Salamaster Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února (upraveno) Nové Orient Bambino 75th Anniversary Limited edition - poprvé se solárním pohonem (Caliber F6B24 40h rezervou).Navíc s logem Orientu z 50. let minulého století. + Nové barvy k Bambino classic a day/night. článek: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/orient-celebrates-75th-anniversary-with-limited-edition-bambinos-featuring-original-1950s-logo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. února uživatelem Salamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Ta starší podoba loga jim fakt sluší, vkusné, jednoduché Asi jsem konzerva, ale ta světla varianta vypadá za mě nejlépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 20 minutami, Axel napsal: Ta starší podoba loga jim fakt sluší, vkusné, jednoduché Asi jsem konzerva, ale ta světla varianta vypadá za mě nejlépe Vypadá, ty ostatní barvičky jsou takové mdlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února tie 2 sroby su fakt fantasticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 17 minutami, Harwey napsal: tie 2 sroby su fakt fantasticke Myslíš tydle ? Já jsem někdy psal, že to tam vadí.... ale asi proč ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února ano tie, ano vadi to tam, su "fantasticke" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Ty bílé bez subcifrů jsou super. To logo je takto skvělé. Ostatní modely mě nenadchly vůbec, ale tento jeden kousek naopak maximálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 12 minutami, Chronopetr napsal: Ty bílé bez subcifrů jsou super. To logo je takto skvělé. Ostatní modely mě nenadchly vůbec, ale tento jeden kousek naopak maximálně. Každej to máme jinak, mě se líbí když tam toho je hodně, čím víc subcifrů a komplikací tím lépe, ale chápu, když je to prázdné je to takové elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února V 4. 2. 2025 v 8:07, Harwey napsal: tie 2 sroby su fakt fantasticke No... , takhle jsme pracovali ve školních dílnách v 8.třídě. Prostě takhle přemíru viditelně a šroubek "obyčejně" má vzezření jako v přírubě pro HDD v computeru. Orient jedině když ciferník je celistvý, to se potom dají dělat zázraky i v této hodinkové kategorii. I když doufejme, že ty šroubky na funkci kalibru nemají vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Novinky k výročí 75 let Orient a 75 let Peanuts Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Ten Snoopy je všude koukám. Výhoda toho, že licence vypršela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Tak za mě zklamání, mám Orient obecně rád, první klasické výroční modely nejsou špatné. Ale když jsem kritizoval Elton za účelové používání Boba a Bobka, tak musím být konzistentní. Snoopy už je Xkrat převařený pytlík čaje. Když už Orient hledal něco čím zpestřit výroční limitku, určitě mohl najít něco originálnějšího. A když už se uchýlili do Snoopyho tak ho mohli aspoň nějak rafinovanější zakomponovat do designu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se