exncom Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Teď jsem se díval, na Amazonu skoro všechny barevné varianty za 15,- USD, free shipping. Za ty peníze na každý měsíc jiná varianta :-). Když tak se pak pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním.Ty hrazdicky jsou fakt drsny, via? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 No právě, drsňácký hodinky pro správný drsňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 To jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tak musím opravit své předchozí tvrzení. Večer si synátor zkoušel lumi na mých Monstrech a já mu říkám, že na jeho hodinkách lumi není. A on tati, koukej, zhasl a lumi tam fakt je. Sice s Monstry se to srovnat určitě nedá, ale lumi to určitě má (indexy, ručičky, dokonce i vteřinovka). Takže jen pro dopřesnění, kdyby náhodou ještě někdo četl toto vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Fakt? to je pecka, to udela robatkum velikou radost, budou mit pocit, ze maji opravdove potapky. Diky, za info. Jiz jsem o tom premyslel, o te lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Hlavně jim pak neukazuj nějakou masivní lumi, jako já včera na Monstrech. Už si je zkoušel a prý by je určitě "unosil" Tak uvidíme, narozky má v únoru. Doufám, že nechytl nějaký chronobundus. Upraveno 13. října 2014 uživatelem exncom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 To je mi uplne jasny, maji k tomu naslapnuto pekne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosiste Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Chlapi díky za skvělou inspiraci! Sháním přesně něco takového pro desetiletého hubeňoura. Tyhle vypadají skvěle. A ta cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Sice odpověď skoro po roce, ale díky chlapci. V poslední době se se zde na fóru pohybuju až nezdravě často, abych si "pomohl" s výběrem hodinek pro sebe. A synek (10 let) se asi taky nakazil, takže to vypadá, že budu kupovat hodinky dvoje. A ty chlapácký Casia vypadají fakt skvěle. Cena je taky dobrá, do 1K. Díky za tip. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Můj malej má teprv 10 měsíců, ale hodinky mi už okukuje s velkým zájmem, jestli z něj vyroste chronomagor, tak se mám na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září nemáte nějaké tipy na hodinky pro prvňačku? ona asi chce nějaké moderní kvádry, ale my bysme radši klasicky analogové, přehledné, ať se naučí hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) prim berusky Upraveno 13. září uživatelem Harwey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Nepřeberné množství v nabídce LORUS Ce se povede sehnat v našich kočinách je otázka. Kvarcky s ručkama je asi optimum. Upraveno 13. září uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září @ismit daruj dcerce mrkací Ruhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Já jsem synovi kupoval tyto, jen v černé. https://www.timestore.cz/Kategorie/Bile-hodinky/Casio-Collection-12100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Já bral pěkný bílý Swatchky s číslama...ale popravdě jestli je nosila pár měsíců... Vůbec jí to nezajímá pak dostala kvalitní smarty a ty už taky nenosí. Mobil vévodí všemu. Tzn nedělal bych si naděje v tomhle věku. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Do začátku Orisky a pak už to nechám na něm, jestli Pateky nebo Vacherony . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Dovolím si doplnit poznatek. Pokud se na tom má učit poznávat hodiny, tak očíslované indexy jsou samozřejmostí a luneta po 5 minutách obrovský pomocník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se