patprom Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Víkendovky o víkendu Sent from my iPhone using TapatalkJsou paradni, ale uz mi je konecne prodej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Konečně Submariner Date Upraveno 20. února 2016 uživatelem candy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jsou paradni, ale uz mi je konecne prodej :-)Že bych se konečně rozhoupalurso bicoLor ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jsou bozi, ale taky ti je neprodam :-D Jsou paradni, ale uz mi je konecne prodej :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Špindl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jojo, žena tu je se synkem a kamaradkama na vikend, tak jsem se prijel podivat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jsou bozi, ale taky ti je neprodam :-D ImageUploadedByTapatalk1455982037.987425.jpg Sent from my iPhone using TapatalkTaky bych je nikomu neprodal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 :-) Tak si dneska tak sedím v hospodě u okna a odpočívám u pivka po lyžování a venku vidím chlápka co si bleskově vyfotí hodinky a zapadne do cukrárny. "Asi hodinář...", povídám manželce. Byl jsem zvědavej, cos měl na ruce, tak jsem po čase zase zabrousil sem. Pěkné. :-)) Jsou bozi, ale taky ti je neprodam :-DImageUploadedByTapatalk1455982037.987425.jpgSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 :-) Tak si dneska tak sedím v hospodě u okna a odpočívám u pivka po lyžování a venku vidím chlápka co si bleskově vyfotí hodinky a zapadne do cukrárny. "Asi hodinář...", povídám manželce. Byl jsem zvědavej, cos měl na ruce, tak jsem po čase zase zabrousil sem. Pěkné. :-))To musíš okamžitě ven a z plna hrdla zařvat: KOZA DOJÍ KREV!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Furt s Expami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Gratulace, přeji samé hezké prožitky s definitivními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Konečně.Perfekt..., tak ať slouži!Gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dneska bude na oběd slepička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dneska bude na oběd slepičkaTy jsi dobrej zálesák :-)Já jsem konečně odložil elektroniku a nasadil klasická ozubená kolečka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Dneska bude na oběd slepička Chodíš na čundr s Rolexkama? To by chtělo LV, ne? Upraveno 22. února 2016 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Chodíš na čundr s Rolexkama? To by chtělo LV, ne?Taky si říkám, ze by to více ladilo :-) Chce to nekdo semnou vyměnit? :-) Upraveno 22. února 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Shodou okolností zrovna jedny zálesácký mám na ruce, ale měnit nechci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ta zelená je krásná, ale černá je klasika. Má tu někdo modrý suby? Foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se