Přejít na obsah

odkud je MM300?

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Alda: Jasný. Zajímavý by bylo se dozvědět nějaký kritéria, kdy si na to může výrobce napsat "made in Japan"..

Upraveno uživatelem Micey
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Ohm-Aztec: Tapatalk mi to moc nezlehcuje, co se ignoru tyce, tak tedy:

Uz jsem ti jednou psal, ze mi to vubec nevadi, spis me lezelo v zaludku proc, ale hlavne to, ze si psal blbosti, spolu s cigim.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Jsem rád, že jsem u tebe v ignore listu, alespoň budu moci vyjádřit svůj svobodný názor, aniž by mě za něj kdokoliv napadal a urážel. I touto volbou se bude snižovat množsví tvých charakteristických reakcí zde na fóru a myslí, že to fóru jen prospěje.

To, že se domníváš, že lžu je mi poměrně lhostejné, nepotřebuju ti cokoliv dokazovat. To, že jsi už po několikáté dal do souvislosti aktuální "kauzy" kolem Seiko a Damasko a vždy to vedlo k jisté formě agrese ze tvé strany vypovídá hodně o tobě a myslím, že jestli tohle vše k něčemu vedlo, tak právě k tomu, že si i ostatní členové chronomagu mohli o tobě, tvé povaze a jednání udělat vlastní obrázek. Já si tě do ignore listu nedám. Rád se zasměju a mám rád tvé fotky.

S tím mohu jen souhlasit. Nebýt ministra propagandy Damasko asi bych jim dal přednost před Seiko.

Odesláno

A tebe k nakupu dvou inhauzu od Damaska,kdyz si prodal IWC,nedovedl,alespon castecne,nebo minimalne nenalomil,elektronicky avatar na internetu?Pri vyberu si se jim nenechal ani trochu ovlivnit,nebo inspirovat jeho znalostma?

Odesláno

Hasna-uz je to tady zapleveleny...samozrejme nebudu s Maroshem probirat tvuj vkus na hodinky,nestoji o to ani on,ani ja.Tvrzenim,ze si se nenechal nikym a nicim ovlivnit pri prodeji IWC a naslednym nakupem Damasko,si lzes do kapsy a sam to vis....tot vse...

Odesláno

Hasna-uz je to tady zapleveleny...samozrejme nebudu s Maroshem probirat tvuj vkus na hodinky,nestoji o to ani on,ani ja.Tvrzenim,ze si se nenechal nikym a nicim ovlivnit pri prodeji IWC a naslednym nakupem Damasko,si lzes do kapsy a sam to vis....tot vse...

Hovno víš.

Odesláno

Já být Tebou, tak bych šetřil Těmi svými moudry.

Nevšiml jsem si, že bys byl u těch našich diskuzí s Hasňou ohledně obměny jeho hodinkového portfolia.

Jak můžeš někomu říct, že si lže do kapsy. Vždyť ho neznáš. Jestli si myslíš, že k takovému poznaní stačí přečíst si tady pár slov, tak to si fakt vedle.

Ten proces k tomu jeho "Big Bangu" trval dost dlouho a já mu to celou dobu vymlouval.

A více už k tomu nebudu říkat.

Tohle není můj boj. Damasko obecně není můj šálek kávy(stejně tak jako Seiko MM), ale ten cirkus, co se kolem toho spustil považuju za trapný.

Odesláno

..s posledni vetou souhlasim,dal se v tom rejpat nebudu,myslim si svoje,tak,jako ty.Jsme na diskusnim foru...a propos-na moudra a dogmata jsou tu jini experti,myslim,ze ve dvou vlaknech se to za poslednich par dnu ukazalo v plny nahote a hadam,ze si par lidi,ktery by ta vlakna za jinych okolnosti nezajimala,udelalo obrazek...dobrou noc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...