Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
Díky, to mě nenapadlo.
Zase si říkam, že tu aktuální model s keramickou lunetou nedělají zas tak dlouho aby vůbec faceliftovali, natož vytáhli zcela nový model.

To sice ano, ale Hulky se vyráběly tuším 2010-2020 a konec. OP Tiffany 41mm ještě kratší dobu. Oboje ultra úspěšné modely a přesto výroba ukončena. Uvidíme cca za měsíc…8ef09878a2ab30614382a3ce353332b2.jpg
  • Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, patprom napsal:

To sice ano, ale Hulky se vyráběly tuším 2010-2020 a konec. OP Tiffany 41mm ještě kratší dobu. Oboje ultra úspěšné modely a přesto výroba ukončena. Uvidíme cca za měsíc…

Keramické Daytony jsou od roku 2016. Díky jejich výročí by mohl Rolex přijít s novým modelem. Mám keramický 40mm a 41mm Submariner, chvilku jsem s větším pouzdrem a tahem bojoval, ale po půl roce nošení bych to tak černě neviděl…

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno
před 7 hodinami, dabelM napsal:

Mám keramický 40mm a 41mm Submariner, chvilku jsem s větším pouzdrem a tahem bojoval, ale po půl roce nošení bych to tak černě neviděl…

Rozdil ve velikosti pouzdra je 0.2mm. Je to trochu jine proporcne okolo nozicek, ale mluvit o zvykani si ... 🤣 DD byl taky 41 a 40mm. Tam mi ten rozdil prisel vetsi. 

Treba udelaj jenom nejakou vyrocni edici bez noveho pouzra. Uvidime 🤷‍♂️

Odesláno
před 16 hodinami, patprom napsal:

To sice ano, ale Hulky se vyráběly tuším 2010-2020 a konec. OP Tiffany 41mm ještě kratší dobu. Oboje ultra úspěšné modely a přesto výroba ukončena. Uvidíme cca za měsíc…

Máš pravdu Patriku, ale děsíš mě.

Návštěvník dabelM
Odesláno
před 4 hodinami, matejcaha napsal:

Rozdil ve velikosti pouzdra je 0.2mm. Je to trochu jine proporcne okolo nozicek, ale mluvit o zvykani si ... 🤣 DD byl taky 41 a 40mm. Tam mi ten rozdil prisel vetsi. 

Treba udelaj jenom nejakou vyrocni edici bez noveho pouzra. Uvidime 🤷‍♂️

uvidíme jaká změna Daytony čeká, určitě někdy přijde, letos anebo později.

Odesláno

Diky, moje treti expy, jen predtim to byly 16570 a expy jednicky, ale tyto mi pocitove sedi nejlip! :) 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Ondras_CZ napsal:

Novej prirustek, jsem zase rad zpatky v rolexu :)

Gratulace.

před 13 minutami, Ondras_CZ napsal:

Diky, moje treti expy, jen predtim to byly 16570 a expy jednicky, ale tyto mi pocitove sedi nejlip! :) 

Ty jsou nejlepší!!!!

------------------------------------

Já dnes dietně ...

Vit_Rolex_E_230226_01____.jpg

Vit_Rolex_E_230226_02____.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Před hodinou, xcmaniax napsal:

Ty 36 DJ vypadaji luxusne. Ta barva je povedena. Jakou mas ruku? Ja kdyz mel u AD na zkousku 36ky na ruce, tak mi to prislo strasne malicky. 

Jsou celkem malé.Mám stejnou zkušenost. 

01F85801-BDBF-4B3D-A0EC-911E9806B9EB.jpeg

Odesláno
před 1 hodinou, Greyhound napsal:

No oni taky jsou ty současný 36mm proporčně menší než starší model..

Na fotkach to vypada dobre, ale na ruce jsem si to nemel moc predstavit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...