kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 V tom pripade tve zmeny se za tah primlouvam :-). Nato neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Cerna nebo hneda cervene prosivana kuze nemuze byt na zavadu. Obcas prohodis se strapem. Trikolora nebo treba Ducati strap a bude to fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 V 24. 5. 2016 v 19:21, kuncák7 napsal: V tom pripade tve zmeny se za tah primlouvam :-). Nato neee.Taky nato nemusim, kus hadru, pardon . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Já je měl na tahu a byly super. Tah kvalitní (až na sponu) a pohodlný. Osobně moc nevidím důvod, proč vlastně nosit sportovní chrona na kůži. Problém je, že s ohledem na cenu hodinek ten tah bude stát nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 V 24. 5. 2016 v 19:40, tano napsal: Taky nato nemusim, kus hadru, pardon .+1, on to o me nano vi, proto me tou fotkou drazdil :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) V 24. 5. 2016 v 19:45, kuncák7 napsal: +1, on to o me nano vi, proto me tou fotkou drazdil :-)). :-)) já už to ale taky moc nenosím, není to až tak pohodlný @liquid: napíšu do Koscomu, co mi řeknou a uvidím. Upraveno 24. května 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 V 24. 5. 2016 v 18:56, El Nano napsal: @Maxel: ty 7002 taky nejsou špatný, ale skx009 jsou prostě skx009 @siwi: ta kůže jim sluší, o tom žádná. Před cca 3,5 rokem, když jsem je pořizoval, tak varianta na kovovým náramku ani nebyla. Ta přibyla až později. Ale od té doby mě láká, byly by to potom úplně jiný hodinky Jiný hodinky by to byly, to je jasný. Nakonec uděláš, jak to sám cítíš, což bude to nejlepší. Mně jen na tom tahu přijdou takový jakoby ztracený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Mi prijdou zase nato jedny z nejpohodlnejsich. Nejmin tah.Na tah na tyhle hodinky jsem se ptal u Hanaka nekdy v roce 2011-2012. Pokud si dobre pamatuju, tak ta cena byla lehce pod 2tis Kc, coz jsem za to tehdy nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Já NATO nosil jednu dobu docela často, ale teď moc ne. Teď ujíždím na shark meshi. Teď jsem našel nový na netu za cca 2,5k, ale není to z ČR. @siwi: jj ta kombinace je taková jednotvárná, ale to mi až tak nevadí Upraveno 24. května 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Teď se chlubíš cizím peřím , tyhle natuty nejsou ještě tvé.Rolande, chci je taky půjčit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 když on mi je nechce prodat! jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ale sedí Ti dobře Honzo Sice sháníš SKX009,či pepsi(že by Rolex?),ale jestli chceš,tak Ti mohu klidně zapůjčit 481 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Díky, na tom textilním strapu jsou moc pohodlné a ten karbonocý ciferník je úžasný. SKX009 jsem ještě neměl a občas na ně mám zálusk, na "R" je ještě času dost písnu Ti SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 pepsi potřeba byla dočasně ukojena tímto...spíše čistě ze zvědavosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 A jaké jsou dojmy a pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Jo, taky jsem se chtel zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Zatím jsem je měl na ruce opravdu krátce, tak se ještě seznamujeme. Ale první dojem byl, řekněme, takový plechový. Hlavně spona. Tak jsem je přezul na nato a šel s něma na pivo. Ale pořád jsem měl takové rozporuplné pocity. Kvůli fotkám jsem je pak hodil na kovový náramek, který má překvapivě plné koncovky. A už se začínáme sbližovat Kov jim imho sluší a zpracování je za ty prachy super. Žádný vady na kráse a pouzdro je dokonce na bocích leštěné a na svrchní straně broušené. Jediné, co je trochu horší je manipulace s korunkou. Jo a lumi je samozřejmě na dvě věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Taky jsem je kdysi mel a mam podobne pocity. At slouzej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Junghans Meister Telemeter - pár mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se