Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Guest Ondra

Recommended Posts

před 13 hodinami, Pjurcik napsal:

Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů 😂

IMG_1939.jpeg

Vypadají super, a koukal jsem, že jsou stále svatým grálem po celém světě – na Ch24 byly snad jen dvoje za nesmysl 🙂

Tak ať slouží a oku lahodí. 

IMG_20240729_185245.jpg

IMG_20240729_185315.jpg

• Like 1

V 29. 7. 2024 v 16:28, Pjurcik napsal:

Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů 😂

IMG_1939.jpeg

to potesi 👍

V 28. 7. 2024 v 20:45, African napsal:

Ty mede, jsem ani nevěděl že je máš 🤙 Koukám do kalendáře a vychází mi za dva roky no, když už tedy rok čekám....zase dobrý že člověk dostane prostor našetřit 😆

No nějaký pátek už to bude :D mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ;) ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock ☀️🌡️

Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup :cheers:

DSC07804.JPG

před 14 hodinami, Roland Sands napsal:

No nějaký pátek už to bude :D mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ;) ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock ☀️🌡️

Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup :cheers:

A to jsem ti k nim ještě gratuloval, no stane se, úplně jsem zapomněl 😇 Klepu se na ně a zároveň chápu pohodlnost Expů, i přes to že mám 40 a s hodinkami nespím, čas od času se s nimi vzbudím jako dnes, protože úplně zapomenu že je mám na ruce, velmi pohodlná a stabilní záležitost 😀

DSC_6904~2.JPG

před 7 hodinami, moco napsal:

🦧🧡

IMG_5680.thumb.jpeg.04d270dd96f223406e134f9bd63e6cfb.jpeg

Tohle je moc pěkné kombo! Podělíš se prosím o jakou gumu se jedná?

Uz jsem mel byt 3 hodiny doma a misto toho visim v Amstru a cekam na pripoj. Neni nad to si strihnout let ze zapadniho pobrezi do Evropy neplanovane pres New York, aby clovek preskocil z jednoho letadla do druhyho kvuli technicky poruse. Ale uz se to chyli k zaveru, za hodinu a pul to poleti a ve Vidni na me bude cekat ridic, co me vyklopi pred barakem.

FullSizeRender_VSCO.thumb.jpeg.50a95ca59103d9fa749051ab28d2e09c.jpeg