mAra_ Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Chystani se na poradu. Dneska teda vetram milgy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Dneska jsem s nima krásně bouchnul o stěnu. Očistil, zkontroloval, vše OK a jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 To je ta mrda nahore mezi 11-12? Nebo se mi to jen zda, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jj, jen kus omítky. Jsou v cajku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Noo pekny, ta predchozi fotka vypadala hrozive...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Dobré gmt ráno :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 I tady gmt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ja mam o rucicku min...ale jako nevadi mi to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Pepsi v pracovním procesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Rozseknu to Yachtou na sluníčku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 No, když svítí slunce tak nemají konkurenci :-) každým pootočením o milimetr jsou to jiné hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ten sedy cifer je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Hele vole kde mám kyklopTy blaho, pecka. Asi to nebude každému po chuti ale když jsem ještě chodil na rolexforums tak jsem nad touhle mírnou úpravou pro Expy slintal. Z tohohle důvodu jsem nedávno koukal na 116600, ale ceny šly nějak nahoru se mi zdá. Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ty blaho, pecka. Asi to nebude každému po chuti ale když jsem ještě chodil na rolexforums tak jsem nad touhle mírnou úpravou pro Expy slintal. Z tohohle důvodu jsem nedávno koukal na 116600, ale ceny šly nějak nahoru se mi zdá.Tak nové sklo je za 4600 tak to není tak hrozny, úpravu nechal delat původní majitel když je koupil přímo v Rolex servisu, myslím ze dneska by už poslali do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Si chci kliknout lunetou a vono hovno, a taky jde v protisměru, sundam lunetu a von praskl drát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ajaj, to je nemilé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 A najednou mas skoro expy;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 A jeje, toho jsem se vzdycky bal, kdyz jsem menil vlozku lunety u starych Rolexu. Snad pujde sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 A jeje, toho jsem se vzdycky bal, kdyz jsem menil vlozku lunety u starych Rolexu. Snad pujde sehnatNevidím moc důvod proč by to neměli v servisu, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se