African Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Ať si každý brebtá co chce, ale jsou to stejně nej watch co jsem kdy vlastnil... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Furt ty samé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Ta nic Upraveno 2. června 2016 uživatelem Josef01
M3maniac Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Tak tu hoď tu platinu , neboj jsme tu přejícni já dnes jen ocel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Vícerovlákenní foto :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zatorak Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 fresh out of the box Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 fresh out of the boxhezky pěkně pane. Nějaká novinka?
M3maniac Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Modrá je super...pěkný víkend všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Na RLX má modrá něco do sebe Upraveno 4. června 2016 uživatelem dabelM
Porsche_911 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Barvičky na BLNR Moc hezký. P.S. Ty nálepky
Návštěvník dabelM Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Po provedení update jsem odletěl na dovolenou a po návratu z dovolené jsem je vytáhl z trezoru. Neboj půjdou brzo dolů... Upraveno 4. června 2016 uživatelem dabelM
CEGY Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Jedna z rana.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 fresh out of the boxSuper Mistře, klobouk dolů :-) Někdy se zastav, dáme mini Rolex sraz. Jaké máš pocity, dobrá hračka že?
M3maniac Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Na RLX má modrá něco do sebe Mi to povídej... si připadám jako nemocný, když je fotím 3x denně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 hezky pěkně pane. Nějaká novinka? jj, dreamwatche jsou doma Super Mistře, klobouk dolů :-) Někdy se zastav, dáme mini Rolex sraz. Jaké máš pocity, dobrá hračka že? Pocity? Fantastický . Pokud budu mít cestu kolem, tak se ozvu.
Krrtek Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Prijemny podvecer na terase;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 A jsme komplet, ready for adventure :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Afriko super, jen jsi to mohl zabrat krapet s cifrem já se dnes pomazlil s dvojčaty, než půjdou zpět do schránky. Si tak říkám co na to vlákno o servisu asi říkaji, právě slaví 20 let a jen leží v trezoru. Vezmu je sem tam na víkend natáhnu a jdou pořád jak maj, vrtat do nich? nevrtat? ....seru na to Jsem udělal asi 30 fotek ,ale jen tyto dvě se mi líbí... prostě jsem fotograf amatér, ale ten modrej cifr když se povede tak je prostě nádhernej. Pěknou neděli všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se