matejcaha Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekKlm Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 Moje první, dneska koupené Rolexy. Už jsem je 3 roky okukoval a teď je mám konečně na ruce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matejcaha Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 před 2 hodinami, FrantisekKlm napsal: Moje první, dneska koupené Rolexy. Už jsem je 3 roky okukoval a teď je mám konečně na ruce! gz!
bluman Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2023 Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cluzoe Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 dnes takta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 před 8 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). paráda, gratulujem
pavel23 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 před 10 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě nejhezčí kombinace. Super
exell Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 @FrantisekKlm Super, vítej do klubu OP. spolu s přírustkem @bluman to vypadá, že R zase rostou jako po dešti
FrantisekKlm Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 @exell díky díky včera jsem udělal velkou chybu a vyzkoušel si full gold GMT master II a našel si další lásku Chronobundus je nekonečnej. @bluman gratulace, velká paráda
Luky Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 před 14 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow gratulace, jsou parádní a dlouho jsi teda nečekal.
Tommy_PP Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 5512 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) V 15. 11. 2023 v 22:37, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Paráda, to je slušný čas. ---------------------------------- EXP II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem Vit
bluman Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) Vsetkym diky za gratulacie. Paradne su, aj ked teda ta hneda je pre mna experiment mimo mojej farebnej komfortnej zony (na batmany ci pepsiny ma nechceli ani zapisat ), ale verim, ze si vybudujeme pekny vztah . Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem bluman
Karussell Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 Gratuluju k novým GMT, v poslední době se mi bico děsně líbí-asi už jsem velkej
Davis Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 před 52 minutami, bluman napsal: Vsetkym diky za gratulacie. Paradne su, aj ked teda ta hneda je pre mna experiment mimo mojej farebnej komfortnej zony (na batmany ci pepsiny ma nechceli ani zapisat ), ale verim, ze si vybudujeme pekny vztah . Nesmúť, tieto rootbeery sú oveľa krajšie ako batmany a pepsiny, ver mi.
martin151 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 V 11. 11. 2023 v 9:00, tikzot napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Plaveš s nima ?
tikzot Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 před 3 hodinami, martin151 napsal: Plaveš s nima ? Se všema Rkama proč nee..?
tomina666 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2023 Dnes pro změnu vytáhnuté (opět) DJ a sledování WATCHcastu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se