Karm Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Znáte to. Po několika Casiíích se začnete rozhlížet výš. A tak jsem se před 3 lety rozhodoval co vybrat a (bohužel pro moji peněženku) zabloudil sem. Nakonec po pobírání místních mouder se rozhodl pro quartz certiny DS podium BIG size (část čtenářů teď pravděpodobně omdlela). Chtěl jsem něco univerzálnějšího, odrazovala mě moje skleróza neb občas zapomenu na kolo hodinky sundat a 5 hodin neustálých vibrací by mechanikám příliš nesvědčilo.... Mám je dodnes a rozhodně si nestěžuju, líbí se mi a střídíám je s mechanikami. Občas má člověk prostě nějakou srdcovku aniž ví proč. Pak přišly Doxy into the ocean. zamilujete se, měsíc je nosíte..ale prostě najednou zjistíte, že tyhle cibule mít nemáte. A tak už šťastně slouží novému majiteli i díky zdejšímu bazaru. Mezitím tu ještě minulý rok touto dobou zuřila Damasko limitka, ze které bohužel sešlo. Ačkoliv mi základní designy nic moc neříkaly, byly už jaksi moc strohé i na mě, zde uveřejněné návrhy mě chytly. Bohužel to nějak vyšumělo a mě nezbylo než slintat nad DC66Si z říše snů. Až mě jednu neděli upoutal inzerát na prodej DA44- hodinky které jsem vždycky tak nějak přešel mě najednou chytly. do čtvrt hodiny bylo rozhodnuto-zkusím. Ve středu konečně oznámené ve schránce že jsou na poště. Tam jsem balíček hned rozbalil a ozvala se rána. To mi spadla čelist. Pak jsem si je nasadil na ruku. Další rána. Urvalo mi to kou... Kdybych měl hodinky popsat jedním slovem, napadá mě asi jedině "Německo". Luneta nekvedlá, jde jemně a přesto přesně. Pouzdro je dokonale obrobené. Na cifru vlastně není dohromady nic zajímavého, a přesto zatím každého upoutaly. Asi tou svojí čistotou. Tím že všecko k sobě tak nějak tiše pasuje. Krása těch hodinek není ve vzhledu,ale v tom, že někdo před 20 lety začal dělat věci jinak. Místo zlata a značky udělal robustnost. Jediné co bych jim zatím vytknul je červená lumi,která svítí opravdu jen aby se neřeklo, nějaké ještě možná přibudou ale znáte to... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 vitaj medzi nami! lepsie si si ani vybrat nemohol
StanoBare Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Takže, ak dobre vidím, aj ten dôležitý bod na lunete je v červenej luminiscencii, tak? Tej lumi vrstvy tam bude viac, ale aj tak to veľmi nesvieti v porovnaní s pozíciou "12"?
Karm Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 No,když srovnám pozici "12" a bod na lunetě svítí asi tak přibližně stejně, výrazně slaběji než zelená lumi kterou svítí zbytek cifru. Ale zatím mě to až tak netrápí-pozici 12 poznám snadno a lunetu ve tmě nepoužívám :-)
StanoBare Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Z tohto pohľadu je to v poriadku, len mi príde, že tá nemecká dokonalosť nemusí až takto experimentovať s lumi farbičkami, na úkor zniženia funkcie a zvlášť u tohto modelu. Inak, ten zvyšok je samozrejme pekný. A podobne aj istítko od Climbing Technology.
Marcus Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Super, gratuluju.Na to jsem ještě nenašel odvahu, takže toto rozhodnutí umím ocenit. Taky mě Damasko hrozně láká, ale na živo jsem je ještě neviděl, takže odolávám.První odstavec mě moc pobavil. A fotka se mi moc líbí. Budu se těšit na další.
jencekgs Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Velká gratulace, už si zaslouží aby se usadily. Být z tahem, asi bych je nepustil.Užívej
ABCDE Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Hezky napsané, gratuluji. Modely této značky mě nějak při výběru hodinek vždy minuly, ale něco do sebe rozhodně mají, asi jen ne pro mě. Ovšem s těma Certinama se ve vkusu shodneme :-)
Chorche Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) D ako debilny post? +1 A Karmovi velká gratulace a taky díky, že je koupil a ukončil moje trápení, když byly v prodejní sekci Upraveno 12. září 2014 uživatelem Chorche
Karm Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Díky všem!Zatím mě fascinuje přesnost-přes den se mi zdá že udělají cca -0,5-1s, při odložení na dýnko přes noc to zase doženou. Tohle budou definitivní hodinky nafurt (fakt už nic jiného nechci. Dobře, možná Oris bip crown propilot GMT, Moony a DC66si). Chorche: Dlouho jsem bojoval zda do toho jít nebo ne a nakonec zvítězil zdravý rozum. Díkybohu jen na chvíli a pak už sem datlil SZ . Znáte ten pocit morální kocoviny při pohledu na zápěstí? A taky myšlenku kde asi v okolí roste nejlepší tráva až se bude člověk chodit pást místo snídaně? 1
bandicoot Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Chlapi, nedělejte mi to, vždyť já na ty D36 čumím furt. Což by znamenalo získání skutečných allroundů, přesun stávajících IWC do trezoru (dvoje nosit neumím) a to by bylo škoda.
Návštěvník Alda Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Chlapi, nedělejte mi to, vždyť já na ty D36 čumím furt. Což by znamenalo získání skutečných allroundů, přesun stávajících IWC do trezoru (dvoje nosit neumím) a to by bylo škoda. To si vystihl naprosto presne. Onehda jsem neco delal na aute, auto na zvedaku, vsechny brzdy rozdelane, vyjety olej, vazelina, natirani podvozku specialni srackou kterou jsem sam vyvinul a po ktery uz nezrezavi nic, ruce spinave az po lokte od te sracky, ksicht jak po sestnasctce v dole Paskov, no zkratim to...na ruce DA36 na starem hadru, ktery byl ve finale nasakly olejem. Chtel jsem to vyfotit, ale byl jsem tak zadelany, ze neslo chytnout fotak do rukou. Skoda, ze jsem nevyfotil alespon ten hadr, ktery sel hned potom do kose. Nasadil jsem cordovan a byl zase fesak. Co chci rict, tyhle hodinky clovek nemusi sundavat z ruky a pokud s nema clovek nejebne o zed, snesou hodne a neni na nich nic poznat. Nejslabsi misto je vrchni AR, ja ho nemam a pak uz nic nebrani v ceste. Idealni pro ty, kteri litaji kolem baraku a porad neco resi, kuti atd., snad s vyjimkou stipani dreva a ani tam me neopousteji, jsou povesene hned vedle na hrebiku, jejich cestne misto.Clovek si potom umyje hubu, uvari kavu, nasadi lestenky MM300, je spokojeny z dobre vykonane prace na zahrade, v lese, na aute, motorce, na domku a uziva si pohledu na ten nadherny ciselnik a rucky s kombinaci brusu a lesku a sem tam hodi oko na ty, ktere to vsechno odedrely a uznava je, jako zadne jine, uff edit: malem bych zapomel pri te moji zpovedi pogratulovat Karmovi. Dobra volba. Upraveno 13. září 2014 uživatelem Alda 1
bandicoot Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Na druhou stranu. Ty IWC by na hadru zvladly taky lecos, vcetne vody. Ale nejde mi to pres tu jejich cenu.
Daemonultimate Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Přidávám se s gratulací, ještě pár stupínků a můžou to bejt dokonalý hodinky, nicméně i tak jak jsou jsou dost a dost dobrý.
People Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Takze hodnotenie na 3, cize dobry. Ake stupienky?
Daemonultimate Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) Hodnocení dost a dost dobrý neznamená trojku, ale to, že se mi opravdu líběj a že se dost blížej mojí představě dokonalejch odolnejch univerzálních hodinek ke každodennímu použití. Mezi chybějící stupínky počítám tu tady zmiňovanou červenou lumi...ale ta její svítivost je momentálně technologicky daná, je tedy pouze otázkou zda musí či nemusí být, venkovní AR (ale když on je tak krásnej), použitelnější tah, ten, který udělali se mi zdá dost předraženej, ale když to opomenu v situaci...chci ho = cena mě nezajímá, nemá mikroregulaci. A vlastně v tomhle případě nemá s hodinkama ani spojitost. To, co mi malinko vadí na designu, hravě dohánějí technologií. Ještě jednou gratulace k parádním hodinkám. Upraveno 15. září 2014 uživatelem Daemonultimate
Michal444 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Ako si tak prezeram viac D stroje, stále viac a viac mi pripadaju niecim zaujimave a magneticky ma to pritahuje si jedny kupit, hlavne tento model koli lunete...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se