Přejít na obsah

odkud je MM300?

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

Proč ty jsi je nakonec prodal?

No, tech detailu, ktere mi vadily, bylo vic. Byly spis technickeho razu, myslim, ze vetsina by nad tim mavla rukou, nebo by to proste ani neprislo na mysl.

Jsou to vyborne hodinky, ale na me az moc lestenky. Bylo mi je lito nicit. U me maji hodinky tezky zivot a jsem zaty roky zhyckany Ice hardened pouzdrem. Tezko se odvyka. Déčka maji neco, co Seiko nemely a samozrejme i naopak, ale Damasko me davaji to, co potrebuji k tomu, abych byl spokojeny a mel klidny spanek. Tohle MM300 neumely, bohuzel.

Odesláno

Omastku neboj, on je nekoupí, Baker u žaponců končí Sumama, na MM má ovšem malé koule ;)

No chtel jsem je, ale Alda mi je pri jednom nedelnim hodinovem telefonatu slusne rozmluvil, jeste mi dvakrat zavola a uz budu Damasko jehovista :D

Návštěvník Alda
Odesláno

No chtel jsem je, ale Alda mi je pri jednom nedelnim hodinovem telefonatu slusne rozmluvil, jeste mi dvakrat zavola a uz budu Damasko jehovista :D

Nerozmlouval, to nneee:) Jen jsem rekl, co me na nich trapi no :) A nejak ti to zaclo vrtat hlavou, koukam :)
Návštěvník Alda
Odesláno

Navrhuji vyloučit lulinu z fóra, nebo tady za chvíli co kupovat...

Jsem pro.
Odesláno

no tak na to si počkám...!  :D

Návštěvník Alda
Odesláno

Bys nevydržel netrousit svou víru!

Ja uz nic netrousim. Ted uz to jde samo. Je videt, ze jsem udelal kus dobre prace :)
Odesláno (upraveno)

Opak je pravdou, za chvíli tu právě bude na prodej celá kupa materiálově a technologicky nedostatečných, za to však nalestených a blýskavých hodinek zvučných značek. Vlastně byste měli být rádi, čím více členů začne hledat kvalitu a vnitřní vyspělost, tím víc eMeMek tady bude ke koupi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Opak je pravdou, za chvíli tu právě bude na prodej celá kupa materiálově a technologicky nedostatečných, za to však nalestených a blýskavých hodinek zvučných značek. Vlastně byste měli být rádi, čím více členů začne hledat kvalitu a vnitřní vyspělost, tím víc eMeMek tady bude ke koupi.

Plha se hlásí! Za sebe 100x raději leštěný prd, než tzv. vyspělého germána!

Návštěvník Alda
Odesláno

Ono už Damasko chystá ty potápky nebo co? :)

Moji ogari jeste nejsou fousati, takze myslim ze ne :)
Odesláno (upraveno)

Aldo tyzje lulina!

Omastku neboj, on je nekoupí, Baker u žaponců končí Sumama, na MM má ovšem malé koule ;)

Tak trochu se bojim, že... Bakerovy koule jsem neviděl, ale zakusil jsem jeho mimořádné přesvědčovací schopnosti...

No, tech detailu, ktere mi vadily, bylo vic. Byly spis technickeho razu, myslim, ze vetsina by nad tim mavla rukou, nebo by to proste ani neprislo na mysl.

Jsou to vyborne hodinky, ale na me az moc lestenky. Bylo mi je lito nicit. U me maji hodinky tezky zivot a jsem zaty roky zhyckany Ice hardened pouzdrem. Tezko se odvyka. Déčka maji neco, co Seiko nemely a samozrejme i naopak, ale Damasko me davaji to, co potrebuji k tomu, abych byl spokojeny a mel klidny spanek. Tohle MM300 neumely, bohuzel.

Já pořád přemýšlím nad tím, k čemu to tvrzený pouzdro jako je... Tak jo, hodinky budou furt vypadat jako nový. U některých to má i smysl (třeba u oblekovek nebo u mých Mark XVI  :smoke:), ale tůlvoče prostě získávají na charakteru právě svým onošeným vzhledem (přesněji řečeno tím, že na nich jde vidět, že něco zažily). Tombedovy Pepsi Seika jsou pro mě ideálním příkladem a vůbec se nebudu zlobit (spíš naopak), když moje MM budou někdy vypadat podobně.

Plha se hlásí! Za sebe 100x raději leštěný prd, než tzv. vyspělého germána!

Moje řeč!

Edit: Snad jedna z mála věcí, co mě na MM štve, je ta závitová trubka, která je součástí pouzdra. V tomhle se mi D líbí.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Kluci, kazdy to mame nejak nastavene. Ja to mam proste takhle.

MM300 jsou vynikajici hodinky s vynikajicim kalibrem, oku lahodici legenda nadhernym pouzdrem. A musim rict, ze mi sedly jak pr.del na hrnec. Jen mi proste vadilo, ze je to vecne upatlane, bylo mi lito kazdeho sramu. Vadila mi korunka, respektive tubus. Coz o to, daval jsem pozor, pekne s citem, ale, v hodinkach je tohle hodne namahana cast, ktera se pravidelne meni, nebo kdyz je potreba. I kdyz se zavit nestrhne, hrozi jeste koroze a pak uz clovek neudela nic...

Hardlex, jasne, me to zacalo vadit, co s tim nadelam?

Vetsina uzivatelu si stezovala na lunetu a snadnost jejiho poskrabani. Tohle mi nevadilo vubec. Stoji par korun a clovek si ji muze vymenit sam

Vadilo mi a hodne, ze jsou vyrabene v Malajsii. To jsem proste neprekousl. Na ne lidska ruka temer nesahne. Zil jsem v omylu. Myslel jsem, ze mam cistokrevny japonsky produkt...Zapomenme na shizuku ishi. Na dynku ono made in japan vlastne take neni. Pak mi to nejak docvakavalo, ze vsechno na tech hodinkach je poplatne vzniku na automaticke vyrobni lince, pouzdro, ciselnik, kalibr bez regulace...kdo by se babral s triplockem...

Tohle me hodne mrzelo, tak proste sly z domu. Pro vetsinu asi naprosto nepodstatne, no pro me docela zasadni. Za made in japan musi clovek jeste trochu priplatit. Porad mi litaji hlavou spring drive tunaky, porad.

Hlavne to neberte, ze je chci MM300 hanit, v zadnem pripade. Ale pres vyse napsane jsem se neprenesl.

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník Alda
Odesláno

Pouzdro po dvouletem uzivani. Dulkova koroze napadla tubus. Co s tim? 26accf5faac5951e7c76afd234c504e2.jpg

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

nic co by neslo rozlestit :)

si si isty ze su vyrobene v malajzii? mozno su tam len asemblovane..?

No, jisty si clovek nemuze byt nikdy. Kazdopadne na wus je o tom vlakno. Fakt me to zklamalo.

Pak je tam i vlakno, kde nejaky typek popisuje jeho navstevu v Shizuku Ishi. Na ruce MM300, ptal se, odpoved byla, ze tam nejsou vyrobene...

Upraveno uživatelem Alda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...