Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Kdyz pilotky, tak poradne. DC56 Si Black.Požadavek byl PĚKNÝ pilotky. 1
Hasňa Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Piloty mají být funkční ve stížených podmínkách, kvalitní a mají hodně vydržet. Je to jako chtít pěkný svěrák. Piloty jsou tool a tool má vydržet a fungovat. V tom je jejich kouzlo. IMHO. Navíc ty Damasko v černé jsou cool jak cyp. Mě by vadilo to chrono, ale to je takový můj drobný charakterový škudlil. Já pro chrono nemám prostě využití a zbytečně věci jsou zbytečné. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Hasňa 1
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Chrono je chrono, take ho moc nemusim, ale tyhle Damasko, maji neco do sebe. Me se nahodou libi.
Návštěvník Alda Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Požadavek byl PĚKNÝ pilotky.A v cem je problem? Me se libi.
bandicoot Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Buď IWC nebo Damasko nebo Archimede.Tolik moje letité bádání, kterým proběhlo pilotek kolem desítky.
tombed Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 A v cem je problem? Me se libi.Jako že jsi naštěstí ještě všechny nenakazil...
Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Piloty mají být funkční ve stížených podmínkách, kvalitní a mají hodně vydržet. Je to jako chtít pěkný svěrák. Piloty jsou tool a tool má vydržet a fungovat. V tom je jejich kouzlo. IMHO. Navíc ty Damasko v černé jsou cool jak cyp. Mě by vadilo to chrono, ale to je takový můj drobný charakterový škudlil. Já pro chrono nemám prostě využití a zbytečně věci jsou zbytečné.A v cem je problem? Me se libi.Kluci, neseděli vy jste ve škole vedle sebe? Jako že jsi naštěstí ještě všechny nenakazil... Já su protivá viru D imunní :-)
tombed Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Já su protivá viru D imunní :-)Já taky, ale Hasňovi bys očividně prodal deku a navrch ještě ňáké hrnce!
Návštěvník Alda Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Jako že jsi naštěstí ještě všechny nenakazil... Muj virus je ve srovnani s tvym slabota. Dneska chteji chronomagori co nejdriv odrbanou lunetu na seikach, vytahany tah, dojebany hardlex a vylozene se na to tesi. Tomu rikam pakarna. Das is nicht normal !!!
tombed Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Muj virus je ve srovnani s tvym slabota. Dneska chteji chronomagori co nejdriv odrbanou lunetu na seikach, vytahany tah, dojebany hardlex a vylozene se na to tesi. Tomu rikam pakarna. Das is nicht normal !!! Nene, mne nenakazíš lulino, já vím jaký Horst se v tobě skrývá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2014 uživatelem tombed
Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Já taky, ale Hasňovi bys očividně prodal deku a navrch ještě ňáké hrnce! To jo, ale to by Hasňa musel vědět, co je to kvalita.
Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Muj virus je ve srovnani s tvym slabota. Dneska chteji chronomagori co nejdriv odrbanou lunetu na seikach, vytahany tah, dojebany hardlex a vylozene se na to tesi. Tomu rikam pakarna. Das is nicht normal !!! U mě je to jak s babama. Líbí se mi, když umí vkusně stárnout... A D na mě působí jako padesátka po liftingu.
Návštěvník Alda Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) U mě je to jak s babama. Líbí se mi, když umí vkusně stárnout... A D na mě působí jako padesátka po liftingu.A co tak najednou? Jinak, uzasne, k cemu vsemu se daji hodinky prirovnat... Upraveno 3. října 2014 uživatelem Alda
Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 A co tak najednou?Jinak, uzasne, k cemu vsemu se daji hodinky prirovnat...Já to tak mám furt. Než si to rozmyslím.
henker Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 tuhle značku tady nikdo moc nefedruje, ale mě se líběj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Tak zrovna to chrono je ještě to opticky přijatelnější z damasek, spíš je takový nanicovatý. Sice ztrácí výhodu té posunuté day date a trojka je víceméně naprd a křečovitá, protože index čvtrhodin by byl logičtější. Jako asi maj mejt nenucený, a přísně tool, ale proč tedy tak votrocky číslujou všechny subdialy po třetinách ? To bych už mnohem raději vzal fakt letecký chrona - buď aeronavale, nebo bundeswehr s lemánií ( sinn, tutima), nebo moony - tam se přece musí taky doletět.
StefanM Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Pekne pilotky vyzeraju podla mna takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 tuhle značku tady nikdo moc nefedruje, ale mě se líběj mě ne. A ani se nedívím že se tu moc neobjevuje Pekne pilotky vyzeraju podla mna takto:Ty už jsem měl
Kristian.nov Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Měl by ses asi rozhodnout jestli chceš pilotky stylem a nebo funkčností... Pokud stylem nic lepšího než IWC asi není... Pokud bys nesehnal něco originál vintage :-D A pokud funkčností pak je tu poměrně široká škála od spousty značek... Za mě jsou nejlepší pilotky funkčností GMT Mastery II... Splňují přesně to, co dnešní pilot potřebuje... Zbytek je frajeřina...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se