Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pečlivě jsem to zde pročetl a doufal, že dostanu odpověď na svou otázku. Bohužel nedostal... Mohl by mi někdo vysvětlit, jak se dostanou škrábance na dýnko?? Předem podotýkám, že když se ožeru, spím s hodinkami, takže nešetrné zacházení nepřichází v úvahu.

Odesláno
  V 1. 10. 2014 v 8:23, elloco napsal:

Pečlivě jsem to zde pročetl a doufal, že dostanu odpověď na svou otázku. Bohužel nedostal... Mohl by mi někdo vysvětlit, jak se dostanou škrábance na dýnko?? Předem podotýkám, že když se ožeru, spím s hodinkami, takže nešetrné zacházení nepřichází v úvahu.

Záhada...tvrdý chlupy..?

Odesláno

Nosím hodinky hodně na volno. I ty chlupy mě napadly, ale přijde mi to takový málo pravděpodobný. Doufám, že nejsem sám??

Odesláno

Prach atd.

Odesláno

Škrábance na dýnku způsobují zrnka prachu mezi ním a podložkou. Je tedy v zásadě jedno, na co se hodinky položí. Pokud se s nimi po podložce, na které nějaká smítka jsou,  posouvá. vytvoří se rýhy. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem ho, hajzla chlupatýho, dnes ráno přistihnul, jak se nese s nově opravenýma dvojkovýma Sportama v tlamě po stole. Předevčírem  jsem na ně dal novou lunetu a gumovej řemen co se už dost špatně shání a dneska mi do něj vykousal dírky. Normálně jsem vytek a hodil po něm botou.

Na útěku je pustil  z tlamy na zem, takže prasklo armované sklíčko a taky se zastavily. Uf, má štěstí že je tak rychlej, jinak bych si asi zatížil duši opravdovým hříchem.

Odesláno

Žádná věda, já ho poškrábal při focení, takže možností včetně chlupů je spousta :-)

Odesláno

spíš to vyřešit zlepšovákem z tématu Damaskoroze ne? Podlepit dýnko zespodu lepící páskou:-)

V 1. 10. 2014 v 9:15, Karussell napsal:

To by mě zajímalo, kolik chronomagorů si začne po tomhle postu holit na zápěstí pruh na hodinky :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tohle nechápu..rozbil jsem sklíčko na Strelách, upadly mi na zem. Nechal jsem u hodináře dát nové, uložil je, pak jsem je vzal JEDNOU na ruku, večer sundal a uložil do krabičky, a ráno když jsem je šel pomazlit - prasklé sklo!! Nebyl jsem si ničeho vědom, no co- možná jsem s nima někde drbnul o futra, žejo...šup k hodináři, nový sklo, přinesl jsem je domů, dal do krabičky, za čtrnáct dnů je jdu pohladit a -PRASKLÉ SKLO !!!  Kua, CO DĚLÁM ŠPATNĚ ?????

Odesláno
  V 17. 10. 2014 v 5:59, straspol napsal:

Tohle nechápu..rozbil jsem sklíčko na Strelách, upadly mi na zem. Nechal jsem u hodináře dát nové, uložil je, pak jsem je vzal JEDNOU na ruku, večer sundal a uložil do krabičky, a ráno když jsem je šel pomazlit - prasklé sklo!! Nebyl jsem si ničeho vědom, no co- možná jsem s nima někde drbnul o futra, žejo...šup k hodináři, nový sklo, přinesl jsem je domů, dal do krabičky, za čtrnáct dnů je jdu pohladit a -PRASKLÉ SKLO !!!  Kua, CO DĚLÁM ŠPATNĚ ?????

Tohle není pravda, že ne? :D

Velké pnutí...

Odesláno
  V 17. 10. 2014 v 6:02, VintageLover napsal:

Velké pnutí...

Bohužel je to fakt prostý popis reality. Koukám na to jako puk- i když, kdysi jsem měl podobný problém na Seikách, a jak na to tak vzpomínám, dělal mi je i jiný hodinář, taky jsem rozjebnuté sklíčko měnil natřikrát. Pnutí? Nojo- něco jako špatně usazené sklo na autě?

Odesláno
  V 17. 10. 2014 v 6:02, VintageLover napsal:

Velké pnutí...

Tohle uz jsem slysel taky,to sklo muze bejt o desetinku mm vetsi,jak pises,prej to pne,roztahue se a nakonec rupne.Chce to origo sklo...

Odesláno

Ono ani špatně usazené být nemusí. Několikrát jsem slyšel a jednou dokonce i viděl prasklé zadní sklo u Renaultu Vel Satis.

Jednu dobu se to tu myslím řešilo, myslím, že i nějaké tramvaje u nás s tím měly problém.

Ale k tomu Tvému problému, chce to asi vážně origo sklo, nicméně, pokud Ti to bude dělat problém, ho sehnat, tak na sklíčka je machr pan Frýdl.

Mně se to stalo na Eternách, podezříval jsem poštu, ale všiml jsem si, že byl lehce pokřivený ráfíček a bylo vymalováno. Možná se tam něco o milimetr posunulo, když Ti spadly na zem.

Odesláno

S poštou mám také své zkušenosti,posílal jsem nově vyrobené dýnko na automaty S2 a pošta to přejela snad tankem.Bylo to v bublinkové obálce a bylo ne vypouklé,ale na placku.Celé samo na vyhození.

Odesláno

Ony ale spadly úplně naplocho právě na to sklo, rozlítlo se na tisíc kousíčků, něco takového jsem ještě neviděl. To druhé jen prasklo přes celý střed a to další taky. I větší by ale šlo zabrousit, přece...ne?

Odesláno

No,docela bych chtel videt nekoho,kdo se bude poustet do brouseni mineralniho skla,navic o takovej kousicek,pravdepodobnost,ze to rupne/ustipne se,je imho dost vysoka a zadarmo to taky nebude..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...