tikzot Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 20 hodinami, tedwine napsal: Daytona je moc kulendegeng Waaa nadheraa já steel pandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 48 minutami, tikzot napsal: Waaa nadheraa já steel pandu Super kolego, tu niet o com.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Pořád se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 248540 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Neboli 72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Posledný predvianočný pondelok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Lepsi pocasi a hodinky pro zacatek dovoleny si neumim ani predstsvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Padá mlha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Nedám na ně Dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 4 hodinami, Roland Sands napsal: Nedám na ně Dopustit. Čím jsem starší, tím víc mě přestává zajímat kolikátého je, takže proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 V 11. 12. 2023 v 6:13, Tomak napsal: Pondělní ráno Božský.. snad jediné hodinky s bílém cifrem, které bych fakt chtěl. Bohužel mi nesedí úplně dobře na ruce. mohutné pouzdro + oyster.. 16570 by seděly asi lépe.. a pokud se nedočkám pepsin, tak si ty polárky vyplním.. nebo “expy” GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) 5 hours ago, African said: Čím jsem starší, tím víc mě přestává zajímat kolikátého je, takže proč ne A hlavne, cim so starsi, tak na to vobec nevidim . Takze za mna ND absolutne OK Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 13 hodinami, tomina666 napsal: Božský.. snad jediné hodinky s bílém cifrem, které bych fakt chtěl. Bohužel mi nesedí úplně dobře na ruce. mohutné pouzdro + oyster.. 16570 by seděly asi lépe.. a pokud se nedočkám pepsin, tak si ty polárky vyplním.. nebo “expy” GS. Polárky ve 42mm mají větší velikost, ale 16570 jsou zase na můj vkus až příliš malé. Mně moje sedí na ruce perfektně, lépe než jakékoli keramické suby, možná i lépe než cokoli co jsem měl, protože mají placaté dýnko a na svůj průměr jsou velice nízké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Jsou top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 4 hodinami, Tomak napsal: Polárky ve 42mm mají větší velikost, ale 16570 jsou zase na můj vkus až příliš malé. Mně moje sedí na ruce perfektně, lépe než jakékoli keramické suby, možná i lépe než cokoli co jsem měl, protože mají placaté dýnko a na svůj průměr jsou velice nízké. Hele, možná je to i tím, že ta bílá opticky zvětšuje nebo nevím. Kdysi jsem zkoušel černé a nepřišly mi obrovské. Ale bílé se mi zdály v butiku strašně mohutné na mojí menší ruku. Ale za mě to jsou pořád nejhezčí hodinky s bílým ciferníkem. A pokud se stane to, že na mě nepřijde řada s pepsi, je volba asi víceméně jasná…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se