Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď jsem se díval, na Amazonu skoro všechny barevné varianty za 15,- USD, free shipping. Za ty peníze na každý měsíc jiná varianta :-). Když tak se pak pochlub.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním.

post-35334-0-57410300-1412929965_thumb.jpg

Odesláno

Ještě se také podívej na tak trochu "miltary look" verzi HDA600B-1BV. Pro kluka také zajímavá verze, vypadají přece jen víc "drsňácky" a co jsem četl, tak ty hrazdičky dobře chrání sklíčko před poškrábáním.

Ty hrazdicky jsou fakt drsny, via? :))

Odesláno

No právě, drsňácký hodinky pro správný drsňáky  :D

Odesláno

To jo :)

Odesláno

Tak musím opravit své předchozí tvrzení. Večer si synátor zkoušel lumi na mých Monstrech a já mu říkám, že na jeho hodinkách lumi není. A on tati, koukej, zhasl a lumi tam fakt je. Sice s Monstry se to srovnat určitě nedá, ale lumi to určitě má (indexy, ručičky, dokonce i vteřinovka). Takže jen pro dopřesnění, kdyby náhodou ještě někdo četl toto vlákno.

Odesláno

Fakt? to je pecka, to udela robatkum velikou radost, budou mit pocit, ze maji opravdove potapky. Diky, za info. Jiz jsem o tom premyslel, o te lumi.

Odesláno (upraveno)

Hlavně jim pak neukazuj nějakou masivní lumi, jako já včera na Monstrech. Už si je zkoušel a prý by je určitě "unosil" :lol2:  Tak uvidíme, narozky má v únoru. Doufám, že nechytl nějaký chronobundus.

Upraveno uživatelem exncom
Odesláno

To je mi uplne jasny, maji k tomu naslapnuto pekne :))

• po měsících...
Odesláno

Sice odpověď skoro po roce, ale díky chlapci. V poslední době se se zde na fóru pohybuju až nezdravě často, abych si "pomohl" s výběrem hodinek pro sebe. A synek (10 let) se asi taky nakazil, takže to vypadá, že budu kupovat hodinky dvoje. A ty chlapácký Casia vypadají fakt skvěle. Cena je taky dobrá, do 1K. Díky za tip. :-) 

Odesláno

Můj malej má teprv 10 měsíců, ale hodinky mi už okukuje s velkým zájmem, jestli z něj vyroste chronomagor, tak se mám na co těšit...  :helpsmilie:

• Po letech...
Odesláno

nemáte nějaké tipy na hodinky pro prvňačku? ona asi chce nějaké moderní kvádry, ale my bysme radši klasicky analogové, přehledné, ať se naučí hodiny.

Odesláno (upraveno)

Nepřeberné množství v nabídce LORUS

Ce se povede sehnat v našich kočinách je otázka.
Kvarcky s ručkama je asi optimum.

Upraveno uživatelem orol
Odesláno

Já bral pěkný bílý Swatchky s číslama...ale popravdě jestli je nosila pár měsíců...

Vůbec jí to nezajímá :) pak dostala kvalitní smarty a ty už taky nenosí. Mobil vévodí všemu.

Tzn nedělal bych si naděje v tomhle věku. Bohužel.

Odesláno

Dovolím si doplnit poznatek. Pokud se na tom má učit poznávat hodiny, tak očíslované indexy jsou samozřejmostí a luneta po 5 minutách obrovský pomocník.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...