Přejít na obsah

tak sem si udelal radost :))) navitimer heritage

bent

Doporučené příspěvky

Odesláno

chvili sem vybiral , puvodne sem objednal klasiky obyc navitimery . ale kdyz pak prisly na prodejnu a vzal sem je do ruky byly moc malicky. tak sem pak vahal mezi worldama a heritage ale nakonec sem sel do tech heritage. kov pasek, modrej podklad. kupoval sem je u dusaka . moc prijemny vsichni. cenu mi ze znamosti udelali taky perfektni . nemam digi je vyfotit. tak aspon foto z netu

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

jinak ofiko cena byla u dusaka cca 124tis. ale dostali sme se pod 100. plus z toho jeste stahnu dphcko, takze je to docela i prijatelny. nejhezci tam byly ty novy bentleye ale sem student takze na ty zatim nemam

Návštěvník Snow
Odesláno
jinak ofiko cena byla u dusaka cca 124tis. ale dostali sme se pod 100. plus z toho jeste stahnu dphcko, takze je to docela i prijatelny. nejhezci tam byly ty novy bentleye ale sem student takze na ty zatim nemam

Jak budeš stahovat DPH, studente ? VŠE ? :lol2:

Návštěvník Snow
Odesláno
zaživa a nožem

Tak takhle asi ne, rád bych se přiučil od zkušenějších ! Jsi zkušenější, steele ?

Odesláno
chvili sem vybiral , puvodne sem objednal klasiky obyc navitimery . ale kdyz pak prisly na prodejnu a vzal sem je do ruky byly moc malicky. tak sem pak vahal mezi worldama a heritage ale nakonec sem sel do tech heritage. kov pasek, modrej podklad. kupoval sem je u dusaka . moc prijemny vsichni. cenu mi ze znamosti udelali taky perfektni . nemam digi je vyfotit. tak aspon foto z netu

moc ti blahopřeji, supr volba! Vítaj mezi nás :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
Nechtel jsem rypat, ale take se stavim za tento dotaz. Ze by danove uznatelny naklad :D

Určitě, ale v jiném státě, patrně v Dubaji či Bahrainu ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
Neco jako "Hodinarstvi XY fakturuje 10 tun zeleznych trubek". :D

:clap: :clap: , to budou mít na berňáku radost.

Odesláno

ale no tak chlapi. platil sem je sam , zadna rodina atd. proto sem to shanel nejlevnejs jak to de. u dusaka byla sleva 20 proc. a to dph. je jednoduchy. staci napsat na cloveka mimo eu. a jenom ty hodinky vyvizt na caru. takze pomohli kamaradi z ruska atd :)) sedli sme do auta a vyjeli na ukrajinsky hranice plus udelali vylet po ukrajine . uz bych tam asi nejel. je to uplne jinej svet. proste total dzungle. kdo tam nikdy nebyl nepochopi

Odesláno

jinak chtel sem je koupit ofiko v cechach zadnej dovoz atd. kvuli zaruce. a zaplat pan pan buh. po par dnech zachla blbnout vterinovka na stopkach . tak k dusakovi. ti objednali novou rucicku . me mezitim po par dnech ta rucka na ferovku upadla. vypadalo to jak kdybych to koupil nekde na trznici. ale pak uz mi volali ze servisu ze rucku uz maj. komplet vymenili. a uz slape jak ma. ale koupit to nekde v hajzlu tak nevim co bych delal

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...