Jiří Sedlák Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března V 27. 2. 2024 v 11:00, eloga napsal: Potom ten Stěrač, to mi dokonce nevýslovně se*e, a vlastně proč? Dle mého náhledu takovou hámotinu na ciferníku nepotřebuji ani nepotřebujeme, ani z hlediska technického, a už vůbec ne z pohledu čistého designu Já jsem to kousal strašně dlouho. Prý je to jejich signifikantní komplikace. Tak jsem se rozhodl jedny koupit. Přeci jenom to zpracování je údajně dokonalé. Ale vlezly mi do toho pěkné modré Pogue, které jsou pro mě zásadně důležitější. Tohle se nedá rozumně sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Fajn. OK, sehnat se to dá bez problémů, já bych vzal bílé. To ale není ten problém, ten u mně spočívá právě v tom ukazateli nátahu, mnou nazývaný stěrač z vejtřasky. Tedy já se těmito hodinkami x-let dávno moc nezabýval, ale všiml jsem si před lety, že jsou solidní a za úvahu by to stálo. Ovšem nebyl na ně prostor, zabýval jsem se Seikem a jiným materiálem. Loni jsem si na ně vzpomněl se slinou. Tak jsem začal lovit, pátrat a ouha. Najednou jsem zjistil, aniž bych to tušil, že Orient Star se bez ukazatele nátahu nevyrábí nebo prostě nedají sehnat. Ani jsem se od dealera nedozvěděl, zda někdy předtím, než tato technická záležitost bylo dávána na ciferník, se tento model produkoval jako krásný čistý ciferník. Ještě tak zkousnu datumku no... Takže vlastně celkově - se stěračem je to pro mne marná investice, zbytečnost. Měl jsem tu i delší čas inzerát na koupi takových bez stěrače, ale asi to je marné, žádná nabídka nepřišla, tak jsem to s Orient Start zabalil a tady jen kleju a prskám, že. No a to je celá sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Japanese Domestic Market Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Kdyby tam dali lepší tahy. Tahle hrůza, která má 20mm jak u nožek, tak u spony, se nedá nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Kdyby tam dali lepší náramky, tak začnou citelně konkurovat Seiku, což se asi nechce. Lepší korunka na Mako jim trvala 20 let. Tak se třeba za dalších 20 let dočkáme i lepších náramků. Taky bych si ale přál náramek s plnými koncovkami a zužující se z 20 mm alespoň na 16 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Mohl by klidně Uncle nebo Strapcode vyrobit jenom plný koncovky na stávající tahy, myslím, že by šly na dračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března V 6. 3. 2024 v 6:40, Jiří Sedlák napsal: Mohl by klidně Uncle nebo Strapcode vyrobit jenom plný koncovky na stávající tahy, myslím, že by šly na dračku. V to doufám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Boha jeho, proč pořád ten openheart??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března to iste napadlo aj mna? oni maju z toho nejaky fetis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Přesně. Navíc tady na naaranžovaný fotce to vypadá daleko líp, než reálnej wristshot, a to kvůli průhledu na pozadí. Na ruce je z toho najednou nesrozumitelnej hemcojz nebo jak to nazvat správně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Openheart - asi z toho udělali umění jako Pikázo, to je na tom ten problém. Jiří Sedlák - stírač na nich není, ale rád bych bílé - ty to máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Tuto kombinaci open heart a mimostředky částečně se překrývající nezachrání žádná barevná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března před 13 hodinami, eloga napsal: Openheart - asi z toho udělali umění jako Pikázo, to je na tom ten problém. Jiří Sedlák - stírač na nich není, ale rád bych bílé - ty to máš?? Nemám, nejde to sehnat Stejně si teď dávám pauzu a těším se na Pogue a Murph, až se vrátí z lázní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března (upraveno) NO, nejde měl jsem udičku i do Helveti, ale nic z toho. Stále jen se stíračem. Ale co, bude jiná krása a bez tohoto také - Pykázo. Upraveno 14. března uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Jojo, i na ch24 ani jedny. Signifikantní komplikace. Spíš signifikantní způsob jak ztratit zákazníka... Ale já bez nich taky dokážu žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června neviem či tu už boli, pre mňa krásna novinka od OS na štýl GS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Solární chrona v nových barvách včetně 3000 limitky. Za mě tedy červená varianta vypadá úžasně: https://orient-watch.com/ORIENT-TX02-Diver-20th-Landing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Přidám ještě foto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se