Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Kdyz jsem cca 2 roky zpatky ten rubberB kupoval, tak jsem si taky neumel jine reseni nez to prilehaci predstavit... ale pak me nejak zprudilo to nandavani, hodinky neslo pak nikde ani poradne odlozit a navic mi tlacil zespodu na lunetu a sla hur otacet (coz mohla byt vada konkretniho kusu, nevim)... a taky jsem si vzdycky predstavoval, ze kdyz ty hodinky namocim (chodim se s nima normalne koupat v lete), jak to pak tam asi vysycha... aktualne tedy se zmenou spokojenost.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 5 minutami, LovecK napsal:

Jarku, Tropic mi přijde lepší na plechy, na tu keramiku asi Everest, ale proč to vůbec měnit, ten tah je super a nemám potřebu se s tím prc*t... :) 

To aby jsi ho nedojebal při nějakém tom dovádění 😅 A to i při tom letním, v Egyptě jsem se třeba na padáku zasekl o karabinu a hned jsem přišel o kousek korunky na sponě. Tah mají super, souhlas, ale do akce jedině gumák, neuvěřitelně pohodlná záležitost, kde hluboké vrypy nehrozí :punk:

DSC03463.JPG

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jarett napsal:

Everest jde nasadit o dost lépe, než RubberB, ale hlavně je to v rukách a dobrém nářadí. Vanguard je opravdu o dost měkčí, ale v této kategorii mi přijde lepší Tropic ... 

To vypadá super, je to tento, nebo nějaký jiný? Děkuji

Řemínek Tropic - černý | Helveti.cz

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Jarett napsal:

Everest jde nasadit o dost lépe, než RubberB, ale hlavně je to v rukách a dobrém nářadí. Vanguard je opravdu o dost měkčí, ale v této kategorii mi přijde lepší Tropic ... 

image.thumb.png.f86934c895eb4f1bade521e52d6ff05c.png

vypada to skvele

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...