dabelM Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července V tom vedru díky sponě jenom Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @dabelM pred e som to chcel napísať že ten easylink je v tomto počasí zázrak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července ja používám vodní chlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července V 5. 7. 2024 v 15:24, matejcaha napsal: Dneska pocasi nic moc Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Na mensi ruce pry opticky vypadaji lip 216570, diky uzsimu tahu, ale osobni zkusenost nemam. Pohodli 216570 na me ruce cca 19cm lovecak je level milion… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 12 hodinami, moco napsal: Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili To musis ozkouset. Ja mam 19 cm+ a stejne posledni dobou mam radsi 40mm. Jinak pohodlny jsou a bavi mi ten bilej cifr s mega lumi v lete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Pár dalších kousků z dovolené 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července První, za mě proporčně nejkomfortnější, generace DEEP SEA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Vintážky... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Před hodinou, Lamiczka napsal: Vintážky... teda, pane kolego, nevedel jsem, ze mas takovy klenot:)) moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Letničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) Pánové, jsem zpět. Dobrodružství může začít Upraveno 11. července uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 19 minutami, moco napsal: Pánové, jsem zpět. Dobrodružství může začít Gratulace. Co rikas na proporce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července @kdojinej Když jsem si pro Polárky jel, tak jsem myslel že na mě budou lehce větší, ale po nasazení jsem měl rohlík na ksichtu a jiskřičky v očích. Sedí fajn a ten cifr je naživo dost cool 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 9 minutami, moco napsal: @kdojinej Když jsem si pro Polárky jel, tak jsem myslel že na mě budou lehce větší, ale po nasazení jsem měl rohlík na ksichtu a jiskřičky v očích. Sedí fajn a ten cifr je naživo dost cool Za mě dobrý 42mm dobrá velikost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu …stane se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 5 hodinami, Kid_A napsal: teda, pane kolego, nevedel jsem, ze mas takovy klenot:)) moc pekne Díky Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej... Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Před hodinou, moco napsal: Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu …stane se. A otočil s ní nakonec? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 38 minutami, Lamiczka napsal: Díky Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej... Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se