Přejít na obsah

Dětské hodinky

Doporučené příspěvky

Teď jsem se díval, na Amazonu skoro všechny barevné varianty za 15,- USD, free shipping. Za ty peníze na každý měsíc jiná varianta :-). Když tak se pak pochlub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním.

post-35334-0-57410300-1412929965_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním.

Ty hrazdicky jsou fakt drsny, via? :))

Odkaz ke komentáři

To jo :)

Odkaz ke komentáři

Tak musím opravit své předchozí tvrzení. Večer si synátor zkoušel lumi na mých Monstrech a já mu říkám, že na jeho hodinkách lumi není. A on tati, koukej, zhasl a lumi tam fakt je. Sice s Monstry se to srovnat určitě nedá, ale lumi to určitě má (indexy, ručičky, dokonce i vteřinovka). Takže jen pro dopřesnění, kdyby náhodou ještě někdo četl toto vlákno.

Odkaz ke komentáři

Fakt? to je pecka, to udela robatkum velikou radost, budou mit pocit, ze maji opravdove potapky. Diky, za info. Jiz jsem o tom premyslel, o te lumi.

Odkaz ke komentáři

Hlavně jim pak neukazuj nějakou masivní lumi, jako já včera na Monstrech. Už si je zkoušel a prý by je určitě "unosil" :lol2:  Tak uvidíme, narozky má v únoru. Doufám, že nechytl nějaký chronobundus.

Upraveno uživatelem exncom
Odkaz ke komentáři

To je mi uplne jasny, maji k tomu naslapnuto pekne :))

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Sice odpověď skoro po roce, ale díky chlapci. V poslední době se se zde na fóru pohybuju až nezdravě často, abych si "pomohl" s výběrem hodinek pro sebe. A synek (10 let) se asi taky nakazil, takže to vypadá, že budu kupovat hodinky dvoje. A ty chlapácký Casia vypadají fakt skvěle. Cena je taky dobrá, do 1K. Díky za tip. :-) 

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Já bral pěkný bílý Swatchky s číslama...ale popravdě jestli je nosila pár měsíců...

Vůbec jí to nezajímá :) pak dostala kvalitní smarty a ty už taky nenosí. Mobil vévodí všemu.

Tzn nedělal bych si naděje v tomhle věku. Bohužel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...