Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, mně se to líbí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ručně přemalovali ciferník, upálili ochranu korunky, nějak vědecky upravili lunetu a já bych to chtěl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://www.blaken.com/en/vintage/paul-newman-daytona

Odesláno

Ale stejně bych radši vintážky.

Tyhle Blaken budou drahý (poptal jsem cenu, obávám se 100% navýšení), ale vintážky, chlape, ty jsou už jen pro fakt hluboký kapsy. 

Odesláno

Takže půl mega

Dear ...,

thank you very much for being interested in BLAKEN and our unique luxury watch customizations, 100% handmade in Germany.

Our limited Rolex Daytona in Paul Newman-design is 17.850 Euro. 

Our offer additionally includes:

?        a handmade Vintage watchbox (from the same maker who does the IWC, Lange & Söhne and Patek Philippe boxes).

?        3 years worldwide warranty on your Blaken watch.

?        insured shipment to your door.

Our current delivery time is 4-5 weeks.

Odesláno

To us bych si radsi trochu priplatil a vzal platinovy s hnedou keramickou lunetou :)

moje řeč.ani minutu bych neváhal kdybych se měl mezi těma dvěma rozhodovat

Odesláno

Nějak jsem si vlákna nevšiml a musím říct, že mě u Blaken velice mile překvapili- líbí se mi, koněčně nečernili úplně všechno, takhle je to vcelku decentní...ale zmiňované platinovky jsou absolutně bezkonkureční, ta barevná kombinace je naživo ještě hezčí než na fotkách, akorát už se docela pronesou- a to mám těžký hodinky rád, ale proti nim mi všechno přišlo lehký jak pírko :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...