Miro2 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Zdravím, co si myslíte o zřízení nové sekce pro "chytré hodinky" jako Moto360 nebo iWatch? Momentálně se tyto topicy vkládají do digitálních hodinek, ale myslím si, že by to mohlo přispě ke zpřehlednění, přece jen digitální nemusí znamenat "chytré", co všecno se dá zařadit pod chytré. To je také dobrá otázka... Prosím ište Vaše názory, postřehy, komentáře.
Honza.manta Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Tak ji založ, opodstatnění to má, uvidíš, jaká bude návštěvnost.
SCIFI Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Ja-bych to nechal-v digi. Pro me to ani nejsou hodinky. Mikrovlnka taky ukazuje cas. Pro-zajimavost dobry ale vlastni sekce? Ani spindlovky a budiky ji nemaji. 2
Miro2 Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Měl jsem na mysli sekci v obecné diskuzi o hodinkách. To nevím jak založit. Taky by nebylo od věci tam přesunout vlákna jako iWatch etc. Samozřejmě ne každému se tyto hračky líbí, ale pravda je, že jsou tady a bude se tady o nich pravděpodobně diskutovat více než méně, jak budou přicházet na trh nové modely. Takže už z toho pohledu, aby vlákna jako iWatch nedělala zmatek v jiných sekcích, by to podle mého názoru bylo přínosné. BTW: Omlouvám se za zdvojené založení vlákna, to druhé jsem zamkl klidně ho někdo smažte.
gougy Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 A G shocky s bluetooth a konektivitou s mobilním telefonem patří kam? Asi bych je dával tam, kam patří - mezi běžné hodinky s displayem, také známé pod pojmem digitálky
Daemonultimate Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Sekci ne, ale udělat třeba jedno vlákno s těma blbostma, ať se to nerozlejzá
Jeremy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Ahoj kluci,co říkáte na nové vlákno?Podle mě je pár věcí, o kterých se možná diskutuje v digitálních, možná quartzových, ale do budoucna by si to možná zasloužilo vlastní sekci. Hodinky jako Fenix 3 od Garminu, veškeré ty běžecké, golfové, potápěcí a cyklo speciální hodinky. Za chvíli Apple watch. Navíc tu jsou fitness náramky (které v sobě často mají hodinky)..Klidně si dovedu představit i podsekce: běh, potápění, golf, kolo, outdoor, fitness, ale to už by asi bylo moc :-) Nějak mi to téma totiž nesedí ani do digitálních, ani do quartzek. Zvažte, dík.
People Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Mrkni tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76215-nová-sekce-chytré-hodinky-nositelná-elektronika/?hl=sekce
People Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Pockame si na baselworld, rolex predstavi smartwatch a sibir zalozi sam novu sekciu a krvopotne tam presunie vsetky smart vlakna z fora. Jo?
Jeremy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Sibiř tu po tom tajně pokukuje a už se těší, jak si nastaví notifikace!
straspol Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 V 20. 9. 2014 v 7:53, gougy napsal: A G shocky s bluetooth a konektivitou s mobilním telefonem patří kam? ...mezi digitální foťáky, mikrovlnky, chytré kávovary, domácí pekárny, inteligentnější ledničky do vlákna o vitamínových pakách, co cvičej.
Jeremy Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Klucí, nebuďte furt tak zatvrele zamrzlí na těch kolečkách a pérkách. Netvrdím, že se poměr 30 vláken analogů ku 2 vláknům quartzek má otočit, jen třeba pod Quartzkama založit podsekci(e), jako jsou u švýcarskejch hodinek..Myslím, že smartwatches jsou daleko relevantnější chronomagu než recenze doutníků, bazar kudliček a dokenonečna opakované vtipy. (A to do těchto vláken taky občas zabrousím).
panedge Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Myslim si to stejne jako Jeremy.Furt je to o hodinkach.A furt si radsi budu cist o chytrych hodinkach,nez o nakejch starejch pendlofkach po dedkovi z pudy.
odjinud Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Já jsem pro. Ne sice že bych si to plánoval koupit - mám přece chytrej mobil, tak na co (chytrý) hodinky, že? :-) ale ono to na tom displeji klidně vygeneruje i analogy - takže do digy nee :-))
panedge Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Ja si klidne hodinky od Applu koupim a nebudu s tim mit zadnej problem.Nakonec urcite jsou asi stokrat hezci nez treba Damasko
Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Jsem pro. Já mám tyto: A pak ještě tyto:
Radek124 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 K čemu extra "smartwatch" když (dle potřeby přejmenovatelné) vlákno digitálek už tady je?A když v něm přehlídnu permanentní onanii cca 3 nejmenovaných jedinců nad šuplíkem plastikových géček ve snad 10 paralelních vláknech, tak průměrný provoz v ostatních vláknech (Apple Watch a spol nevyjímaje) je zatím hluboko pod jeden příspěvek týdně...
Frostie Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Muj nazor je ten, sem takovou rubriku ani nezavadet a prenechat ji nejakemu android foru s tapatalkem... Hodinky to nejsou, ackoliv cas to ukazat umi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se