Harwey Odesláno neděle v 15:42 Nahlásit Odesláno neděle v 15:42 před 1 minutou, African napsal: Příjemné být zdráv zpátky v domovině s Expy na ruce, už mi chyběli Uz si doma? Nejako rychlo
African Odesláno neděle v 16:31 Nahlásit Odesláno neděle v 16:31 před 45 minutami, Harwey napsal: Uz si doma? Nejako rychlo Rychlý odskok, Langtang + Yala peak za krásných 17 dní, hódně práce 1
uhis Odesláno pondělí v 11:59 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:59 Ještě jedna víkendová a čoko sunburst z Beskyd 1 1
exell Odesláno pondělí v 12:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:38 (upraveno) discontinued ️ Upraveno pondělí v 12:39 uživatelem exell 1
Kid_A Odesláno pondělí v 14:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:30 V 27. 4. 2025 v 11:08, patprom napsal: Já si ty Batmany budu muset snad znova pořídit Rozhodne:))) 1
spineshank Odesláno pondělí v 15:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:31 V GMT to mám takto dle nejlepší varianty jak se mi líbí:Batman/Pepsi/Bruce Ale každá je TOP, musím někdy vyzkoušet na ruce jak těch 40 sedí
Fade Odesláno úterý v 06:39 Nahlásit Odesláno úterý v 06:39 Včera byla vyzvedávačka dárku pro moji ženu. Tak na ruce než jsem zkrátil náramek Mají fakt kouzlo. Hlavně ta modrá nejde dost dobře vyfotit, nebo mám levé ruce. 4 1
African Odesláno včera v 12:53 Nahlásit Odesláno včera v 12:53 Polínka nám otevírají pstruhárny, yes... už to opět začíná být všechno pěkně barevné 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se