Kamil.K Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Proč, proboha, zase jen s průstřelem na strojek(?)
Pavel87 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 4 hodinami, Kamil.K napsal: Proč, proboha, zase jen s průstřelem na strojek(?) Aby nás srali a udržovali v napětí, škoda.
Pavel87 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Před hodinou, Chronopetr napsal: Buďte rádi, o jedno lákadlo míň! Pravda, dnes mi na stole přistály G-čka co dostanu v sobotu k narozeninám 1
bosco Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Myslím, že tu ještě nejsou zmíněné nové Orient RA-AA0E08Y World Map. Jedná se již o druhou limitku tohoto modelu, nyní představenou v rámci oslav 75 let značky Orient. Orient RA-AA0E08Y World Map 75th Anniversary Limited Edition Hodinky jsou reinterpretací modelu Orient World Diver Dial Map z roku 1969. Od ostatních modelů řady se lišil tím, že názvy měst nahradila mapa světa na číselníku. Novinka věrně zachovává prvky původního modelu, jimiž jsou číselník s mapou světa rozdělenou výsečemi a vnitřní otočná luneta se značením ve formátu 24 hodin, ovládaná korunkou na pozici 4. hodiny. Od originálu se příliš neliší ani proporce a tvar pouzdra. První limitka RA-AA0E04Y z roku 2021 se na český trh nakonec vůbec nedostala, tak pokud se někomu tohle retro líbí, má šanci teď Limitky k příležitosti 75 let od založení Orientu pojí prvky v podobě použití loga Orient z 50. let, psaného kurzívou a speciálního dýnka, které nese nápis „Orient Since 1950 75th Anniversary“ a nechybí na něm ani číslo limitované edice.
krakra Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 12 minutami, bosco napsal: Myslím, že tu ještě nejsou zmíněné nové Orient RA-AA0E08Y World Map. Jedná se již o druhou limitku tohoto modelu, nyní představenou v rámci oslav 75 let značky Orient. Orient RA-AA0E08Y World Map 75th Anniversary Limited Edition Hodinky jsou reinterpretací modelu Orient World Diver Dial Map z roku 1969. Od ostatních modelů řady se lišil tím, že názvy měst nahradila mapa světa na číselníku. Novinka věrně zachovává prvky původního modelu, jimiž jsou číselník s mapou světa rozdělenou výsečemi a vnitřní otočná luneta se značením ve formátu 24 hodin, ovládaná korunkou na pozici 4. hodiny. Od originálu se příliš neliší ani proporce a tvar pouzdra. První limitka RA-AA0E04Y z roku 2021 se na český trh nakonec vůbec nedostala, tak pokud se někomu tohle retro líbí, má šanci teď Limitky k příležitosti 75 let od založení Orientu pojí prvky v podobě použití loga Orient z 50. let, psaného kurzívou a speciálního dýnka, které nese nápis „Orient Since 1950 75th Anniversary“ a nechybí na něm ani číslo limitované edice. Mě se to moc nelíbí.... Připadá mi to moc orientální.
krakra Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna V 21. 8. 2025 v 16:24, Kamil.K napsal: Proč, proboha, zase jen s průstřelem na strojek(?) Jako, že by si chtěl něco navíc (k tomu přůstřelu na strojek) ?
Kamil.K Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 23 minutami, krakra napsal: Jako, že by si chtěl něco navíc (k tomu přůstřelu na strojek) ? ...možná japonskou kukačku, která by po hodině vykoukla a kukala 1
bosco Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 35 minutami, krakra napsal: Mě se to moc nelíbí.... Připadá mi to moc orientální. Určitě nebudou pro každého, na mne je číselník limitky třeba taky trochu divoký a spíš bych to pro sebe viděla na World Map z běžné kolekce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se