M3maniac Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Hulky i Yachty nádhera, já starej plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 (upraveno) před 7 hodinami, African napsal: Fajnové Hned bych někam vyjel....vlakem.... protože na jachtě se mi zvedá kufr Mna by prehovorili hneď teraz aj na lietadlo, ale na jachtu tiež nie, raz bohaté stačilo …ale čo sa týka yacht od RLX, za mna by museli byt jednoznačne na gume. Vlastne viem že mi nejaké tie hodinky na gume nutne chýbajú, len neviem ktoré presne. Na RLX sa mi už akosi čakať nechce a na druhu stranu by som nikdy nepovedal že začnem špekulovať či zobrať “oranžové” Zenith Defy Swizz Beatz keď mi borec po dvoch rokoch konečne napíše že ma jedny aktuálne k dispozícii Ťažký život… Upraveno 22. září 2022 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) M3maniac: Stary plech je naj Upraveno 23. září 2022 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Modrá je dobrá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 @xcmaniax, veľmi pekne hodinky a aj fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Krásné to máte kluci, já dnes své jediné korunkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Modrá je dobrá:-) Moc pekne! Nevim jestli tam mas filtr nebo zapadajici slunicko, ale ani to nevypada jako zlute zlato U mne dneska plechace na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Před hodinou, matejcaha napsal: Moc pekne! Nevim jestli tam mas filtr nebo zapadajici slunicko, ale ani to nevypada jako zlute zlato U mne dneska plechace na jubilee Díky. Je to trochu filtr, ale i to světlo. Ta modrá je neuvěřitelně citlivá na světlo - od studené po úplně teplý odstín, který mám nejradši. Taky jsem rád, že zlato už se dostalo do tý "obnošený" fáze, že mě nový vlásečnice neštvou a nebojím se tak hodinky normálně nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Oysterflex jasna volba na patecni flex v centru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 14 hodinami, Tommy_PP napsal: M3maniac: Stary plech je naj Máš ich bohovské !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) V 22. 9. 2022 v 9:40, matejcaha napsal: Rolex ma ruzove zlato uplne jinej odstin nez vsichni ostatni. Mne ten jejich odstin naopak vyhovuje. Je trochu docervena a s tema jejich "cokoladama" (at uz CHND nebo cifry u DD, Dayton, Sky Dweller) to je super combo. Kdyz to hodis na cernej/sedej kaucuk, tak mas podobny feeling jako zlaty yachty (akorat to je 100x lepsi). Mne zase vubec nejde zluty zlato a pritom tam je par kombinaci u Dayton a DD, ktery jsou fakt peckovy. Zkus jeslti ti nesedne vic ta zluta. Clovek musi zkouset na vlastni kuzi. Pokazde mam nejake predstavy z internetu a pak je vsecko jinak. Jasne, mam nejednu osobnu skusenost s everose, pravda je ze Daytony vo full everose golde som neskusal, ale Day-Date viac krat, pretoze sa mi pacia a chcel som sam seba presvedcit ze je to dobre a ono to aj je samozrejme, ale nie na mojej pokozke. Zlte zlato mi sadne podstatne viac. Mam Omegy v moonshine gold, velmi dobre, ale YG od Rolexu je pre mna este krajsi. To ma priatelka a ked ich dam k sebe, jednoznacne sa mi paci viac RLX zlato. Spravim nejaku spolocnu foto, len musim do banky pre moony. Zltych Dayton mam poskusanych celkom dost, takisto aj YG DD (na to aj cakam) a vzdy ok. Daytonu oysterflex som skusal v everose s novym sundust dial, to bolo v poriadku na ruke., hoci ja by som radsej siel do choco dial - ak by mi dovolili objednat Ale ked som na pazúr hodil DD everose, nepasuje.. Kamarat kupil nedavno everose Yachty oysterflex, tiez super. Proste ten kaucuk a luneta tu ruzu pre mna dokonale stlmi (vztazne ku skin tone). Upraveno 23. září 2022 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) před 1 minutou, tedwine napsal: double post Upraveno 23. září 2022 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 V teplákách k urně… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 (upraveno) Dabl sry Upraveno 24. září 2022 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Teda bral bych venku větší teplo, ale kafe se tam pít ještě dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Omalovánky pro dospělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Ukecali mě Vám na nějaký toho Rumajzle Banditu, tak jsem to šel do přírody trocha roschodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se