Exiztence Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Jestli myslíš lug to lug tak 50mm, ruku mám malou, díky pouzdru a dýnku sedí na ruce hezky a nevznáší se. Upraveno 23. září 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ty mě moooc berou. Už jem měl v ruce v tomto duchu Seika i Glyciny, ale když pak mrknu na Tudory, je to někde jinde. Holt si na ně ještě chvíli musím počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Na těchto hodinkám opět vidím jak se můj pohled na hodinky během času co jsem na foru mění. Nikdy bych neřekl, že se mi toto bude líbit a ono se mi to vážně asi i líbí. Otázkou je zda je to dobře či špatně Každopádně ti je musím pochválit, jsou vážně vydařené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Minulý víkend jsem byl nemocný takže tento mohu fotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Pěkný, moc pěkný. Ty barvy do sebe tak krásně zapadaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Budu se opakovat po Daemonovi, ale ty barvy mě taky zaujaly. Moc příjemné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Nemohu nic jineho, nez moc pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Pripajam sa ku gratulaciam, nadherne hodinky! Tie proporcie puzdra, noziciek, lunety a skla su dokonale. A to zubkovanie lunety... Parada!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Dovolím si ještě z trochu jiného soudku, ikdyž hodinková akvizice to je: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Ta fotka na hoře s těma brejlema...ty brejle jsou luxus ,copak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Ta fotka na hoře s těma brejlema...ty brejle jsou luxus ,copak to je?Super Panamá Havana, moje konkrétní se už nedělají:http://retrosuperfuture.com/default/shapes/panama.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Musím se přdiat s gratulací. Super originální! Jsou opravdu neobyčejné, mají své kouzlo. To je ten typ hodinek, které se buďto brzy omrzí nebo si je člověk zamiluje na celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Chystáš se s dopravníma podnikama do Californie .. pěknej obrázek, skvělej vintážní nádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Super Panamá Havana, moje konkrétní se už nedělají:http://retrosuperfuture.com/default/shapes/panama.htmlDiky za odkaz,moc pekny brejle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Čím viac sa na ne pozerám, tým viac sa mi páči tá farebná kombinácia. Navyše je absolútne dokonalá na jeseň. Gratulujem k skvelej voľbe, tie ti budú robiť radosť ešte dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Máš to tu dost dobrý. Krásná kresba a ty BB tomu dodávají šťávu, pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Nějaké podzimní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 tenhle origo řemen je v kombinaci s tou sponou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Ty fotky jsou uchvatny, miluju ty barvy. Jen tak dal!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Za mě nejhezčí hodinky tady na foru. Super podzimní, super originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se