El Nano Odesláno 21. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Kdo si ráno privstal a pozoroval zatmění Měsíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 GS SBGR001 a HODINKEE magazíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Limitovaná edice hodinek IWC Pilot Chronograph Antoine de Saint Exupéry byla vyrobena v počtu 1630 kusů. Tato limitka s odkazem na slavného spisovatele a letce, jehož podobiznu najdete na dýnku hodinek, vyniká mimo jiné svým tmavě hnědým číselníkem s efektem centrálního brusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 A pak že jenom BLNR jsou modro černé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Focení Revers jsem si vyloženě užíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Nové Samuraje Save the Ocean s černým pouzdrem se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Krásně nafocené máš ty Reverza, poslední dvě fotky jsou jak malované. Ten přirozený styl focení bez lámání reality má hodně co do sebe a tobě se fakt daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 @bells: moc díky! dneska jedny Archimede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Spinnaker in da hauz! https://www.chronoshop.cz/spinnaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Zrovna Spinnaker se u mě dostal na úplně přední místo v potencionálním nákupu. Jsem rád, že u nás existuje možnost si je pořídit. Pokukuju po SP-5055-02, nádherné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 nedivím se, jsou to za svou cenu neskutečně parádní hodinky. Modely Fleuss jsou povedené, momentálně máme skladem modrou verzi 5055-03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Modré pondělí a možná trochu neprávem opomíjená novinka určená pouze pro EVR a US trh s označením SPB097J1 "Twilight Blue". Modrá barva číselníku spolu s oranžovými detaily připomíná barvu západu slunce zrcadlící se na hladině moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Mě od tohodle modelu odradila hlavně cena, jinak se obávám, že bych ho neopomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Tech prvnich 15 min na lunete je cervena nebo stejna oranz jako na cifru? Mozna si ji mohli tady odpustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Tech prvnich 15 min na lunete je cervena nebo stejna oranz jako na cifru? Mozna si ji mohli tady odpustit... oranžová a naživo to vypadá dobře a je to aspoň něco jinýho než pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Super, ze to je oranzova. Chtel jsem jen rict, ze kdyby ta luneta byla cela tmava a oranzove jen ty detaily na cifru, tak by to byly super decentni hodinky. Ale i takto jsou fajn. Mas tam vic zivych fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) tak teoreticky by šla luneta prohodit z SPB079 nebo nebo SPB077 další fotky zatím nemám, ale na Instagramu jich už pod příslušným # pár je Upraveno 23. července 2019 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Tak tohle je zatím ta nejméně plánovaná akvizice během těch 7 let na chronomagu. Nikdy jsem po nich vyloženě netoužil a o to víc mě teď baví. Asi si budeme rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Antireflex? Ne, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Antireflex? Ne, díky...Neblázni, to by je museli zdražit a už by to nikdo nekupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se