People Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2014 aluminium case, alebo stainless case alebo gold case. AKy tipujete cenovy strop? 999USD?
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 V 9. 9. 2014 v 18:58, Jeremy napsal: K čemu sou na dýnku ty divný koláče?měření hypertenze, cukrofky, erekce a kdy si máš ostříhat nechty když nad tím přemejšlím, tak mě ty přístroje začínaj dost sr.át
zhrado Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 To nevedia ani tak naprogramovať aby minútová ručičkaišla pekne podľa sekundovej ale len skáče po indexoch? A za mňa hnus. Ja asi nikdy neprídem na chuť tomuto.Asi som staromodny alebo čo.
People Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) http://www.apple.com/watch/3 typyHodinky, Hodinky SPORT a hodinky Edition galeria vsetkych 18 modelovhttp://www.apple.com/watch/gallery/ -safir maju len drahsie modely. Lacnejsie maju Ion-X Glass Display.- back (dynko?) je bud komposit alebo ceramic- zlato je bud yellow alebo rose Upraveno 9. září 2014 uživatelem People
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 podle toho videa de fteřinovka plynule .... aspoň něco
decebal Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Náhodou, ty Watch Sport Space gray nevypadají špatně.
instant Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 adopici spring drive. v seiku uz pachaju seppuku
TheBP Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Velke sklamanie, jednoznacne vyhrava Moto 360.
Riotstarterr Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tentokrát jsem opravdu hodně zklamán. iPhony minimální inovace, velikost pro mě nepoužitelná, pádla nesnáším. Hodinky špatně nevypadají, ale nevím nevím, zda bych to chtěl nosit místo normálních, zvlášť, když ke spoustě zásadních funkcí potřebují iPhone. Věčně je nabíjet je taky opruz, zlatý automaty. Celkově směr, jakým se Apple vydává, se mi nelíbí.
zhrado Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 ja mám ručný náťah. O to sa treba starať každé ráno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se