Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 11. 12. 2023 v 6:13, Tomak napsal:

Pondělní ráno 

IMG_7608.jpeg

Božský.. snad jediné hodinky s bílém cifrem, které bych fakt chtěl. Bohužel mi nesedí úplně dobře na ruce. :( mohutné pouzdro + oyster.. 

16570 by seděly asi lépe.. a pokud se nedočkám pepsin, tak si ty polárky vyplním.. nebo “expy” GS.😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 hours ago, African said:

Čím jsem starší, tím víc mě přestává zajímat kolikátého je, takže proč ne 👍

A hlavne, cim so starsi, tak na to vobec nevidim 😆. Takze za mna ND absolutne OK 👍  😂

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, tomina666 napsal:

Božský.. snad jediné hodinky s bílém cifrem, které bych fakt chtěl. Bohužel mi nesedí úplně dobře na ruce. :( mohutné pouzdro + oyster.. 

16570 by seděly asi lépe.. a pokud se nedočkám pepsin, tak si ty polárky vyplním.. nebo “expy” GS.😁

Polárky ve 42mm mají větší velikost, ale 16570 jsou zase na můj vkus až příliš malé. Mně moje sedí na ruce perfektně, lépe než jakékoli keramické suby, možná i lépe než cokoli co jsem měl, protože mají placaté dýnko a na svůj průměr jsou velice nízké.    

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Tomak napsal:

Polárky ve 42mm mají větší velikost, ale 16570 jsou zase na můj vkus až příliš malé. Mně moje sedí na ruce perfektně, lépe než jakékoli keramické suby, možná i lépe než cokoli co jsem měl, protože mají placaté dýnko a na svůj průměr jsou velice nízké.    

Hele, možná je to i tím, že ta bílá opticky zvětšuje nebo nevím. Kdysi jsem zkoušel černé a nepřišly mi obrovské. Ale bílé se mi zdály v butiku strašně mohutné na mojí menší ruku. Ale za mě to jsou pořád nejhezčí hodinky s bílým ciferníkem. A pokud se stane to, že na mě nepřijde řada s pepsi, je volba asi víceméně jasná….

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...