barackpalenka Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 2 hodinami, African napsal: Ta je na Hrubé skále? Tady to je vyhlídka na Broumovské stěně.... Ano na Hrubé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Jojo, ND.Za sebe 3 měsíce, přes zprostředkovatele rok a půl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Expy jsou stejně nejlepčí To samozřejmě píšu proto, že Suby nemám Dobrodružství, to je to co ty naše Roulexky potřebují, pro co byli stvořeny No ty moje si dnes užily dobrodrůžo na tchýnině osmdesátce, ale jestli na takový extrém byly stvořeny, to netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 53 minutami, Kostra napsal: No ty moje si dnes užily dobrodrůžo na tchýnině osmdesátce, ale jestli na takový extrém byly stvořeny, to netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 2 hodinami, Kostra napsal: Za sebe 3 měsíce, přes zprostředkovatele rok a půl:-) Já teď taky čekám rok a půl na Suby Date:-) mezitím si krátím čas taky Expama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Nova akvizicia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 3 hodinami, bluman napsal: Nova akvizicia Gratulace, ty jedeš pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Mordóry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 15 minutami, tikzot napsal: Mordóry Zajímavé barvy, neměl jsi i nějaké zelené Tudory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 15 minutami, Vit napsal: Zajímavé barvy, neměl jsi i nějaké zelené Tudory? Nízoučký zimní slunce;-) Měl jsem kdysi zelene Tudor blackbay harrods limitku, ale byl to kus ocele a já to nedával. Jinak byly hezký, stejně jako GMT, ale ta obří korunka a vysokej profil mi nesedl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 19 minutami, tikzot napsal: Nízoučký zimní slunce;-) Měl jsem kdysi zelene Tudor blackbay harrods limitku, ale byl to kus ocele a já to nedával. Jinak byly hezký, stejně jako GMT, ale ta obří korunka a vysokej profil mi nesedl.. Díky za info, byly masivnější než BLRO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 27 minutami, Vit napsal: Díky za info, byly masivnější než BLRO? Citelně!!! Taky proto jsem oboje nahradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 3 hodinami, matejcaha napsal: gmt Musím uznat i ty starší mají kouzlo!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 53 minutami, tikzot napsal: Citelně!!! Taky proto jsem oboje nahradil Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se