bol len pocit, nič, s čím by som mohol ísť za predávajúcim. Mimo toho náhodného a zakaždým jednorázového úletu inak išli hodinky naprosto presne, ako sa na Spring Drive patrí, jedna-dve sekundy týždenne.

Minulý týždeň sa mi to podarilo nafilmovať, mal som zrovna mobil v ruke. Hodinky sa na pár desiatok sekúnd spomalia (jedna hodinková sekunda zodpovedá asi dvom-trom reálnym) a potom zasa rozbehnú a pokračujú v správnom chode. Mal som dôkaz, ale to už bolo na reklamáciu neskoro.

To je zajímavá závada. Kdyby se ti chtělo někam (do jiného vlákna) postnout video - docela by mě to zajímalo.

Je možné, že je vystavuješ nechtěně magnetickému poli a tím je "zabrzdíš"? SD by na to sice nijak extrémně trpět neměl, ale možné je všechno.

GS stránky:

One thing to note is that direct exposure to a strong magnetic field can temporarily lock the mechanism, but this will generally reverse itself after the magnetic source is removed and, in most instances, no further action is required.

Odkaz ke komentáři

Tak konečně mám i živou zkušenost s hrabětem Gorcem z Gorců.

U Petra platí, že slovo dělá muže!

Díky moc za obchod

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...