petr_cha Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Kdyz jsem cca 2 roky zpatky ten rubberB kupoval, tak jsem si taky neumel jine reseni nez to prilehaci predstavit... ale pak me nejak zprudilo to nandavani, hodinky neslo pak nikde ani poradne odlozit a navic mi tlacil zespodu na lunetu a sla hur otacet (coz mohla byt vada konkretniho kusu, nevim)... a taky jsem si vzdycky predstavoval, ze kdyz ty hodinky namocim (chodim se s nima normalne koupat v lete), jak to pak tam asi vysycha... aktualne tedy se zmenou spokojenost.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Everest jde nasadit o dost lépe, než RubberB, ale hlavně je to v rukách a dobrém nářadí. Vanguard je opravdu o dost měkčí, ale v této kategorii mi přijde lepší Tropic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Jarku, Tropic mi přijde lepší na plechy, na tu keramiku asi Everest, ale proč to vůbec měnit, ten tah je super a nemám potřebu se s tím prc*t... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 5 minutami, LovecK napsal: Jarku, Tropic mi přijde lepší na plechy, na tu keramiku asi Everest, ale proč to vůbec měnit, ten tah je super a nemám potřebu se s tím prc*t... To aby jsi ho nedojebal při nějakém tom dovádění A to i při tom letním, v Egyptě jsem se třeba na padáku zasekl o karabinu a hned jsem přišel o kousek korunky na sponě. Tah mají super, souhlas, ale do akce jedině gumák, neuvěřitelně pohodlná záležitost, kde hluboké vrypy nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 3 hodinami, Jarett napsal: Everest jde nasadit o dost lépe, než RubberB, ale hlavně je to v rukách a dobrém nářadí. Vanguard je opravdu o dost měkčí, ale v této kategorii mi přijde lepší Tropic ... To vypadá super, je to tento, nebo nějaký jiný? Děkuji Řemínek Tropic - černý | Helveti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 @African já ty jebance beru jako vzpomínku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 6 minutami, LovecK napsal: @African já ty jebance beru jako vzpomínku... A tak to zase beru Každopádně za mě je gumák pohodlnější na blbnutí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 4 hodinami, Dez123 napsal: To vypadá super, je to tento, nebo nějaký jiný? Děkuji Řemínek Tropic - černý | Helveti.cz Originál https://tropicstrap.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 8 hodinami, Jarett napsal: Everest jde nasadit o dost lépe, než RubberB, ale hlavně je to v rukách a dobrém nářadí. Vanguard je opravdu o dost měkčí, ale v této kategorii mi přijde lepší Tropic ... vypada to skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 vypada to skveleVypadá to děsně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 před 59 minutami, Hasňa napsal: před 4 hodinami, Kid_A napsal: vypada to skvele Vypadá to děsně. Jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Rozmohl se nam tady takovej nesvar… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomaco Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Tak jsem se konečně rozhoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 před 6 hodinami, macomaco napsal: Tak jsem se konečně rozhoupal Dobrá volba, taky dnes velká oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Parapetovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se