Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 A. Lange & Söhne LANGE 1 TIME ZONE Como Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Budu pokračovat na německé vlně a: Za ten retail hodně vymazlené. A moje druhé oblíbené: Upraveno 13. října 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 |Navíc plnohodnotný GMT, povytáhne se korunka, vteřinovka dál pluje, malá ručka se v hodinovým kroku posune na nový čas, zamačkne se korunka a bez ztráty přesnosti se jede dál. Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení. U Explorerů to bylo komplikovanější, co si pamatuju. Jak to mají ostatní, nechcete se rozepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení.Seiko_SUN003P1.jpgU Explorerů to bylo komplikovanější, co si pamatuju.RolexIMG_0232.jpg Jak to mají ostatní, nechcete se rozepsat? Seiko má toto očividně vymazlené, já to měl na těch svých přesně také tak a pro jednoduchost nastavování je to naprostá bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení.Seiko_SUN003P1.jpg U Explorerů to bylo komplikovanější, co si pamatuju.RolexIMG_0232.jpg Jak to mají ostatní, nechcete se rozepsat?U novějšího 3186 už je to jednoduché, jak popisuješ u seiko. Straší 3185 viz tvé "ex expy" to myslím měli složitější, ale nevím, byť jsem je měl, nezkoušel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 U GMT Masteru II je to stejne... v prvni poloze korunky preskakuje hlavni hodinovka po hodinach a pres pulnoc preskakuje datum. V druhy poloze se zastavy vterinovka a hejbou se vsechny rucky.Jinak tuhle skvelou funkci, akorat bez gmt rucky, maji i kalibry rodiny 8500 od Omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Zenith Pilot Doublematic ref. 03.2400.4046/21.C721 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Nomos Tangomat GMT...elegantní a praktické... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Snad tu jeste nebyly tyhle Landmastery s pouzdrem z jednoho kusu titanu (zrovna nedavno jsem na ne koukal, tak me napadlo ze tu chybi): SBDW005 (Kinetic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 keď "cestovateľské", tak "cestovateľské"...čo by za takú navigáciu dali starí moreplavci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení.Seiko_SUN003P1.jpg U Explorerů to bylo komplikovanější, co si pamatuju.RolexIMG_0232.jpg Jak to mají ostatní, nechcete se rozepsat? Moje Seika to mají jinak, ručička GMT je fixní a samostatně se s ní hýbat nedá, takže se druhou korunkou ovládá jenom rotace mezikruží na kterým je 24 h stupnice. Sice se mi ještě nestalo, že bych do tý spodní korunky nějak šťouchl (bohužel není šroubovací) a čas se mi posunul, ale ta vaše varianta zní o něco líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ty Landmastery jsou opravdu výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Jsou uzasny, uz na ne mam choutky skoro 2 roky. Nove se daji myslim sehnat pod tisic dolaru. Jedno pekne video s detaily od watch-tanaka.com https://www.youtube.com/watch?v=VvzSETqNjNw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Za mě rozhodně: Upraveno 14. října 2014 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Trošku to tu opráším, včera jsem totiž viděl tento kousek od Hamiltonu a vypadá opravdu velice dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komiq Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Opravdu hezké Tic Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Jeste je tu nevidim zminene, ale fakt se mi libi MIDO Multifort 80th Anniversary GMT Edition a pristi tyden se na ne snad stihnu podivat nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Pánové, nenapadá vás nějaký kousek do 38mm včetně, na tahu a s vodotěsností aspoň 10ATM? Bílý kov, světlý cifr, čím jednodušší tím lepší. Ne římské číslice. Díky za každý tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 (jen ještě upřesním, ideálně vzhledově něco podobného jsou Uniony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Konečně worldtimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se