Přejít na obsah

odkud je MM300?

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

A tebe k nakupu dvou inhauzu od Damaska,kdyz si prodal IWC,nedovedl,alespon castecne,nebo minimalne nenalomil,elektronicky avatar na internetu?Pri vyberu si se jim nenechal ani trochu ovlivnit,nebo inspirovat jeho znalostma?

Ne. Můj nejlepší kámoš na fóru je Marosh. Známe se šestnáct let. A ten ti může popsat, jak dám na rady kamarádů co se týče hodinek.

Ten proces k tomu jeho "Big Bangu" trval dost dlouho a já mu to celou dobu vymlouval.

Hasňovo Ne mohu také potvrdit. Sice nejsem s celou jeho poutí za D. tak zevrubně seznámen jako jeho dlouholetý kamarád, to zdaleka ne, ale jedno vím na 100%, výběr uskutečňuje výhradně vlastní hlavou. Zrovna tak jako Marosh i já se pokusil M. nalomit. Úplně zbytečně. Jen v jednom si Hasňa nechal poradit a to, když jsem mu doporučoval loni race carvery Blizzardy   :) .

Edit - úprava citace

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

To je náboj jak v telenovele. To chce popcorn. Škoda, že jsem kouknul až po zásahu cenzůry (nic ve zlém). Pořád lepší než kdyby si pánové vzájemně roztrhali občanky. Vy _ _ _ _ e se na to! Každej vybírá svou hlavou a jestli se nechá někým ovlivnit nebo ne, je už tak trochu vedlejší. Stejně si ty vytoužené hodinky nakonec cvakáme všichni ze svého. S tím už vám žádnej kibic nepomůže, ne?

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

...to už i tobě hráblo? Nebo jsem já úplně mimo?

Nejsi mimo.

Vubec nechapu duvod zalozeni tohoto vlakna, jeho hloupy nazev a jeste k tomu jsem ho udajne mel zalozit ja ? Brzdi sibir, brzdi. Kokotin uz je tu dost, jeste je zacnou delat moderatori...

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník Kamil
Odesláno

...jeho hloupy nazev a jeste k tomu jsem ho udajne mel zalozit ja

A kdo ho vlastne zalozil?

Odesláno (upraveno)

Obyčejně se to tu serve 2x do roka, před prázdninami a hlavně před vánocemi, říjen je tu prvně, na čí straně je pravda už rozezná jenom příručka pátera Koniáše...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

ahoj kluci

Ahoj, to je mela tady co? :))

Odesláno

A kdo ho vlastne zalozil? 

zalozil sem ho ja a sloucil s aldovyma prispevkama do vlakna MM300, cimz padem se to tvari jakoze vod aldy. a udelal sem to jen proto, abych vycistil puvodni vlakno. 

Odesláno (upraveno)

Jo, kromě opravdových primek a řádskejch Damasko už je všechno ostatní čína ( a okolí)  ........ v těch vilách ve švýcarsku, co si je fotí na web, sídlí management a jediný stroje, co tam jsou, jsou kávovary. Jo, ještě někde u dálnice stojí pár rezavejch nevytápěnejch plechovejch hal plnejch jinověrců, co dělaj to authethick swiss made .... japan dtto.  

To 50% se myslím vztahuje na 50% hodnoty, nikoli třeba váhy, nebo kusů součástek, takže vzhledem k rozdílům v platech mohou právem napsat, že režie, advertising, márketing, managing a to vaření kafe je 51% hodnoty.

Upraveno uživatelem cigi
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ne ja si nedelam p...l. Me by taky zajímalo jak to teda fakt je. Doposud mam za to, ze jsou JPN.

Nikdo neví. Na jedný straně stojí ten podezřelej post z wus, na druhý třeba jinej anonymní post zde, kterej cituje údajnou odpověď z JCWA (jehož je Seiko členem) na pravidla nálepky made in japan. Ale taky je to pár let starý, tak bůh ví.

"The Japanese law defines country of origin as the country where substantive change was performed. For watches, the substantive changes are defined as movement assembly.

The percentage of local material is not specified. This means the country of origin is the country where the movement was assembled. Therefore a watch with a movement assembled in Japan can be 'Made in Japan' in the viewpoint of the law.

However, to avoid misleading consumers, member companies of the JCWA use the phrase 'Made in Japan' only when movement assembly and complete watch assembly were performed in Japan."

Úplně vážně bych nebral ani jedno. Do toho jsou tu ještě nějaký reporty z Shizukuishi studia, kde se zmiňuje výroba prospexů a kde je obrázek MM300, jež tam údajně maj bejt na nějaký testování vodotěsnosti a inspekci. Bůh ví, proč by je tam vůbec z tý malajsie vozili...Vodotěsnost by mohli otestovat kdekoli a z hlediska made in japan nálepky by to rozdíl asi taky nedělalo, ať už podle pravidel JCWA nebo japonskejch zákonů.

http://seiko.watchprosite.com/t-/fi-17/show-forumpost/pi-4408933/ti-687753/forumlist.lookwho.photo_bLoB_s-100/

http://seiko.watchprosite.com/show-forumpost/fi-876/pi-4408958/ti-687753/t-seiko-part-v-inspection-and-testing/

Upraveno uživatelem USER47
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, a ceho je teda ta vlozka lunety? Je to keramika nebo plech? Ja se to nikde nemuzu docist.

Odesláno (upraveno)

luneta je vyrobena z jedneho kusu, je to na povrchu zaliate nejakou kozmickou zivicou* a tie cisla su tam vypalene laserom. Ked sa doskriabe, vymiena sa cela. Nestoji to vobec vela, da sa kupit aj v CR

*kosmická pryskyřice.. nie že ťa začne bolieť hlava :)

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník Zmizík
Odesláno

luneta je vyrobena z jedneho kusu, je to na povrchu zaliate nejakou kozmickou zivicou* a tie cisla su tam vypalene laserom. Ked sa doskriabe, vymiena sa cela. Nestoji to vobec vela, da sa kupit aj v CR

*kosmická pryskyřice.. nie že ťa začne bolieť hlava :)

Jen mne v ni trosku zaskubalo, uz je to dobry.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...