Viktor Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Já si nemůžu pomoct, mně se to líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ručně přemalovali ciferník, upálili ochranu korunky, nějak vědecky upravili lunetu a já bych to chtěl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.blaken.com/en/vintage/paul-newman-daytona
Radimk Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V tomto případě příliš radikální kombinace černo- bílá.Ani to změkčení červenou tomu nepomůže.Za mně eeA to jsou to pro mě naprosto nej. hodinky
organic Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Tentokrát Blinken překvapil. Ale stejně bych radši vintážky.
Viktor Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ale stejně bych radši vintážky.Tyhle Blaken budou drahý (poptal jsem cenu, obávám se 100% navýšení), ale vintážky, chlape, ty jsou už jen pro fakt hluboký kapsy.
Jarett Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Hezký a nositelný. Na rozdíl od vintage, které jsou dnes klasické trezorovky
Daemonultimate Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Jsou parádní a to nevidíme realitu, ta bude mnohem lepší, už teď se mi zastavuje dech. Ty původní jsou opravdu jiná kapitola. Nedávno jse dělal vlákno kde byly v aukci. Čistý trezorovky na pomazlení v rukavičkách
Viktor Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Takže půl mega Dear ...,thank you very much for being interested in BLAKEN and our unique luxury watch customizations, 100% handmade in Germany. Our limited Rolex Daytona in Paul Newman-design is 17.850 Euro. Our offer additionally includes:? a handmade Vintage watchbox (from the same maker who does the IWC, Lange & Söhne and Patek Philippe boxes).? 3 years worldwide warranty on your Blaken watch.? insured shipment to your door. Our current delivery time is 4-5 weeks. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 http://torsten-nagengast.de/product/the-silverstone-project/ 1450EUR.. nicmene nevim, me neberou ani ty blaken, no..
gougy Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 škoda, že ty krásné Blaken už nejsou Rolády, protože půl mega je doooost vysoko.
tmoris Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 To us bych si radsi trochu priplatil a vzal platinovy s hnedou keramickou lunetou
SCIFI Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 To us bych si radsi trochu priplatil a vzal platinovy s hnedou keramickou lunetou moje řeč.ani minutu bych neváhal kdybych se měl mezi těma dvěma rozhodovat
cigi Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 teď se do vás s gustem navezu - nejraději bych ty torstennagengasttimeline - samé, s neopomomenutelným bonusem mít trinitrotoluen logo na cifru
bandicoot Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 http://torsten-nagengast.de/product/the-silverstone-project/ 1450EUR.. nicmene nevim, me neberou ani ty blaken, no..Co to? Tuhle jsi mě zdrbnul Steinhart Ocean One Vintage, že to neni košer (protože to vypadá jako nějaký půlstoletí starý rolexky) a teď sem vrzneš to samé v bleděmodrém.
sibirnaya Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 sak ja to neprodavam, jen prirovnavam..
sashator Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Nějak jsem si vlákna nevšiml a musím říct, že mě u Blaken velice mile překvapili- líbí se mi, koněčně nečernili úplně všechno, takhle je to vcelku decentní...ale zmiňované platinovky jsou absolutně bezkonkureční, ta barevná kombinace je naživo ještě hezčí než na fotkách, akorát už se docela pronesou- a to mám těžký hodinky rád, ale proti nim mi všechno přišlo lehký jak pírko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se