Maxel Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 před 28 minutami, ondrejm napsal: Nápodobně! Vidím, že Vánoce jsou všude v plném proudu Jak sedí v porovnání s gmt? Tohle pouzdro je o fous lepší, že? Sedí podobně. Ale jsou přeci jen vofous subtilnější. Za mě zatim nejlíp padnoucí sportovní korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 @Maxel, @ondrejm Krásný to mate kluci! Gratuluju a užívejte. Taky bych na ty Vánoce mel neco pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 před 7 minutami, Pivas napsal: @Maxel, @ondrejm Krásný to mate kluci! Gratuluju a užívejte. Taky bych na ty Vánoce mel neco pořídit. Presne tak… mal by si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 před 11 hodinami, Maxel napsal: U mě takhle. A to sem si myslel, že GMT MII zůstanou můj top. Já to měl tedy podobně. Nechal jsem se přepsat z GMT MII právě na Yachty. 1) To pohodlíčko na ruce je nesrovnatelné. 2) Mít dvoje RLX s GMT mi přišlo prakticky zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 YM jsou dobra volba .) ja zas cekam GMT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Pekny piatok prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 před 17 hodinami, ondrejm napsal: Nej DJ varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Před hodinou, clockyclock napsal: Nej DJ varianta presne tak a @OndrejM me tim tady dela neustale chute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 před 1 hodinou, sido napsal: presne tak a @OndrejM me tim tady dela neustale chute Tak uvidíme, kolik sem ještě budu muset dát fotek, než je objednáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Já jen tyto, ale zjišťuju, že ještě jedny na střídačku budou nutnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Jen nevím jaký. Zatím vedou Suby ND 124060 ( menší brácha ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 před 6 hodinami, Richard Eš napsal: Lajk za Kenzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 před 16 hodinami, ondrejm napsal: Tak uvidíme, kolik sem ještě budu muset dát fotek, než je objednáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 před 8 hodinami, clockyclock napsal: Lajk za Kenzo Ďakujem odkážem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 staré plechové GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Keby tak etse boli aj v 39mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se