Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Patek Philippe Multi-Scale Chronograph Refs. 5975 and 4675 Patek Philippe World Time Moon Refs. 5575 and 7175 Patek Philippe Chiming Jump Hour Ref. 5275 Patek Philippe Rare Handcrafts limited editions commemorating the 175th anniversary zdroj - http://www.watch-insider.com/news/175th-anniversary-of-patek-philippe-first-pictures-of-the-watches-presented-yesterday-evening-in-geneva/?mc_cid=d986da26ad&mc_eid=a70ebb0c75# Upraveno 14. října 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 ULTIMATNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 co všechno se dá na těch multi-scale odečíst, kromě toho, že lze i velice nepřehledně zjistit čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ty poslední jsou krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Mně to přijde jak staré stopky, co měli tělocvikáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tohle mě už dneska nerozhodí , viděl jsem to druhý vlákno s PP, každopádně bych si vybral i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Je to krasa, ne na bezny zivot, ale taji se mi dech, pri pohledu na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 legendy. nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Zlate puzdro s hnedym remenom je uplna nadhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nádherné, kéž bych je jednou mohl nosit na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Hmm, asi jsem na to jeste mladej nebo co:( vubec nic me to neříká Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ty World Time Moon z bílého zlata a s černým ciferníkem nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Nádhera..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) Mně to přijde jak staré stopky, co měli tělocvikáři. kams chodil do školy ? :D Ta minutka mě dostala. To je fakt kulišárna, udělat to navíc k jubileu - perfektní "komplikace" - mohly by mít i centrální minutovku, byla by to hodinka a neměly by chybičičinku - zjišťovat si tepy za hodinu Upraveno 25. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) Já jsem nadšený z té hodinové ručky u World Time Moonů. Možná to už u nejakých modelů použili, nevím, stále se teprve učím... Ale z každého neobvyklého, originálního a přitom hezkého řešení tvaru ruček mám radost jako malý kluk. A jak mne osobně nešla moc pod nos typická patekovská hodinová ručička s velkou obručí, tak tahle čtyřcípá hvězda se mi ohromn? líbí, je hezká samá o sobě i v kontextu hodinek. Upraveno 25. října 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 lodicka je krasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se