Salamaster Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Nové Orient Bambino 75th Anniversary Limited edition - poprvé se solárním pohonem (Caliber F6B24 40h rezervou).Navíc s logem Orientu z 50. let minulého století. + Nové barvy k Bambino classic a day/night. článek: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/orient-celebrates-75th-anniversary-with-limited-edition-bambinos-featuring-original-1950s-logo Upraveno před 12 hodinami uživatelem Salamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Ta starší podoba loga jim fakt sluší, vkusné, jednoduché Asi jsem konzerva, ale ta světla varianta vypadá za mě nejlépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 20 minutami, Axel napsal: Ta starší podoba loga jim fakt sluší, vkusné, jednoduché Asi jsem konzerva, ale ta světla varianta vypadá za mě nejlépe Vypadá, ty ostatní barvičky jsou takové mdlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se