Radik Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Antireflex? Ne, díky... To se ti tam vylila plechovka bílý barvy v editoru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Neblázni, to by je museli zdražit a už by to nikdo nekupoval to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 To se ti tam vylila plechovka bílý barvy v editoru, ne? ne, tohle je 100% real flecto bez úprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Včera se mi poprvé dostaly pod ruku nové pětky a musím říct, že se mi líbí! Udělaný jsou pěkně, na nové logo jsem si v podstatě zvykl a už mi vlastně přijde hezčí než to staré. Oproti SKX vítám vrtané nožky, protože tyhle hodinky si o střídání řemenů a náramku vyloženě říkaj. Ty to prostě chtěj. Silikonový řemeny jsou příjemný a na první pohled vypadaj pohodlně. Zdánlivě jemnej mesh taky nevypadá vůbec špatně. A že mají jen 100 m vodotěsnost? Who cares! Za ty prachy, co víc si přát! Potápek mám stejně tolik, že nevím co s něma a vůbec...stejně provozuju maximálně kancldajving. Navíc ono těch 10 ATM něco vydrží a pokud bych se někdy šel vyloženě potápět, tak si vezmu buď PADI želvy nebo noudejty. Sečteno podrženo se tohle Seiku povedlo a už začínám přemýšlet, po které variantě sáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Union Glashütte Belisar Pilot Power Reserve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 (upraveno) SRPD69K1 Upraveno 9. října 2019 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 25/25 a tak trochu splněný sen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ty jsou naprosto boží. Chytl jsem je už u Honzy watchthefood na instáči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ty jsou naprosto boží. Chytl jsem je už u Honzy watchthefood na instáči. Díky! Jsem rád, že se líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Mám radost, že se tento projekt podařilo dotáhnout do zdárného konce. První fotky jsou vizualizace a poslední už fotka reálného kousku, který mám od rána na zápěstí. Upraveno 14. března 2020 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Po čase mám zase ve sbírce digitálky a ne jen tak ledajaké. Konkrétně Casio G-Shock G-Squad GBD-H1000-8ER . Kromě optického senzoru, který měří nejen tepovku, ale taky detekuje průtok krve pod kůží, mají také akcelerometr, který počítá kroky a měří zrychlení, magnetický senzor (kompas), tlakový senzor (výškoměr, barometr) a teploměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Čaudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Koukám, že jsem si sem už dlouho neodložil žádnou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Výroční pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tak ty vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 @xbraj19: Děkuju! A když už jsem u toho, tak zde je jediný kousek limitky Squale Drass Galeazzi, který se dostal do ČR. Vzniklo pouze 500 kusů a jsou beznadějně vyprodaný. Více jsem sepsal do blogu: https://blog.chronoshop.cz/?p=5174 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 One tool to rule them all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Super fotka. Snad se jednou taky dočkám. A ohledne squale,jak by si hodnotil tento kus? Mam squale matic a spokojenost, atmose jsem zkousel a taky se mi líbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 20 minutami, Pivas napsal: Super fotka. Snad se jednou taky dočkám. A ohledne squale,jak by si hodnotil tento kus? Mam squale matic a spokojenost, atmose jsem zkousel a taky se mi líbili. Díky! Jednou to přijít musí! Ad Squale. Subjektivně mám rád o něco menší hodinkya tahle limitka je docela "chunky". Každopádně díky spojení s Drass Galeazzi to jsou hodinky s příběhem a navíc pěkný a dobře udělaný. Dalo by se říct, že maj koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Seiko prostě umí. Hned bych je bral všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se