wizard-ov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Asi jsme to přepískli... Už jsou jedny v prodejním vláknu. :-)
instant Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 @Instant: Ne, vážně o MM uvažuji, štve mne jenom to, že proti Sumo vypadají opravdu tak nějak subtilněji...to bych u Seika musel jít výše a to bych už asi musel pustit Orlíky a to se mi zase nechce (a navíc se nedělají na vyřazených ropných tankerech v teritoriálních vodách kolem Malajsie jako MM ) Opusteny ropny tanker, vytah do podpalubia - napisy pri tlacidlach: Floor -1: AbortionsFloor -2: Plastic SurgeryFloor -3: Sex Reassignment SurgeryFloor -4: Human Organ Storage (No entry)Floor -5: Seiko Prospex Plant (Accredited visitors only)Floor -6: Uranium Enrichment UnitFloor -7: Janitor
Chumpus Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Aha, šestý patro konečně vysvětluje tu luminiscenci...
F.B. Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Opusteny ropny tanker, vytah do podpalubia - napisy pri tlacidlach: Floor -1: AbortionsFloor -2: Plastic SurgeryFloor -3: Sex Reassignment SurgeryFloor -4: Human Organ Storage (No entry)Floor -5: Seiko Prospex Plant (Accredited visitors only)Floor -6: Uranium Enrichment UnitFloor -7: Janitor Čo viem, tak také továrne majú ešte i Floor-0, takže čo je tam? Budem hádať, s dovolením monsignora Aldy, bude tam pravdepodobne R&D Damasko, Konrád tam robí svoje pokusy s ponorkovou oceľou. F.
instant Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 chumpus: sudiac podla stavu chronounie, tak myslim ze pre vysvetlenia niekedy staci zbehnut len o jedno poschodie ;-)
Frostie Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 pozn. překl.: Janitor je japonský výraz pro domovníka
Návštěvník eloga Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Já jsem zase slyšel, že to budou dělat v eltonu... nový vedení se prej činilo a sehnalo kšeft.konečně se to pohne... **
wizard-ov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Á tak to budou MM za 95 000,- (s koženkovým řemínkem)
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 pozn. překl.: Janitor je japonský výraz pro domovníkaNeni to skolnik? )
instant Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Kazdy spravny opusteny ropny tanker ma skolnika. Kotva a skolnik su solidne zaklady na ktorych sa da stavat. Upraveno 13. října 2014 uživatelem instant
Frostie Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Neni to skolnik? )i to lze akceptovat ...
tano Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 i to lze akceptovat ... Jsem tehoz nazoru, je to zajimava rec, ma sve kouzlo.
Návštěvník eloga Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 dobrá, školník nebo domovník, ale jen když to je ve staré dobré evropě, asi takto http://www.kinobox.cz/film/6710-domovnikjinak no jewels, next levels. **
StefanM Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 comasprotimnetymanemasrad to si tam ma kazdy najst to svoje napoveda: Nosej kokoti Seiko, nebo nenosej kokoti Seiko? Tak se musím ptát! Je důstojnější trpělivě snášet kopance, rány, facky osudu, nebo se vrhnout proti moři útrap a rázem všechno skončit v Prodejnim vlákně? Prodat, osvobodit se! Nic víc. To uspí bolest srdce, ukončí všechna trapná trápení Seikomaniaka. Jaké větší přání by člověk mohl mít? Prodat, nemít, nebýt.Ambasador Instant, aj moje Seika spomen vo svojich objednavkach.
Radimk Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Víte, vážení kolegové gentlemani, co mě na tom se.re nejvíc?Dřív jsme na hodinkách hledali krásu, pozitiva a přednosti. A teď, poslední dobou házíme špínu na kultovní modely, a hledáme mouchy na špičkově zpracovaných hodinkách . To je hodně smutné.(Postnu i k Damaskům)To je špatná vizitka hodinkového fóra!!
villain83 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Bodejt by ne,kdyz nejakej jouda postne na WUS neco,co neni nicim fakticky podlozeny a tady se to hned rozmazne a mnozi to maji za bernou minci,aniz by se nad tim zamysleli,nebo si ty informace jakkoli overovali...ale ve finale mas recht.
Filip.J Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Tak ale teď jste mě dostali! Jestli nějaký hodinky vyrábí přeoperovaní uranem ozáření transvetiti na starém rezavějícím tankeru na moři u Malajsie, tak je chci!!!
ony Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Vyjadrenie AD seiko.at Diese Uhr wird in Japan produziert!Adresse s.u. in der Signatur.Öffnungszeiten: Mo-Fr. 8 ? 12 Uhr Mit freundlichen GrüßenIsabella Havlic WEINER WATCH GROUP SINCE 1921A. Weiner Ges.m.b.H.Wehlistraße 29, 2.StockA - 1200 WienTel.: +43 (1) 331 39 - 241Fax: +43 (1) 331 39 - 250E-Mail: isabella.havlic@weiner.atCheck our website at www.seiko.at
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se