Ohm-Aztec Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Asi tě musí hodně štvát, že jsem vlákno o korodujícím pouzdru Damaska založil. Alespoň je založeno na faktech.
Micey Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 (upraveno) Alda: Jasný. Zajímavý by bylo se dozvědět nějaký kritéria, kdy si na to může výrobce napsat "made in Japan".. Upraveno 15. října 2014 uživatelem Micey
Peta-Biker Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Jak to, ze to neni cistokrevny Japan? ja porad nechapu, zda to je jasna vec?
Návštěvník Alda Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 (upraveno) Ohm-Aztec: Tapatalk mi to moc nezlehcuje, co se ignoru tyce, tak tedy:Uz jsem ti jednou psal, ze mi to vubec nevadi, spis me lezelo v zaludku proc, ale hlavne to, ze si psal blbosti, spolu s cigim. Upraveno 15. října 2014 uživatelem Alda
Ohm-Aztec Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Jak to, ze to neni cistokrevny Japan? ja porad nechapu, zda to je jasna vec? Peto, asi bych to neresil...
t.p Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Jsem rád, že jsem u tebe v ignore listu, alespoň budu moci vyjádřit svůj svobodný názor, aniž by mě za něj kdokoliv napadal a urážel. I touto volbou se bude snižovat množsví tvých charakteristických reakcí zde na fóru a myslí, že to fóru jen prospěje. To, že se domníváš, že lžu je mi poměrně lhostejné, nepotřebuju ti cokoliv dokazovat. To, že jsi už po několikáté dal do souvislosti aktuální "kauzy" kolem Seiko a Damasko a vždy to vedlo k jisté formě agrese ze tvé strany vypovídá hodně o tobě a myslím, že jestli tohle vše k něčemu vedlo, tak právě k tomu, že si i ostatní členové chronomagu mohli o tobě, tvé povaze a jednání udělat vlastní obrázek. Já si tě do ignore listu nedám. Rád se zasměju a mám rád tvé fotky. S tím mohu jen souhlasit. Nebýt ministra propagandy Damasko asi bych jim dal přednost před Seiko.
Hasňa Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Ty se ridis pri nakupu hodinek podle toho, co o nich rika nejaky elektronicky avatar nekde na Internetu?
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 A tebe k nakupu dvou inhauzu od Damaska,kdyz si prodal IWC,nedovedl,alespon castecne,nebo minimalne nenalomil,elektronicky avatar na internetu?Pri vyberu si se jim nenechal ani trochu ovlivnit,nebo inspirovat jeho znalostma?
Hasňa Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Ne. Můj nejlepší kámoš na fóru je Marosh. Známe se šestnáct let. A ten ti může popsat, jak dám na rady kamarádů co se týče hodinek.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Nemohli by jste to jít dořešit sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77040-damaskokoti-vs-seikokoti/
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Aha...jinou odpoved jsem ani necekal...
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Nemohli by jste to jít dořešit sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77040-damaskokoti-vs-seikokoti/ To by to tady museli modi promazat x stranek zpet,coz asi neni realny...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Už sem jednomu napsal ať to přesune do SDkokotů
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Hasna-uz je to tady zapleveleny...samozrejme nebudu s Maroshem probirat tvuj vkus na hodinky,nestoji o to ani on,ani ja.Tvrzenim,ze si se nenechal nikym a nicim ovlivnit pri prodeji IWC a naslednym nakupem Damasko,si lzes do kapsy a sam to vis....tot vse...
marosh Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Hasna-uz je to tady zapleveleny...samozrejme nebudu s Maroshem probirat tvuj vkus na hodinky,nestoji o to ani on,ani ja.Tvrzenim,ze si se nenechal nikym a nicim ovlivnit pri prodeji IWC a naslednym nakupem Damasko,si lzes do kapsy a sam to vis....tot vse... Hovno víš.
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Jasne,ty by si tu nemel chybet,muzes tuhle svoji vetu malinko rozvyst,aby to v kontextu davalo mysl?
marosh Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Já být Tebou, tak bych šetřil Těmi svými moudry.Nevšiml jsem si, že bys byl u těch našich diskuzí s Hasňou ohledně obměny jeho hodinkového portfolia.Jak můžeš někomu říct, že si lže do kapsy. Vždyť ho neznáš. Jestli si myslíš, že k takovému poznaní stačí přečíst si tady pár slov, tak to si fakt vedle.Ten proces k tomu jeho "Big Bangu" trval dost dlouho a já mu to celou dobu vymlouval.A více už k tomu nebudu říkat.Tohle není můj boj. Damasko obecně není můj šálek kávy(stejně tak jako Seiko MM), ale ten cirkus, co se kolem toho spustil považuju za trapný.
villain83 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 ..s posledni vetou souhlasim,dal se v tom rejpat nebudu,myslim si svoje,tak,jako ty.Jsme na diskusnim foru...a propos-na moudra a dogmata jsou tu jini experti,myslim,ze ve dvou vlaknech se to za poslednich par dnu ukazalo v plny nahote a hadam,ze si par lidi,ktery by ta vlakna za jinych okolnosti nezajimala,udelalo obrazek...dobrou noc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se