Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 5. 7. 2024 v 15:24, matejcaha napsal:

Dneska pocasi nic moc 🙄20240705_085756.thumb.jpg.df17734c538e875e096b058c674e2a21.jpg

Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, moco napsal:

Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili 🙂

To musis ozkouset. Ja mam 19 cm+ a stejne posledni dobou mam radsi 40mm. Jinak pohodlny jsou a bavi mi ten bilej cifr s mega lumi v lete.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, moco napsal:

@kdojinej Když jsem si pro Polárky jel, tak jsem myslel že na mě budou lehce větší, ale po nasazení jsem měl rohlík na ksichtu a jiskřičky v očích. Sedí fajn a ten cifr je naživo dost cool 😀

IMG_5573.jpeg

Za mě dobrý ;) 42mm dobrá velikost.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu 😀 …stane se. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Kid_A napsal:

teda, pane kolego, nevedel jsem, ze mas takovy klenot:)) moc pekne 👍

Díky :) Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej...

Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil...

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, moco napsal:

Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu 😀 …stane se. 

A otočil s ní nakonec? :D

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Lamiczka napsal:

Díky :) Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej...

Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil...

👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...