Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Nepsal si "nikdy" a z toho, co jsi napsal, se nedalo usoudit, že jsi např. nekoupil v minulosti. Podobná debata, když nemáš k věci co říci, ale opravdu nemá cenu. Připadá mi to stejné hodnotné jako když budeš psát do vlákna o hodinkách XY (ať někoho neurazím), že Ty by sis hodinky XY (i když s nimi nemáš vůbec žádnou zkušenost) nikdy nekoupil. Ostatní naopak hodinky XY zajímají, stejně jako zde mne (a věřím že i ostatní) zajímá to, zda se např. jedná o přechodné zlevnění, zda případně slevy budou pokračovat apod. Já se vám strašně omlouvám že se motám do debaty.Ale Jorg asi chtěl napsat že když má obchodník na vývěsním štítu stěžejní značky svého sortimentu psáno to co má tak to podle mě není obchodník co dýchá za značku a není to nic o lhaní o kvalitě.Pro mě je to prostě signál,běž o dům dál.Já u něj prostředníctvím členů fora nakupoval,vždy vše ok(na hodinkách i s obchodníkem)Ta věta mi tam prostě vadí.A příště už bych kvůli té větě koupil raději u AD. Upraveno 14. září 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já kritizoval PŘÍSTUP obchodníka který dává předem upozornění, že pokud se vyskytne problém který popisuje ,tak ho řešit nebude. Tano prosímtě než začneš psát tak čti - NE - JEN POSLEDNÍ CH PÁR POSTŮNevim z ceho usuzujes, ze jsem cetl jen poslednich postu, ja jen suse konstatoval, ze to neni jen u vyse uvedeneho modelu. Nic osobniho, tonytrubko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Koupil jsem, Seiya Suma poslal, hodinky dorazily v pořádku, luneta lícuje, toť vše. Samozřejmě, prodejce nejvíc prověří reklamace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Seiya je léty i chronomagory prověřený prodejce, informaci o slevě jste zamatlali nesmyslnými tlachy o přístupech toho či onoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Koupil jsem, Seiya Suma poslal, hodinky dorazily v pořádku, luneta lícuje, toť vše. Samozřejmě, prodejce nejvíc prověří reklamace...Dobre, ja si take myslim, ze je vse od Seiya ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 tombed: To máš pravdu... Už toho nechám, stejně to je úplně zbytečné dohadování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Aha, pokud se jedná o PŘÍSTUP, pak Ti tedy nejspíš vyhovuje přístup, když Ti tuto NESCHOPNOST Seika prodejce raději zatají a sdělí Ti ji až při případné reklamaci nebo bude spoléhat na to, že si ničeho nevšimneš. Jiní prodejci budou mít těžko jiné výrobky než má Seiya. V té poznámce ani nevidím, že by se dotyčný zříkal odpovědnosti za vady. Myslím, že to klidně reklamovat můžeš, Seiya to pošle do Seika a odtud se Ti to vrátí po čase zpět s poznámkou, že to není vada, ale je to normální. Ostatni ti to jednoducho zoberu ako reklamaciu. Mozno u tych drahsich kosuv to aj skontroluju kym to daju do balicka smer zamorie /Higuchi to tak robil/. Problem Seiyu je ze nie je AD, jeho taka reklamacia viac boli. To je cela veda. Jeho pristup je zvlastny, ale "only in japan".. je to narod co zerie surove maso ako predjedlo. Na wus-e je x pripadov nelicujucich vnutornych ringov a pokial si pamatam neboli staznosti na AD ze by to neakceptovali ako reklamaciu /ak ich clovek reklamoval/. Naopak, videl som par inzeratov kde bolo napisane "nelicuje" a bola zlava 100USD - niekto to bud neriesi alebo nakupil u grey market dealera co nerad robi RMA.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Seiya u mě nefrčí. Je dražší než ostatní prodejci a hlavně je to u něj opravdu jen o čistém objednání přes eshop. Byla na něj chvála, jak je ochotný a umí zařídit víc věcí, tak jsem ho kdysi zkusil požádat o pomoc s aukcí. Napsal, že to není problém a domluvili jsme se na postupu. Píšu mu po konci aukce a přišla odpověď ve stylu, jako kdyby nevěděl, o co jde a neprobíhala předchozí komunikace. To stejné se pak opakovalo ještě jednou. Takže já radši nakoupím u Higuchiho, který někdy reaguje na maily později nebo až při urgenci, ale jakmile si "plácneme", tak vše běží jako po másle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Máte zkušenost, jak dlouho to od něj trvá do ČR prostřednictvím EMS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Dva dny. Do Frankfurtu to bylo. Takze jeste jeden k tomu do Prahy a pak mozna tyden u celniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Máte zkušenost, jak dlouho to od něj trvá do ČR prostřednictvím EMS? Jak je to deklarované? V plné ceně a jako hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Já právě nevím, jak ty zásilky posílá. Pokyny jsem mu nedal žádné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 U DHL jsem měl při rozkliknutí na detail zásilky kopii faktury, kde bylo deklarováno něco jiného, než v reálu cestovalo. U EMS by to mohlo být podobné, každopádně největší časové zdržení se dá předpokládat na celnici, protože po EMS to převezme do svých rukou Česká pošta a to se nedá předpovědět vůbec nic. DHL clení řeší v řádu hodin. I když celník vyměří doplatek, zaplatíš při převzetí z ručky do ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 ČP to má podobně, akorát si vyžádá plnou moc (můžeš poslat mailem) a pak nějakou dobu trvá proclení, ale mělo by to být celkem rychlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Zde na foru máš vlákno, které se přímo věnuje uvedené problematice:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11616-jak-je-to-s-placen%C3%ADm-cla-a-dph-p%C5%99i-dovozu-hodinek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) V plné ceně a jako hodinky bez baterie (tak jsem to měl já u Seiko Sumo) Upraveno 13. října 2014 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 V plné ceně a jako hodinky bez baterie (tak jsem to měl já u Seiko Sumo) Tak už je máš doma? Jak to probíhalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Jo, úplně standardní průběh. Myslím, že mi to přivezla ČP - ale to opravdu jenom odhaduji, ono těch hodinek bylo poslední dobou fakt více :-) Karta byla vyplněna včetně datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se