Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Na RLX má modrá něco do sebe  :notworthy:

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Po provedení update jsem odletěl na dovolenou a po návratu z dovolené jsem je vytáhl z trezoru. Neboj půjdou brzo dolů...

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

hezky pěkně pane. Nějaká novinka?

jj, dreamwatche jsou doma

Super Mistře, klobouk dolů :-) Někdy se zastav, dáme mini Rolex sraz. Jaké máš pocity, dobrá hračka že?

Pocity? Fantastický  :smile_anim: . Pokud budu mít cestu kolem, tak se ozvu.

Odesláno

A jsme komplet, ready for adventure :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afriko super, jen jsi to mohl zabrat krapet s cifrem  ;) já se dnes pomazlil s dvojčaty, než půjdou zpět do schránky. Si tak říkám co na to vlákno o servisu asi říkaji, právě slaví 20 let a jen leží v trezoru. Vezmu je sem tam na víkend  natáhnu a jdou pořád jak maj, vrtat do nich? nevrtat? ....seru na to  :D Jsem udělal asi 30 fotek ,ale jen tyto dvě se mi líbí... prostě jsem fotograf amatér, ale ten modrej cifr když se povede tak je prostě nádhernej. Pěknou neděli všem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...