tenge Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Bránil jsem se tomu seč jsem mohl, ale přemohlo mě to, SEIKO MM300 nevydržely - jsou krásně zpracované, ale...takže jsem teď s holou rukou a držím se. Nicméně utřídil jsem si požadavky, což má taky své plus. Nyní Vás požádám o radu ... chci zajímavé hodinky, nemůžu pořád dokola kupovat PO, steelfishe a LLD ..Rozpočet je variantní a s tím, že jsem hroznej na střídání hodinek, tak musím držet i likviditu, abych na tom netratil více než řekněme 10% za předpokladu normálního užívání. Už bych chtěl u nějakých zakotvit..a neraďte mi že mám koupit něco nenormálního, aby to bylo neprodejný. V chronoshopu by se asi taky dalo vybrat.Dávám si na výběr do vánoc nejpozději, takže budu sondovat a čekat na nějakou zajímavou nabídku v prodeji ať tady, nebo po světě..Mám pár favoritů, ale nebudu je tu psát, nechám je po pár návrzích: rozpočet = nejraději bych do 25-30 tis, nevadí mi skočit do 50, u 70 se budu ošívat a 75 mám vnitřní limitWR = musí být minimálně 100m...na jediné hodinky musím mít jistotu = dost často zmoknu na kole nebo na horáchoblekovky ne, kolotoč nebudou jediné a musí vydržet - cesty po světě, cesty po horách v tuzemsku, déšť na cestě, když budou drahý, budu se o ně bát a tudíž je nikde nenechám, takže se mnou budou muset do vodyMusí se dobře fotit, poslední se fotily dost blběAR chcipouze švýcarský region původuzajímavý ciferník s čísly a oddíly - myšleno, aby bylo vidět minutově kolik je, barevně může být černá,bílá,stříbrná, modrálumi bych rádkancelářské potápění...takže spona bude trpět..ale to lze vyřešit nato,tah bych rád..ale není podmínkajo a datum potřebujumusí být zajímavé jako celek, nechci aby zapadli, kupuje je pro sebe, aby se mi líbily (a moje žena je odsouhlasila co do vzhledu, rozpočet je můj :-) )Omlouvám se, že zde opět zakládám další vlákno, ale já fakt už nevím.
Návštěvník Alda Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Kup si Tudor Ranger a je to. Univerzalni hodinky na litacku, krasne na kuzi, camo strapu, zajimave na tahu bez koncovek. Zeme puvodu je jasna, znacka popularni. Kalibry evidentne neresis, takze proc ne. Navic jsou to myslim jedny z nejlepe zpracovanych hodinek ve sve cenove.
lolohh Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Tak todle téma budu podrobně sledovat Já sice nepotřebuju datumku ani AR a nevadí mi hodinky z Německa a Japonska, ale jinak přemítám o něčem hodně podobném.
Street Glide Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 ....po přečtení zadání jsem se nemohl zdržet komentáře ve smyslu :........že tady je každá rada drahá :-))))
MJ. Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 ty jedeš.tahle podmínka je super:Musí se dobře fotit, poslední se fotily dost blbě
warann Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Kup si Tudor Ranger a je to.Dobrá volba, ale chybí datumka, kterou chce.
tenge Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Hamilton nedám...u téhle značky mi to prostě nesmí přes práh. Ty tudory ranger nejsou špatný nápad..musím je někde vyzkoušet..datum asi není uplně zásadní, ale po tom co jsem prošel přes rlx no date a datum mi chybělo a nyní přes SEIKO MM300, kde jsem se na datum díval jen proto, protože je na stříbrném podkladu a pak se stejně podíval na kalendář Chronomagu...tak nevím..zásadní není, ale důležité je.Sibiřu, polar by byly fajn, ale s tím se do rozpočtu nevejdu, ani kdybych se rozkrájel. Pelagosy jsou zajímavý..
Micey Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Tak jako v rychlosti mě napadá todleto - zdroj: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-maurice-lacroix-pontos-s-diver-993932.html Pak ty heritážní Eterny s lunetou, který má tady ted každej:) a pak třeba Perrelet Seacraft, kterej se dá koupit za až odezřele dobrou cenu.
tenge Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 no popravdě moc heritážní modely nemusím...to co nosil děda nee. Do určité míry klidně, ale tohle ne, jinak ML výše ne, ORIS+MIDO+Hamilton ne
tenge Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 to je fakt...být za 75 tak do nich jdu
Micey Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Tak se rozkecej co je blbě na těch ML a Seacraftech, at se je od čeho odpíchnout..
Mil.haus Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Mohlo by splňovat něco od Ballu, např. Diver
patprom Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Tudor Heritage Black Bay by ti mohly vyhovovat
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.